mds Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 @alabuz Napiszesz proszę który to model marynarki SuSu / ew. podasz link? Po szybkim przeszukaniu ich strony nie znalazłem podobnej, więc podejrzewam też że może już nie być dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Vistula, CT spodnie (fajny non-iron, zieleń w rzeczywistości jest bardziej wyrazista) i koszula, Lambert, poszetka.com i Shoepassion 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 5 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 nie ma to jak inspiracja 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Kolory Ziemi: 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 @mds Jest to marynarka od garnituru wełna/kaszmir i już go nie widzę w sklepie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Nadrabiamy zaległości * Suitsupply * Tyrwhitt * Vistula (kardigan)* Miler Menswear * Poszetka * Benevento * Yanko 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 6 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 A mi dzisiaj Mikołaj przyniósł dwa krawaty EoE, oba znam ze zdjęć na forum. Są świetne. Jeden na żywo 14 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 Dżins & Donegal 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 6 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Burberry w takiej bardziej młodzieżowej wersji , ale do auta w sam raz : 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 W dniu 5.12.2019 o 22:42, xkoziol napisał: KOT 😍🥰 Nie przesadzaj! Błękit jest przecież starym forumowiczem😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 Nie pasują moim zdaniem te buty. Ani stylem, ani kształtem, ani kolorem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 ok, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 #pantsdownmonday 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 9 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 Druga część prezentu mikołajowego, EoE w wersji granatowej. Równie urodziwy. Do tego Mango, CT x 2, poszetka.com i Crownhill 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 PS: nie byłem w żadnej placówce dyplomatycznej w tych skarpetkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 @djmakus- dla mnie w Twoich zestawach za dużo się dzieje. Ciężko mi sobie wyobrazić, że góra i dół są od tego samego zestawu, z jednego dnia. Tu na przykład wystarczyłoby zmienić skarpetki z Happy Socks na coś stonowanego (np granat) i całość na pewno wyglądałaby bardziej spójnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 10 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 11 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Ale płaszcz , albo chociaż bosmanka pasowałyby lepiejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Teraz, pablocito napisał: Ale płaszcz , albo chociaż bosmanka pasowałyby lepiej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie wydaje mnie się. Do marynarki tweedowej olejak jest jak znalazł. Do garnituru zgoda - tylko płaszcz. Co do bosmanki to jestem w mniejszości tu na forum, ale uważam, że dobrze dopasowana bosmanka (nie mylić z dwurzędowym płaszczem) nie ma prawa pasować na marynarkę. To jest kurtka, którą zakłada się na sweter/koszulę i najlepiej wygląda gdy jest dopasowana. Żeby moja bosmanka (kiedyś wrzucę foto) pasowała na marynarkę musiałaby być o dwa rozmiary większa, czyli bez marynarki wyglądałaby jak worek. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Nie wydaje mnie się. Do marynarki tweedowej olejak jest jak znalazł. Do garnituru zgoda - tylko płaszcz. Co do bosmanki to jestem w mniejszości tu na forum, ale uważam, że dobrze dopasowana bosmanka (nie mylić z dwurzędowym płaszczem) nie ma prawa pasować na marynarkę. To jest kurtka, którą zakłada się na sweter/koszulę i najlepiej wygląda gdy jest dopasowana. Żeby moja bosmanka (kiedyś wrzucę foto) pasowała na marynarkę musiałaby być o dwa rozmiary większa, czyli bez marynarki wyglądałaby jak worek.Nie no nie mówię, ze nie pasuje, tylko, że wolałbym coś niekurtkowego. Co do bosmanki najpewniej masz rację. Ja bym pewnie jakiś trencz założył, no chyba, że za zimno. Całość pod kurtką jest wspaniała. Mnie najbardziej ta kurtka nie koresponduje z butami.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 1 minutę temu, pablocito napisał: Mnie najbardziej ta kurtka nie koresponduje z butami. Paaanie, daj Pan spokój Brązowe buty, szczyt nieformalnej elegancji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 @Żorż Ponimirski a mi ten zestaw pasuje. Też bym nie założył bosmanki tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi