bulyt50 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 7 godzin temu, roj napisał: Bardzo fajne zdjęcie, trochę spodnie mi psują efekt. Się pomarszczyły złośliwie Przypuszczam że to wiatr je złośliwie pomarszczył. Cytuj
chemie Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @Tanatos Przepraszam za offtop, nie mogłem się powstrzymać 2 Cytuj
Xune Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Albo jakiś customik od Aero... Cytuj
MarekPZN Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Cześć. Dobry wieczór. Witajcie. Pierwszy wpis. Forum śledzę od jakiegoś czasu. Zdążyłem chyba przejrzeć już połowę wpisów w tym wątku Marynarka dwurzędowa SuSu Biała koszula Gutteridge Burgundowy krawat z grenadyny z @poszetka.com I bordowy-biała poszetka również od Poszetki. Jakieś uwagi? 3 4 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Sobotni "niespodziewany" ? wypad "na wódkę" na mieście. Niekrępujący ruchów vintage trencz Burberry + marynarka z tej samej firmy, jednak wypust współczesny "made in Italy": 4 3 Cytuj
kichanadeta Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Ja osobiście tak "na wódkę" bym nie wystąpił, bowiem jeśli będzie wleczone to "opakowania" szkoda. ? Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Ja osobiście tak "na wódkę" bym nie wystąpił, bowiem jeśli będzie wleczone to "opakowania" szkoda. Prócz kultury ubioru forum promuje również kulturę picia. 2 Cytuj
Runior Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Jak pisał klasyk, nie ma czegoś takiego jak kultura picia. Jest tylko technika. 5 3 Cytuj
MarekPZN Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dzisiaj koszula niebieska Lagerfelda, marynarka Vistuli, sweter Profuomo, knit od @poszetka.com, poszetka Wisoor lub Bytom. Poszetka nie gryzie się za mocno z marynarką? Jak oceniacie? 4 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 7 godzin temu, Runior napisał: Jak pisał klasyk, nie ma czegoś takiego jak kultura picia. Jest tylko technika. Mi w takich sytuacjach przyświecają słowa innego klasyka, mistrza mojej młodości: "Alkohol jest sprawą zdrowego rozsądku, a nie zdrowego żołądka... Pijaństwo to rzecz dobra, a nawet wskazana, ale dla umysłów wytwornych. Pijąc, należy strzec się w rozmowie tematów wulgarnych, nie należy jednak wpadać w ekstazę religijną" I tego się trzymam . O trzeciej nad ranem grzecznie do łóżka, tak by rześkim wstać na przedpołudniowe nabożeństwo: British Duffle Company, Stetson, Osovski, Tallinder, kremowy moleskin od Benevento, kaszmirowy krawat z nieistniejącej już chyba manufaktury Fiorio Milano, rękawice Dents + Aldeny: 10 5 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 32 minuty temu, Tanatos70 napisał: Mi w takich sytuacjach przyświecają słowa innego klasyka, mistrza mojej młodości: "Alkohol jest sprawą zdrowego rozsądku, a nie zdrowego żołądka... Pijaństwo to rzecz dobra, a nawet wskazana, ale dla umysłów wytwornych. Pijąc, należy strzec się w rozmowie tematów wulgarnych, nie należy jednak wpadać w ekstazę religijną" A jak mawiał Piotr Bałtroczyk: "alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach" 1 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 5 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Tak na trzeźwo: 15 7 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 6 godzin temu, MarekPZN napisał: Piękne buty. Dzięki, bardzo je lubię. Moje pierwsze porządne, wiosna 2014 ?. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Opublikowano 7 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 flanelowa koordynacja? i szczegółowo 3 8 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 @djmakus ja się tak za bardzo nie znam, ale jak tak patrzę, to zmieniłbym te spodnie na szare gładkie wełniane, ale z mankietem, bo koszula, krawat i poszetka trochę się od tego dominującego pluszowego klimatu oddalają. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Kratka na kratce - u mnie zestaw podwyższonego ryzyka 6 9 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 2 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Kratka na kratce - u mnie zestaw podwyższonego ryzyka Eee tam, fajnie jest. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Z wczoraj: Z dziś: 12 3 Cytuj
spiryt Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 50 minut temu, poszetka.com napisał: Z dziś: Ten kołnierz to prawie jak Drakula,; bardzo elegancko 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 taki mix 18 2 Cytuj
50groszy Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 4 godziny temu, poszetka.com napisał: taki mix Co to za marynara? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 Godzinę temu, 50groszy napisał: Co to za marynara? Zapewne produkcji własnej POW większego kalibru i płaszcz z wełny 520g w jodełkę ... pardon ... w jodłę. Cytuj
pablocito Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Barwy maskujące adekwatne do aury. 2 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi