Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Komplet lnianych gnieciuchów (PRL, Szarmant, Dopiaa) + wełniane akcenty (EoE + Poszetka- Macclesfield ). 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 5 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Pierwsze wyjście. Garnitur - len od Anton Meyer, koszula - SuSu, krawat - jedwab i len z Altea, na stopach - c&j, ...a i jeszcze torba - Niestroj Laetherworks. Ale nam się zbiegły publikacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 27 minut temu, Tanatos70 napisał: Ale nam się zbiegły publikacje . ... nie tylko zbiegły ale i zmięły. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 20 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 Prep 11 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 20 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 I znów poniedziałek... 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bankowa_elegancja Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 @phantom nie za duży ten garnitur? Czy to kwestia ujęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 [mention=497]phantom[/mention] nie za duży ten garnitur? Czy to kwestia ujęcia?Nam też miło Cię powitać na forum 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 20 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 1 godzinę temu, bankowa_elegancja napisał: @phantom nie za duży ten garnitur? Czy to kwestia ujęcia? Garnitur leży idealnie, kwestia perspektywy zdjęcia, poniżej cała sylwetka (żona by nigdzie się ze mną nie pokazała w za dużym garniturze - już i tak jestem gruby:) 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 To chyba flanela z SS - świetny power suit, ale chyba za ciepły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Z wczoraj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * 2x Poszetka * TLB Mallorca 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 21 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 9 godzin temu, mosze napisał: To chyba flanela z SS - świetny power suit, ale chyba za ciepły? Tak, to flanele SuSu z programu custom made. W Łodzi 15 stopni, wiatr i deszcz, wiec się nie przegrzalem😀 Dziś tyle wodotrysków, ze po pracy chyba pójdę do cyrku😀 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 4 godziny temu, phantom napisał: Tak, to flanele SuSu z programu custom made. W Łodzi 15 stopni, wiatr i deszcz, wiec się nie przegrzalem😀 Dziś tyle wodotrysków, ze po pracy chyba pójdę do cyrku😀 Wzór bardzo odważny, ale te klapy! Według mnie perfekcyjne 👌🏻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bankowa_elegancja Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 @phantom faktycznie, od razy lepiej. Piękny krój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bankowa_elegancja Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 @zimmermann serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvist Napisano 21 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 W weekend odebrałem letni garnitur MTM od Suitsupply. Lekki dramat na plecach, mam nadzieję, że to poprawią jeszcze. Ficzery: szara krata księcia Walii (na zdjęciach dużo zółtego światła z żarówek, w realu jest jaśniejsza i zimniejsza) poszerzane klapy marszczone wszycia rękawów + con rollino bez podszewki butonierka mediloańska dziadkowe spodnie z bocznymi ściągaczami i rozporkiem na guzki 12 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Jak odbywa się poprawka, garnitur został w salonie i wrócisz po odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 21 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Z wczoraj Susu Zaremba Poszetka x2 11 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qvist Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 1 hour ago, Servetch said: Jak odbywa się poprawka, garnitur został w salonie i wrócisz po odbiór? Garnitur zamówiłem w Amsterdamie (zdjęcie miary, wybórk tkaniny, konfiguracja). Jak już go uszyli (w Portugalii?), to poprosiłem o wysłanie do Tallinna. Tam też przymierzałem i zgłaszałem poprawki. Z Tallinna natomiast, gdzie byłem tylko przez weekend, wysłali mi dzisiaj poprawiony garnitur do Warszawy. Była opcją, aby się wyrobili z soboty na niedzielę, ale i tak nie chciałem go zabierać do samolotu. To jest dopiero mój drugi garnitur Ss. Pierwszy zamówiłem kilka lat temu w Brukseli i poprosiłem o wysłanie w ciemno, bez przymierzania. Okazało się bardzo ok, tylko małą faudkę na karku musiałem poprawiać już we własnym zakresie. Takie są losy fana Ss, ze musi się tułać po Europie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2019 14 godzin temu, qvist napisał: W weekend odebrałem letni garnitur MTM od Suitsupply. Lekki dramat na plecach, mam nadzieję, że to poprawią jeszcze. Ficzery: szara krata księcia Walii (na zdjęciach dużo zółtego światła z żarówek, w realu jest jaśniejsza i zimniejsza) poszerzane klapy marszczone wszycia rękawów + con rollino bez podszewki butonierka mediloańska dziadkowe spodnie z bocznymi ściągaczami i rozporkiem na guzki Jaki był koszt tej zabawy? Wiem, że MTM w susu zaczyna sie od €600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2019 @qvist fajny garnitur, gratulacje! Jestem oczarowany zakresem serwisu. Mój garnitur w opcji custome made zrobili trochę pi razy oko, a z poprawek się trochę wymigali. Stopień zadowolenia jest na miarę różnicy między tą opcją a RTW, nie mniejszy i nie większy. Spodnie na sprzączki lubię, ale u mnie nie spełniają dobrze swojej funkcji i po zaciągnięciu odjeżdżają, a spodnie się obsuwają. Życzę powodzenia! Sorry za off top, raczej do działu SuSu. 😑 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2019 Konserwa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qvist Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 (edytowane) 22 hours ago, Midlife-Crisis said: Jaki był koszt tej zabawy? Wiem, że MTM w susu zaczyna sie od €600 €1178. Zawsze tak jest, ze w najtańszej opcji są materiały, które rzadko mają szanse się podobać. I tak poszedłem na kompromis, bo najładniejsza wg mnie krata była po €1500. A to już taki level, że warto rozważyć bespoke w PL. Edit: zacytowałem złą osobę Edytowane 23 Maj 2019 przez qvist zacytowalem zla osobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 @qvist Możesz napisać który to materiał? Czy marynarka jest całkowicie bez podszewki czy z półpodszewką? Pytam, bo gdzieś czytałem, że SuSu nie udostępnia opcji bez podszewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 @Aras Teraz nawet RTW u nich możesz mieć bez podszewki: https://eu.suitsupply.com/pl/new_arrivals/havana-granatowy--garnitur/P5654.html?cgid=new_arrivals&from=whatsnew&pdp=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 W temacie SuSu: Swoją droga €1178 bez opcji zamówienia marynarki bez podszewki to chyba taki nieśmieszny żart. 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi