Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 27 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 TVP Pytanie na sniadanie 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 W dniu 26.04.2018 o 23:35, Bażant napisał: Kostki to słabo ukrwiona część ciała, nie jest to miejsce które trzeba jakoś wyjątkowo chronić przed wychłodzeniem, w przeciwieństwie do samej stopy. Kolego, mylisz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 15 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: marynarka: William Hunt Ee no, nieźle się trzyma:-) #insidejoke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 W dniu 26.04.2018 o 23:35, Bażant napisał: Kostki to słabo ukrwiona część ciała, nie jest to miejsce które trzeba jakoś wyjątkowo chronić przed wychłodzeniem.... Dlaczego prostytutki noszą majtki? - Żeby im było ciepło w kostki. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Wczoraj. * Andells Atelier * Tyrwhitt * krawat od Poszetki * poszetka Miler Menswear * Benevento * Berwick 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Kiedyś na takie buty mówiło się "wsuwki-bazarówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 29 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Black tie na Kosciuszko Foundation 83rd Annual Fundraising Dinner & Ball 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Niby to samo co dwa tygodnie temu (marynarka-granatowe polo), ale nie... Polo to nowy nabytek z Yooxa. Zamówiłem trzy sztuki marki Brooks Brothers (dwa granatowe i jedno szare) Z takim "marynarkowym" polo jest ciężko. Albo nie ma w ogóle gdzie kupić stacjonarnie, albo kołnierzyk jakiś mikry, albo wykończenie rękawów nie takie (ściągacz). Z tych trzech, jak to na Yooxie, najlepsze okazało się... najtańsze. To już taka magia Yooxa, jak pisał kolega @dziko. Wysoka linia- golden fleece, świetna bawełna, kołnierzyk całkiem spory i ładnie się układa. Mankiety zapinane na guziczki ("perłowe"), są dwa na mankiecie, co przydaje się przy... Pamie na ten przykład. Bardzo fajny zakup. 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 29 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Ciężko tu po tak dobrze ubranych kolegach cokolwiek wrzucać. 😊😂 U mnie najstarszy krawat od poszetki a w brustaszy ich Florencja, którą bardzo trudno ułożyć, bo taka mięsiście wypasiona. Havana jako namiastka pięknej marynarki letniej kolegi @blekit wydaje mi się dość fotogeniczna. Obuwie od c&j. Pierwsza fotka w formacie DIN ZP 11 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 @Midlife-Crisis to C848 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 @Tanatos70 czy można wiedzieć ile zapłaciłeś za te koszulki polo ? Bardzo mi się podoba ta granatowa i szukam czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 11 minut temu, Szydlowsky napisał: @Midlife-Crisis to C848 ? Jeżeli pytasz o kopyto to 337. Jest trochę wydłużone, ale nie aż tak jak wyszło na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 6 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Jeżeli pytasz o kopyto to 337. Jest trochę wydłużone, ale nie aż tak jak wyszło na zdjęciu. O marynarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Tak, na metce jest C848 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 52 minuty temu, Kamil1987 napisał: @Tanatos70 czy można wiedzieć ile zapłaciłeś za te koszulki polo ? Bardzo mi się podoba ta granatowa i szukam czegoś podobnego. Tej mojej już nie ma, kosztowała... 39 Euro po wszystkich rabatach. Regularnie "długorękawne" polo serii golden fleece to coś grubo ponad 1000 zł. https://www.yoox.com/pl/12144379SJ/item#sts=orders Te dwie pozostałe odesłałem, bo... gorsze były, a szary to chyba nie mój kolor . Są do kupienia w pełnej rozmiarówce za coś koło 50 Euro: https://www.yoox.com/pl/12160879OK/item#sts=orders&cod10=12160879OK&sizeId=&sizeName= https://www.yoox.com/pl/12161264DK/item#sts=orders&cod10=12161264DK&sizeId=&sizeName= EDIT: chyba jednak jest jeden podobny egzemplarz w rozmiarze S (to nie ta sama, widzę po metce), ale wypada jak M (ja np. mam M), więc może będzie na Ciebie O.K.: https://www.yoox.com/pl/12105083SU/item#dept=men&sts=hp_men80&cod10=12105083SU&sizeId=4&sizeName=S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Różowe magnolie zakwitły w Central Parku 12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 30 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Wiśnie kwitną wiosna idzie 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Ładny zestaw, ale nie pasują mi tu buty, które są za ciężkie do reszty. Wiosna u góry, jesień na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Godzinę temu, Bartek 00 napisał: Ładny zestaw, ale nie pasują mi tu buty, które są za ciężkie do reszty. Wiosna u góry, jesień na dole. A mnie z kolei materiałowe wstawki kojarzą się z cieplejszą pogodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Debiut krawatu od Embassy of Elegance * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 7 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2018 U mnie również debiut krawata EoE, zdaje sobie sprawę, że taki zestaw z kamizelką nie każdemu przypadnie do gustu, ale temperatura robi swoje, zawsze to nieco mniej warstw. Ponadto H&M premium, MD i Yanko. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2018 Piątkowy relaks w Bryant Parku 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2018 3 godziny temu, Beny23 napisał: Piątkowy relaks w Bryant Parku Tak myślałem że tam pracujesz. Właśnie przechodziłem koło Twojej pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2018 W czasie zimy Bryant Park to ciekawsze miejsce.,Więcej atrakcji i jedyne w mieście bezpłatne lodowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi