Beny23 Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Nowy nabytek od @poszetka.com 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Kryptoreklama LOTu niezamierzona 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 24 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Grafitowy garnitur i granatowa grenadyna Fot. Mr Faceless 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 24 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 @Beny23 ładna marynarka. Mógłbyś pomyśleć o innym rodzaju kołnierzyka w koszuli , tzn. takim, który chowałby się pod klapy marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 szara flanela Baldesarini, ocbd Gant, krawat Blick, poszetka Bytom 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Dzisiaj prawie tak serio jak tylko się da - tylko jeżeli chodzi o ubrania oczywiście * Bytom * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 @blekit moim zdaniem za dużo akcentów kolorystycznych i nie tylko. Przyzwyczaiłes nas do wyższego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT0 Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 2 godziny temu, blekit napisał: Dzisiaj prawie tak serio jak tylko się da - tylko jeżeli chodzi o ubrania oczywiście Pokaż ukrytą zawartość * Bytom * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko @blekit nie mój styl, ale koszula piękna. Możesz zdradzić gdzie kupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 @Giacomo de Taglia Jedynym dodatkowym akcentem kolorystycznym jest żółć w poszetce, poza tym mamy tylko odcienie niebieskiego i zieleni. Jeżeli chodzi o wzory, to mamy dwa paski o różnej skali i drobne, raczej niewidoczne z uwagi na klapy, akcenty w poszetce. Zestaw jest bardzo charakterystyczny i specyficzny, jak każdy z tym konkretnym garniturem, ale wydaje mi się, że najgorsze co można z nim robić to próbować go uspokajać - go big or go home Ja jestem zadowolony z tego zestawu i mi się on podoba, ale oczywiście Ty możesz mieć inne zdanie @GILBERT0 koszula to Osovski, na początku z przyzwyczajenia napisałem CT, ale to był błąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 @blekit, moze to kwestia tego, że na drugim zdjęciu garnitur wydaje się być. .. bakłażanowy. No w każdym razie wygląda na ciepły kolor. Jeżeli jest w rzeczywistości granatowy, to może być lepiej niż mi się wydaje. Ale jak na pisal kolega powyżej - Twój gust, mój nie ☺. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massimo Dutti * Herring by Cheaney * torba Baron 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 W dniu 17.01.2018 o 09:16, blekit napisał: Czas na budrysówkę. Pokaż ukrytą zawartość * budrysówka Daks London * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Herring Nie jestem do końca przekonany co do poszetki w tym zestawie, ale nie miałem już czasu na wybranie czegoś innego. Skąd budrysówka? Jakiej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 @Stalker Chyba Daks London😉 @blekit tak przy okazji dzisiejszy zestaw wymiata👌 Po ostatniej dyskusji w wątku dotyczącym toreb i dzisiejszej fotce kolegi zdecydowanie wybieram Barona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blochu Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 4 godziny temu, blekit napisał: Dzisiaj. Świetny set, sam bym się tak chętnie ubrał. Zapisuje do folderu "inspiracje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Przestańcie cytować zdjęcia, nie da się przez to czytać tego forum. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Taka zima mi pasuje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 @Stalker tak jak napisał to @dariopol budrysówka jest wyprodukowana przez Daks London, a kupiłem ją w TK Maxx. @dariopol dzięki! Co do torby, to ja jestem zadowolony i w swojej cenie uważam Duplę za bardzo dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 @DanielMagic wprawdzie wychodzisz na zdjęciu bardzo sympatycznie i dość elegancko, ale w tym zestawie idziesz dla mnie za bardzo z duchem czasu. 😂 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 [mention=13286]DanielMagic[/mention] wprawdzie wychodzisz na zdjęciu bardzo sympatycznie i dość elegancko, ale w tym zestawie idziesz dla mnie za bardzo z duchem czasu. Że ciut przykuse i przyciasne wdzianko ?Kolega@DanielMagic ma jeszcze trochę czasu do 'midlife crisis' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 1 minutę temu, michau napisał: Kolega@DanielMagic ma jeszcze trochę czasu do 'midlife crisis' Ale zawsze może dołączyć do "timeless elegance". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylar Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 On 22.01.2018 at 6:48 PM, poszetka.com said: Można wiedzieć co to za spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 @Sylar H&M z zeszłorocznej kolekcji. Sorry Tomasz za rzecznikowanie 😎 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Dzisiaj zielonkawe wełny: lekki tweed Corneliani, krawat EOE, spodnie z "butelkowej" flaneli od Benevento, kaszkiet Harris Tweed. Kot jakiś taki dziwnie pobudzony nie pozwolił na przyzwoite ujęcie (to pewnie pokłosie moich piątkowych szaleństw we wzorzystej spódnicy, jeszcze nie doszedł do siebie ): 8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi