Bartek 00 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 @phantom tak z ciekawości, gdzie chowasz "telefon"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 @phantom dzisiaj poszedłeś na całego. Pozdrowienia dla Mrs. Phantom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 @Bartek 00 pokrowiec zostawiam w samochodzie, a teltelefon mimo, że niemały to spokojnie mieści się w wewnętrznej kieszeni (Sony Z Ultra). @Midlife-Crisis Dziękuję bardzo! Pozdrowienia przekażę żonie i córce, bo właściwie są 3 osoby na 1 zdjęciu Uzupełniając: Marynarka - SS Jort Spodnie - Mazurczak&Trzaska Koszula, mucha - SuSu Buty - Massimo Dutti 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Gratulacje Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Poszetka Suitsupply Osovski Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Niestety nie mój... 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Marynarka z kory 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Kot się załapał, więc nie mam wyjścia... muszę wkleić : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Emassy of Elegance * Poszetka * Yanko * Miler Menswear 12 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 @Tanatos70 - widzę, że teraz czyścisz yooxa z Brooks Brothers, dobrze, że rozmiar mamy inne, bo by mi nic nie zostało Aczkolwiek dla mnie są to klasyczne bez-krawatowe koszule, a już zwłaszcza te bardziej wzorzyste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 1 minutę temu, dziko napisał: @Tanatos70 - widzę, że teraz czyścisz yooxa z Brooks Brothers, dobrze, że rozmiar mamy inne, bo by mi nic nie zostało Aczkolwiek dla mnie są to klasyczne bez-krawatowe koszule, a już zwłaszcza te bardziej wzorzyste... To akurat osovski, ale fakt- eksperyment z krawatem mocno kontrowersyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 11 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Znowu tartan: 7 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziaku Napisano 12 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Pierwszy raż flanela w tym sezonie, winter is comming 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandycore Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Niski kontrast na początek jesieni 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Panowie! Flanele, zimowe krawaty i balmorale to armaty wyciągnięte zdecydowanie zbyt wcześnie! To jeszcze nie zima! Faktycznie, można rozważyć założenie skarpet w najbardziej mokre dni, ale reszta rynsztunku zimowego jeszcze spokojnie może poczekać w szafie! Zimy nie trzeba wywoływać - sama przyjdzie😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 1 minutę temu, Awopiotr napisał: Panowie! Flanele, zimowe krawaty i balmorale to armaty wyciągnięte zdecydowanie zbyt wcześnie! To jeszcze nie zima! Faktycznie, można rozważyć założenie skarpet w najbardziej mokre dni, ale reszta rynsztunku zimowego jeszcze spokojnie może poczekać w szafie! Zimy nie trzeba wywoływać - sama przyjdzie😀 Czy ja wiem? Jak jest kolo 13-15 st, mam wracać nocą, gdy spadam poniżej 10, do tego jeszcze pada, to flanela nie taka zła. A przy dzisiejszej ulewie już chciałem trzewiki wyciągnąć, szkoda półbutów (chyba że na gumie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 13 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko & The Shine PS. Po ostatnich zmianach na forum zdjęcia całej sylwetki zostają mocno pomniejszone - czy da się coś z tym zrobić? 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Pan Krawat / Scabal 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Skarpetek ciąg dalszy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 13 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Nadrabiam zaległości - kilka ostatnich dni 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 15 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 14 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Dwa ostatnie wieczory 8 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Pogoda we Wrocławiu jesienna to i zestaw stosowny. 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loki Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Ja znowu odkopałem coś w szafie i znowu jest to koszula z Carry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi