Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem co @bodzixon i @phantom zrobili koledze @Akir , ale może w tym trójkącie jest jakiś głębszy nieznany forum zatarg? :D:D

Z ciekawości rzuciłem okiem na fb @Akir, chłopie, przecież na tych dwóch Twoich tam umieszczonych zdjęciach, ja tam przesadnej ekstrawagancji nie widzę. Ciemnozielona marynarka w kratkę, jest ok, jak znalazł do casualu, szczególnie dla osoby w Twoim wieku. A to zdjęcie z czerwoną muchą i podobną poszetką to stylizacja równie "monotonna i nudna" co @phantom. W zasadzie jakby nie ta mucha, to niczym by się różniła od tych krytykowanych przez Ciebie "korposzczurów". Kolorowa poszetka w miejsce białej lnianej dla mnie niewiele zmienia, skoro nadal masz na sobie gładką białą koszulę i nudny (dla mnie) typowy granatowy garnitur.

Nie znam kontekstu tych zdjęć, okazji w jakich były robione, etc., więc nie chcę tutaj robić jakieś pseudo-analizy. Być może nie są reprezentatywne dla Twojej osoby, może do jakiegoś stopnia są. Ale nie uświadczyłem tam niczego w stylu różowej marynarki do krótkich spodenek. Sorry, ale to dwa odległe bieguny.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
10 godzin temu, blekit napisał:

Korzystam z ostatnich dni pogody na len.

tumblr_ovqud1ylut1wo50r1o1_1280.jpg

IMG_20170904_084658_270.thumb.jpg.a141aa34534eb5f3940cb4f40fa991df.jpg

Pokaż ukrytą zawartość

* Suitsupply

* Macaroni Tomato

* Embassy of Elegance

* Poszetka

* Yanko

20170904_083925.thumb.jpg.ab9b9c02fc56f04e8686ea0de6ae55e4.jpg20170904_084109.thumb.jpg.088c0d60fa396df4b1dce18a98def1a8.jpg

Mankiet spodni nie za wysoki?

P.S.: Masz zacięcie do publikowania swoich kreacji... :-)

Opublikowano
1 godzinę temu, blekit napisał:

Dzisiaj.

Pokaż ukrytą zawartość

* Suitsupply

* Tyrwhitt

* 2x Poszetka

* Benevento

* Barker

20170906_082456.thumb.jpg.ff7360e68acdbb05291e2fa0da8c7f3a.jpg20170906_082423.thumb.jpg.819730c89309341277a0500ed04574fc.jpg

mam pytanie odnośnie tego jak robisz zdjęcia, czy masz jakiś statyw z samowyzwalaczem, czy ktoś znajomy/z rodziny ma tyle cierpliwości żeby codziennie robić Ci kilka zdjęć ubioru :D 

Opublikowano
6 minut temu, arekx napisał:

Jeszcze przydała by się czasami zmiana miny, pozycji, otoczenia i miło by się oglądało stroje.

Z tego co wiem, @blekit nie jest modelem, a to nie jest blog tylko wątek poświęcony stylizacjom. Mi się miło ogląda.

• Oceniam pozytywnie 1