eleganter Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 6 godzin temu, waski napisał: Marynarka: Z. Radlicki Koszula: MT Krawat: EoE Poszetka: poszetka.com krawat to grenadyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Grenadyna fina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eleganter Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 koszula - Osovski spodnie - tommy hilfiger , zara buty - Gordon&Bros płaszcz - Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Napisano 2 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 W dniu 2017-02-28 o 18:00, Lebowski32 napisał: Jeszcze kilka razy zobaczę tę bordową marynarkę w internecie, to doszczętnie mi się znudzi No to jeszcze ja Marynarka: SuSU, Koszula: Olga, Spodnie: Miler, Krawat: EoE, Poszetka: Miler (dzik ) Buty: Loake [Edit] zdjęcie zostało usunięte 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Czekolada 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Na zdjęciu razem z @D.T. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Zieleni się. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 6 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 Marynarka Z. Radlicki Poszetka poszetka.com Koszula MiMe Krawat EoE 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 8 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Marynarka VistulaKrawat Pierre CardinKoszula TM LewinPoszetka PoszetkaSpodnie BeneventoButy C&J 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 @Ataman Kolorystycznie - Bomba! ...ale marynarka jest sporo za szeroka w ramionach niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 8 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Obiecałem w wątku casualowym, że założę krawat do tej nowej marynarki, a że dzisiaj miałem 8 marca- "dzień urzędowy" , więc się złożyło: 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 @Tanatos70 - bardzo mi się podoba, a jeszcze lepiej byłoby ze stonowanymi kolorystycznie skarpetkami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 12 godzin temu, Miro napisał: @Tanatos70 - bardzo mi się podoba, a jeszcze lepiej byłoby ze stonowanymi kolorystycznie skarpetkami. Bardzo się cieszę Casus skarpetek- w związku z tym, że mam już swoje lata, pracuję na powietrzu i jestem potencjalnie zagrożony pogańskimi klątwami oszpecającymi (za notoryczne ekshumacje pradziejowych pochówków), stosuję zasadę absolutnie niezgodną z zaleceniami modowych blogerów- odciągam uwagę od twarzy... w jak najodleglejsze zakątki. Fikuśne dodatki są w osiągnięciu tego celu bardzo pomocne . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Tanatos70: Zestaw jest super- ja tez preferuje taki sznyt, choć z mniejszym powodzeniem. Ale marynarka byłaby jeszcze lepsza, gdyby miała kilka cm dodatkowo. Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 28 minut temu, Wuj napisał: Tanatos70: Zestaw jest super- ja tez preferuje taki sznyt, choć z mniejszym powodzeniem. Ale marynarka byłaby jeszcze lepsza, gdyby miała kilka cm dodatkowo. Tak myślę. Wiesz ile ja się na tym yooxie z "włoszczyzną" nawalczyłem, zanim taką "długą" upolowałem ? Tutaj z @dziko o tym wspominamy: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/5459-yoox/?do=findComment&comment=247489 Ta jest IMO tak akurat (w grę wchodzi jeszcze perspektywa ujęcia), no ale taka typowo "angielska" byłaby jak najbardziej o.k., ta jest angielsko- włoska : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Bateman Ogden (krawat) / Scabal (marynarka) / Macclesfield (poszetka) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Dzisiaj. * Polkap * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 11 godzin temu, Tanatos70 napisał: Wiesz ile ja się na tym yooxie z "włoszczyzną" nawalczyłem, zanim taką "długą" upolowałem ? Ta jest IMO tak akurat (w grę wchodzi jeszcze perspektywa ujęcia), no ale taka typowo "angielska" byłaby jak najbardziej o.k., ta jest angielsko- włoska : Skąd ja tę walkę znam... Niestety, mnie też sukcesy w tych zmaganiach spotykają niezmiernie rzadko Ale Twoja marynarka ma długość już bardzo OK. Na moje oko 2 cm więcej już by wyraźnie zaburzyło proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Chodzi mi o klatę. Widać, że wykopywanie popielnic kultury łużyckiej wchodzi w bica i klatunię:). Pewnie bez swetra byłaby idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Dzisiaj tak. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 2 godziny temu, Wuj napisał: Chodzi mi o klatę. Widać, że wykopywanie popielnic kultury łużyckiej wchodzi w bica i klatunię:). Pewnie bez swetra byłaby idealna. No to następnym razem będzie bez ocieplacza i zobaczymy . Popielnice zawsze nam wychodzą, gdy mnie akurat nie ma na miejscu, więc aby dobrze w marynarkach wyglądać muszę zwykłe pompki wykonywać (dobra zasada nakazuje- tyle powtórzeń, ile masz lat) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 3 godziny temu, Pan Garnitur napisał: Dzisiaj tak. skąd jest ten świetny krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 1 minutę temu, DolceGusto napisał: skąd jest ten świetny krawat? Carlo Comberti - znaleziony w "szmatolandzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi