De Lasalle Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 @poszetka.com Zauważyłem u Ciebie skłonność do wywoływania efektu optycznego szerokiego krawata za pomocą eksponowania jego węższej końcówki przy węźle. Skoro celem jest szerszy krawat, czemu obstajecie przy lekko śledziowatych 8 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Po prostu krawaty nie dały rady w biegu na setkę i nie nadążyły za coraz szerszymi klapami marynarki, które w ostatnich czasach niczym Bolt pędzą przed siebie zmierzając w stronę kochanego i uwielbianego przez wszystkich Dumbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Tweedy i brązy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 @Beny23 jak nie @Beny23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Chyba już do tej marynarki dojrzałem. Ma taką historię, że teść ją dostał w 70-tych na doktorat - takie MTM z inicjałami. Spinki z onyksem też. Postaram się ją godnie nosić. Po przeróbkach robi ramkę dla poszetka.com-owej grenadyny. Poszetka NN, koszula Eton, spodnie Boss, trzewiki SP. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 15 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Chyba już do tej marynarki dojrzałem. Ma taką historię, że teść ją dostał w 70-tych na doktorat - takie MTM z inicjałami. Spinki z onyksem też. Postaram się ją godnie nosić. Po przeróbkach robi ramkę dla poszetka.com-owej grenadyny. Poszetka NN, koszula Eton, spodnie Boss, trzewiki SP. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Godnie, godnie. Piękna tkanina, klapy też zacne. I dobór krawatu bezbłędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.W. Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Na zdjęciach ludzi w garniturach np. z lat '70 bardzo często widać jaką wagę przywiązywano do proporcji. Szczególnie niskie umieszczenie guzika, szerokość klap itd. W tej marynarce kozerka nisko ale tak się szyło. Jakie wrażenie robi porównując do współczesnych rtw Bardzo ładny zestaw Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Wczorajsze wyjście na domówkę. Pomimo zimowej pogody, ciągle wytrzymuje bez trzewików, a nawet bez gumowych podeszew P.S. Moja siódemka na krawacie została rozszyfrowana - logo 7 for all mankind 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Godzinę temu, pawel_bodnar napisał: P.S. Moja siódemka na krawacie została rozszyfrowana - logo 7 for all mankind 7 = Lino Ieluzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 7 minut temu, Hargin napisał: 7 = Lino Ieluzzi Przecież wiem, osobiście mi go sprzedał Nie wyczułeś ironii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 On 11.01.2017 at 9:06 AM, blekit said: Krawat wyraża moją tęsknotę za dodatnimi temperaturami Co to za szalik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 1 godzinę temu, pawel_bodnar napisał: Przecież wiem, osobiście mi go sprzedał Nie wyczułeś ironii no jakoś tak niespecjalnie... chyba za często na forum zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 3 hours ago, patryk6 said: Co to za szalik? A. Christensen o ile dobrze pamiętam, w każdym razie kupiony w TK Maxx rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 12 godzin temu, pawel_bodnar napisał: Przecież wiem, osobiście mi go sprzedał Nie wyczułeś ironii Kciuk byłby bardzie sugestywny a połączony z "siódemką" i dziarskim uśmiechem nie pozostawiałby cienia wątpliwości dla wszystkich tych, którzy ironię czują inaczej 11 godzin temu, Hargin napisał: no jakoś tak niespecjalnie... chyba za często na forum zaglądam chyba za rzadko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Dzisiaj. * płaszcz Bytom * garnitur Suitsupply * koszula Tyrwhitt * krawat i poszetka od Poszetki * buty Yanko * torba Baron * kaszkiet Miler * NFM w tle 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 16 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Marynarka: sartoria mariana Koszula: CT Krawat: Susu Poszetka: poszetka.com But w butonierce: But w Butonierce 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Dnia 14 stycznia 2017 o 01:10, De Lasalle napisał: @poszetka.com Zauważyłem u Ciebie skłonność do wywoływania efektu optycznego szerokiego krawata za pomocą eksponowania jego węższej końcówki przy węźle. Skoro celem jest szerszy krawat, czemu obstajecie przy lekko śledziowatych 8 cm? Od kiedy 8 cm jest śledziem ? Co do Twojego pytania, wyciągnięta węższa końcówka wprowadza kolejną warstwę co moim zdaniem wzbogaca efekt wizualny. Dodatkowo akcentuje jedną z cech 4inHanda, a więc jego asymetryczność. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Mam jakieś za krótkie ręce na selfie, ciężko mi się uchwycić Pomimo stażu debiut w wątku. marynarka CT Profuomo Republic of Ties poszetka Miler kamizelka Smedley 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 @marian o pełen szacunek i respekt, bardzo fajny i spójny zestaw. Dyskretny ale i konkretny. Kratka marynarki fajnie współgra z krawatem a ten z kolei z poszetką. A jakie spodnie i buty? @dziko kadr nie pomaga, węzeł krawata wydaje się gigantyczny, w ogóle to ten zwis mi w tym zestawie nie leży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 @Daddy cool - dziękuję. Do tego jeansy i zamszowe, brązowe full brogue. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 @marian o - świetny zestaw i gratulacje tak udanej marynarki Zdradź proszę z jakiego materiału jest ten krawat? Albo podlinkuj, jeśli jest jeszcze dostępny - bo na moje oko nie ma na stronie SS takiego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 @pawlik - dziękuję. Krawat jest z wełny VBC z kolekcji z ubiegłego roku (już niedostępny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Dzisiaj dużo "brown in town" * kaszkiet Miler * budrysówka Daks London * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko * torba Baron 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 @blekit spodnie to te? http://www.benevento.pl/spodnie-flanelowe/203-spodnie-flanelowe-brazowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi