Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 13 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Brown in town * Suitsupply (pierwszy w rozmiarze 98) * Tyrwhitt * six fold od Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 13 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 marynarka: Massimo Dutti koszula: E. Berg MTM krawat: Embassy of Elegance (6 fold) poszetka: Poszetka.com spodnie: Benevento buty: Herring Shoes (Alfred Sargent) blekit: Bardzo dobra zmiana! Nareszcie marynarka nie sprawia wrażenia trochę za krótkiej 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 13 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Ślub i wesele (nie moje) w miniony weekend . Garnitur: Suitsupply (Napoli) Kamizelka: Bytom Koszula: Lambert Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Lustro robi wrażenie. Mógłbyś napisać czy grenadyna to ta z linka? https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-grenadyny-grossa/146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Dzięki. Mój krawat jest uszyty z błękitnej. Widzę, że dostępna jest na ten moment tylko w opcji bespoke. https://embassyofelegance.com/pl/p/GRENADYNA-GROSSA/748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 13 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 I jeszcze jedno przerobione przez Internautę Zestaw: Wszystko MiMe + buty C&J 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Zestaw: Wszystko MiMe + buty C&J Pora więc wziąć się za buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Ślub i wesele (nie moje) w miniony weekend . pan młody był w surducie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Nie, też był w garniturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Pora więc wziąć się za buty Na razie nie mam tego w planach, ale niczego nie można wykluczać Mogę za to ujawnić, że na urodzinach sklepu odbyła się prapremiera ... garnituru Miler Menswear RTW Half-canvas , z którego jesteśmy niezwykle dumni. Widziało go już kilku blogerów i wszyscy oceniają bardzo pozytywnie! Wszystko co da się przenieść z bespoke do konfekcji przenieśliśmy (pikowane klapy, guziki z rogu, odpowiednie proporcje klap do ramion, wysokość guzika...) Oficjalna premiera we Florencji podczas Pitti. Myślę, że wtedy wpadnie też jakieś foto gdyż do naszego teamu na wyjeździe dołączył Maciej z Wro Street Fashion (więc można spodziewać się jakościowej fotorelacji) #miler_is_quality 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Widzę, że pojawia się nowy skrót (MiMe), a w świetle zapowiedzi garnituru (a może i marynarki się pojawią) w tym wątku zamiast SuSu pojawiać się będzie MiMe . Bardzo ciekawy jestem pułapu cenowego, bo chyba o materiały i krój można być spokojnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Ja za to jestem ciekawy czy rozmiarówka marynarek/garniturów Miler będzie obejmować rozmiary tzw. "long"? Koszule niestety musiałem sobie odpuścić ze względu na przykrótkie rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Len, bawełna i trochę jedwabiu. Marynarka: Barutti, len/bawełna Koszula: Mango, len Knit i poszetka: bez metki, jedwab Nie wiem czemu ten węzeł wyszedł jakiś taki krótki na zdjęciu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Ja wiem - kwestia umiejscowienia aparatu. Spróbuj "na Zająca". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 W ogóle w masakrycznej jakości wychodzą mi zdjęcia obiektywem do "selfie" w porównany z tym z tyłu telefonu. Chyba zacznę prosić innych o robienie fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Ja robię tylnym obiektywem, ten do selfie w moim telefonie (iPhone 4) robi tak marne zdjęcia, że nie nadają się do wklejenia na forum. Węzeł na zdjęciu wyszedł tak mały, bo robiłeś zdjęcie "od dołu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Napisano 14 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Co prawda nie dziś, ale pozwoliłem sobie na odrobinę ekstrawagancji jadąc po raz ostatni w tym sezonie do NOSPR 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Gdzie ta ekstrawagancja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 marynarka: Massimo Dutti koszula: Camiceria Olga krawat: Embassy of Elegance (6 fold) poszetka: poszetka.com spodnie: Benevento buty: Crockett & Jones Ostatnio bardzo często noszę tę marynarkę Massimo Dutti (co zresztą widać na wklejanych przeze mnie zdjęciach ). Kupiłem ją w zeszłym roku na wyprzedaży i jestem nią naprawdę pozytywnie zaskoczony. Wiele rzeczy z tego sklepu które oglądałem było raczej słabej jakości, a ta marynarka jest bardzo fajna. Nie ma podszewki, uszyta jest z materiału o otwartym splocie, 85% wełna 15% jedwab. Do tego ma ładny niebieski kolor i fajne jasne guziki z masy perłowej, co sprawia że świetnie nadaje się na lato. tordal: Super buty! Naprawdę nie ma żadnego znaczenia ile dziurek jest w ażurowaniu, są po prostu świetne! I bardzo ładnie łączą się kolorystycznie z krawatem i poszetką 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Garnitur SS Koszula CT Krawat i poszetka - poszetka.com Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 @Zając Poziomka, pokusisz się o opisanie wrażeń z użytkowania spodni? Dobrze kojarzę, że to wełna 120s od VBC? Pamiętam, że miałeś (Hargin chyba też?) wątpliwości co do ich trwałości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 @Zając Poziomka, pokusisz się o opisanie wrażeń z użytkowania spodni? Dobrze kojarzę, że to wełna 120s od VBC? Pamiętam, że miałeś (Hargin chyba też?) wątpliwości co do ich trwałości. Tak, to jasnoszara wełna 120s od VBC. Spodnie bardzo przyjemne, cienka miła w dotyku tkanina - dobra na lato. Jeżeli chodzi o trwałość to od momentu zakupu spodnie są przeze mnie używane dosyć często (2-3 razy w tygodniu) i na razie nic złego z nimi się nie dzieje. Ale kupiłem je niecałe 2 miesiące temu więc chyba jest jeszcze za wcześnie żeby coś powiedzieć. Wciąż się trochę obawiam, bo materiał sprawia wrażenie naprawdę delikatnego. Ogólnie jak na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu, jedyna dotychczas zaobserwowana wada, to że spodnie łatwo się brudzą. No ale tego można się było spodziewać w końcu są bardzo jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tordal Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Gdzie ta ekstrawagancja? Jednak nie zawsze zakładam spectatory na koncerty muzyki poważnej . Tak samo zwykle wybieram garnitur zamiast zestawu koordynowanego. Ale koncert był w południe więc - tak jak napisałem - tylko odrobina ekstrawagancji . tordal: Super buty! Naprawdę nie ma żadnego znaczenia ile dziurek jest w ażurowaniu, są po prostu świetne! I bardzo ładnie łączą się kolorystycznie z krawatem i poszetką Dzięki Też się zupełnie tym nie przejmuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 garnitur: E. Berg MTM koszula: E. Berg krawat: Embassy of Elegance poszetka: poszetka.com buty:Vass 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Tak, to jasnoszara wełna 120s od VBC. Spodnie bardzo przyjemne, cienka miła w dotyku tkanina - dobra na lato. Jeżeli chodzi o trwałość to od momentu zakupu spodnie są przeze mnie używane dosyć często (2-3 razy w tygodniu) i na razie nic złego z nimi się nie dzieje. Ale kupiłem je niecałe 2 miesiące temu więc chyba jest jeszcze za wcześnie żeby coś powiedzieć. Wciąż się trochę obawiam, bo materiał sprawia wrażenie naprawdę delikatnego. Ogólnie jak na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu, jedyna dotychczas zaobserwowana wada, to że spodnie łatwo się brudzą. No ale tego można się było spodziewać w końcu są bardzo jasne Oj brudzą się, i to nawet od wody, deszczu czy potu (testowałem nad Morzem Śródziemnym), natomiast co do trwałości podobnie jak kolega nie mam póki co zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi