Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 12 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Garnitur: Suitsupply (Havana Traveller) Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Świetny zestaw! Zamienilbym tylko krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Świetny zestaw! Zamienilbym tylko krawat. A ja koszule 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 A ja nic bym nie zmieniał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Na co byście zmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Dla mnie ten kołnierzyk wygląda komicznie , dlatego każdy inny w odpowiednim rozmiarze , chowający się pod klapy marynarki będzie lepszy . Proszę nie brać tego do siebie , ja może nie jestem jeszcze na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Aha, czyli kołnierzyk, nie koszulę. Nie biorę komentarza do siebie, to jest forum, gdzie ścierają się różne gusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Aha, czyli kołnierzyk nie koszulę. Nie biorę komentarza do siebie, to jest forum, gdzie ścierają się różne gusta. Zgadza się , paski są w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Dla mnie zestaw Arona jest gites. Nic bym nie zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Też nic bym nie zmieniał. Zestaw Arona jak zwykle z najwiekszą dbałością o szczegóły co mi się bardzo podoba. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Na co byście zmienili? Krawat na gładki granatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Krawat na gładki granatowy. Daj spokój. Granatowy garnitur + granatowy krawat. Iście godna kompozycja. Nawet z innym odcieniem niebieskiego zestaw byłby średnio interesujący. Ten jest ok, choć połączenie nieoczywiste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Krótkie pytanie, ubierasz się w ten spsób na co dzien czy tylko do foty?Pytam bo nigdy w życiu nikogo nie widziałem z takim kołnierzem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Krótkie pytanie, ubierasz się w ten spsób na co dzien czy tylko do foty?Pytam bo nigdy w życiu nikogo nie widziałem z takim kołnierzem. Mam dwie koszule z klubowym kołnierzem i noszę "na co dzień" (choć nieczęsto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 @Aron, rewelacja .....moze sie skusze na podobny kolnierzyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 @Aron, rewelacja .....moze sie skusze na podobny kolnierzyk... Sam kołnierzyk też możesz kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Krótkie pytanie, ubierasz się w ten spsób na co dzien czy tylko do foty?Pytam bo nigdy w życiu nikogo nie widziałem z takim kołnierzem. kurcze to forum męskie, to specjalnie dla "foty" chyba nikt się tu nie ubiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Krótkie pytanie, ubierasz się w ten spsób na co dzien czy tylko do foty?Pytam bo nigdy w życiu nikogo nie widziałem z takim kołnierzem. Na co dzień, zdjęcie zrobione w pracy. Już drugi raz ten kołnierzyk wywołuje kontrowersje. EDIT: W kwestii kolorów. Do tej koszuli dobrze pasuje też brązowy krawat. Granatowy oczywiście też, ale rzadko zakładam granatowy krawat do granatowego garnituru - rożne odcienie tego samego koloru mogą się gryźć. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-654#entry199774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuzetta Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 @Aron Kołnierzyk typu pin collar to w mojej opinii najładniejszy rodzaj kołnierzyka jaki kiedykolwiek wymyślono!Jedyne co bym zmienił w tym zestawie do dorzucił goździk do butonierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 W sumie na Dzień Kobiet ten patent może się przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 13 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Marynarka i spodnie: Zbigniew Radlicki i Genlemand's Choice Koszula: Camiceria Olga Krawat: nie wiem Buty: SP Poszetka: poszetka.com 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Ładny garnitur Panie Irku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Co to za crest naszyty na brustaszy? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Dzisiaj. Motyw przewodni to niski kontrast. * marynarka i spodnie SS * koszula CT * krawat i poszetka od Poszetki * oxfordy Yanko 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi