Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Dzisiaj Garnitur: Giorgio Armani Krawat: Pineda Covalin Poszetka: Tommy Hilfiger Koszula: Turnbull & Asser Buty: BrooksBrothers 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Jaka to linia Armaniego? Czy to najwyższy „Giorgio Armani”? Według mnie trochę niedoceniana w naszych „kręgach” marka Garnitury z kolekcji linii „Giorgio Armani” i „Collezioni” bywają bardzo ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Najwyższa linia Giorgio Armani. Polecam. Piękna wełna. Typowa włoska konstrukcja. Dobrze leży i uwielbiam te obniżone peak lapels 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Dzisiaj różowe robaczki: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 @michasacuer, plus za fajny krawat. Takiego mit brakuje w mojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 13 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Gładka marynarka od garnituru + gładka biała koszula zupełnie nie pasują do dżinsów. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * lotniki Berwick 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Granatowy / Zielony / Derby 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Dzisiaj rano, przed konferencją z okazji Międzynarodowego Tygodnia Mózgu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 14 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Gładka marynarka od garnituru + gładka biała koszula zupełnie nie pasują do dżinsów.Więcej tego grzechu nie popełnię, obiecuję To samo tylko z troche innej perspektywy aby naprawić błędy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 15 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Spodnie: Pawo Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Brąz + Zieleń + Dwa rzędy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * lotniki Berwick Gdzie można dostać taki krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Gdzie można dostać taki krawat? 1 sztuka dostępna jeszcze u nas w Poszetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * buty Yanko * zegarek Seiko Cocktail Nie jestem do końca przekonany do tego jak ostatecznie zagrały ze sobą krawat, koszula i garnitur, ale nie miałem już czasu na zmiany. Ktoś potwierdzi/rozwieje moje wątpliwości? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiejszy outfit 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 @TomiW01, plus za to co w tym tytule:http://articlesofstyle.com/36007/deepen-your-v-neck-sweater/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiejsze szatki Marynarka Mango Koszula CT poszetka - jakieś no name krawat - też no name spodnie CT buty Berwick nowy nabytek zegarkowy Junkers 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 @Blondas, koleżankę z pracy pocieszałeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiaj. (...) Nie jestem do końca przekonany do tego jak ostatecznie zagrały ze sobą krawat, koszula i garnitur, ale nie miałem już czasu na zmiany. Ktoś potwierdzi/rozwieje moje wątpliwości? Ja chętnie potwierdzę Twoje wątpliwości Zanim jednak to zrobię, to się dopytam o kolor garnituru: na zdjęciu z koszulą i krawatem jest brązowy (i tego będę się trzymał w swoich rozważaniach), na zdjęciu z butami bardziej wpada w bordowy. Taki mam monitor. IMO bordowy z czarnymi butami wygląda lepiej niż brązowy z czarnymi butami. W konfiguracji garnitur-krawat, brązowy z granatowym nie jest moją ulubioną kombinacją. W jakąkolwiek stronę. Uważam, że ze sobą nie grają. (Tak, czekoladowa grenadyna nie jest uniwersalnym krawatem ). Zielony kolor we wzorze krawata jest na plus. Usiłuje pogodzić niebieski z brązowym. Koszula a'la gordon Gekko, to również nie jest moja bajka. Niemniej jednak kojarzy mi się bardziej z biznesowym lookiem, a brązowy garnitur, nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 @pirat Garnitur jest burgundowy ale zgadzam się, że jest chyba zbyt duży kontrast między biznesową koszula i krawatem, a raczej sportowym garniturem. Może gdybym założył kamizelkę od niego byłoby lepiej? A granat i brąz to "match made in heaven" i co do tego akurat nie mam wątpliwości. Jak przyjdzie moja grenadyna z EoE to postaram się to udowodnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 @Blondas, koleżankę z pracy pocieszałeś? Cóż, od czegoś trzeba zacząć przyjemnie dzień. Taka blondyna . Gorzej jak żona podpatrzy. Na szczęście nie zapuszcza się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 1 sztuka dostępna jeszcze u nas w Poszetce Jaki koszt? Bardzo ładny, lubię to połączenie kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Przygotowani na mecz ? Poszetka zamiast szalika 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi