Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Dzisiaj z Hugo Jacomet'em Parisian Gentlemanem we własnej osobie podczas wieczoru autorskiego jego nowej książki "The Parisian Gentleman". Polecam jego stronę i Instagrama @parisian_gentleman 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Jakieś mam ostatnio dziwne skojarzenia, ale Pan Paryżanin kojarzy mi się na tym zdjęciu z szefem kasyna w indiańskim rezerwacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Beny i wyjmij komórę z kieszeni, czy tam portfel, bije po oczach Dzisiejszy outfit, samodzielne zdjęcia to jednak mordęga, przerysowania etc. Marynarka bawełniana Tommy Hilfiger koszula: CT krawat: Eremitage, niestety zdjęcie nie oddaje koloru, jest wyraźnie zielony, czego nie widać poszetka: poszetka.com spodnie: nowy nabytek z CT, bawełniana flanela buty: Joseph Abboud 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Beny i wyjmij komórę z kieszeni, czy tam portfel, bije po oczach Pełny portfel nieestetycznie wypychający kieszeń - to są właśnie minusy mieszkania w Stanach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Pełny portfel nieestetycznie wypychający kieszeń - to są właśnie minusy mieszkania w Stanach Powtarzając słowa forumowego kolegi: "U nas też teraz tak będzie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 To chyba w końcu kupię portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sambor Napisano 11 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Klubowo? Zbliżający się weekend jest moim jedynym usprawiedliwieniem : ) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Klubowo? Zbliżający się weekend jest moim jedynym usprawiedliwieniem : ) Super marynara. Co to? A ja wiosennie:) Marynarka - Massimo, len Koszula - TM Lewin Krawat - Brioni Poszetka - Allegro Dżins - Wrangler Ace (polecam - ani za szerokie, ani za wąskie) Obuw - Kielman 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 @musa19 Mi przypomina trochę wyrośniętego Draco Malfoya albo jego ojca Luciusa. Co ciekawe pół roku mieszka w Milanie a pół w Atlancie bo jego żona stamtąd pochodzi. @blondas Portfel z przyzwyczajenia zawsze noszę w prawej kieszeni ale masz rację za bardzo wypycha kieszenie. Powiedziałem Hugo o stowarzyszeniu BwB i polskich rzemieślnikach. Szczególnie był ciekawy Zaremby i Januszkiewicza. Miał na sobie Buty Corthay z czorcim łbem które pokazywałem w relacji z ich trunk show oraz dwurzędowy garnitur od Cifonelliego z którym przyjaźni się od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Obuw - Kielman Piękny obuw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Dobry wieczór. Marynarka - Finshley&Harding Koszula - James Button Kardigan - H&M Spodnie - Bytom Buty - Mexx Muszka - wełniana ZARA Poszetka - wełna z domieszką jedwabiu z Tommy Hilfiger Teraz widzę, że poszetkę za bardzo wystawiłem, ale na szczęście trochę się schowała szybko i marynarka wygląda na zbyt dużą, ale to chyba tylko kwestia zdjęcia, bo rękawy też wyglądają na zbyt długie, a są dobre. Choć może małe taliowanie się przyda, bo chyba troszkę zgubiłem na wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Za noszenie muszek pre-tied, w ramach kary, powinno się powolutku obdzierać ze skóry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Biedne te rzesze nieuświadomionych, którym codziennie udaje się "zbiec" takim Hannibalom Lecterom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 To moja pierwsza i jedyna mucha, kupiona kiedyś na wyprzedaży za 10 zł. Miałem ją na sobie pierwszy raz, teraz wiem, że chętnie wydam więcej na jakąś z motywem zwierzęcym od poszetki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 ... no i to się nazywa edukacyjny charakter forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Sprawdziłem, kto zacz ten Malfoy i faktycznie, coś w tym jest Choć mam nadzieję, że nie przypomina go także z charakteru. @musa19Mi przypomina trochę wyrośniętego Draco Malfoya albo jego ojca Luciusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Dzisiaj. * marynarka Havana od SS * koszula CT * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie SS * zegarek Seiko Cocktail 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Piękny obuw! Ale cholerstwo ciężko się poleruje, szczególnie bezbarwnym woskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Dzisiaj 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula Osovski * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * buty Herring Tiverton 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 15 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Flanela i spodnie z bielskiej krepy smokingowej + wełniak pod szyją i len w kieszonce. No i mocno zapracowane ostatnio derby od SP 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 15 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Outdoor z Miler Quilted Jacket i spodnie z granatowo-atramentowej flaneli Jedna z szerszych klap od Miler Bespoke Tailoring, koszula MTM oxford w candy stripe i 9fold Detale 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Dzisiaj świątecznie w Chrysler Building 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Firmowa impreza świąteczna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Dzisiaj. Suit-up yourself, winter is coming * trzyczęściowy garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat z grenadyny Embassy of Elegance * lniana poszetka od Poszetki * trzewiki Yanko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi