Hargin Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 @Jaann6: to zawsze ustaw balans bieli, zanim wrzucisz zdjęcie - jednak ja nadal jestem przeciw koszuli, tym razem za prążki w tej samej skali. Cytuj
Beny23 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Wesołych Świąt dla BwB z University Club przedwcześnie życzy Beny23 9 Cytuj
musa19 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Wesołych Możesz Beny zdradzić, co to za model oprawek? Pozdrawiam. Cytuj
Beny23 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Warby Parker Henning które powstały dzięki współpracy WP z Ghastly. Niestety rozeszły się w ciagu kilku dni bo to limitowana edycja. Jak chciałem dokupić drugą parę to mi powiedzieli że zniknęły z magazynu w ciagu tygodnia a nie miałem pojęcia że kupiłem je pierwszego dnia kiedy dopiero wyszły. Najlżejsze okulary jakie posiadam. Front z czarnego acetatu a nauszniki są tytanowe. Niesamowity komfort noszenia i żałuje że odrazu nie kupiłem dwóch par korekcyjnych naraz tylko korekcyjne i przeciwsłoneczne. 1 Cytuj
musa19 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dziękuję za odpowiedź. One się jakoś znacząco różnią od modelu Percey? Cytuj
Beny23 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Percey są całe z acetatu więc są dużo cięższe. Sa także Medium w porównaniu do Wide Henning. Moja głowa jest dość duża i nie mieści się w żadne oprawki medium. Zostają mi tylko najszersze które także optyk nagina i dostosowuje do kształtu mojej głowy. 1 Cytuj
Kewin Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Beny, bardzo ładnie wkomponowałeś marynarkę w wystrój Cytuj
Wuj Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Marynarka: Oscar Jacobson Koszula: TM Lewin Krawat: second hand Bezrękawnik: Fred Perry Poszetka: ? 5 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Fotka Z Diablo Całość 3 Cytuj
Aron Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jeszcze do tego zielony, albo granatowy krawat, np. z grenadyny . Cytuj
eye_lip Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Krzysiek, ten łysy obok Diablo to kto? 3 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Krzysiek, ten łysy obok Diablo to kto? Minionek, jeden z wielu na imprezie Cytuj
Serwacy Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Krzysiek zakontraktowaleś sobie walkę ? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Diablo miał lecieć do US na grudniową walkę, ale rywal został kontuzjowany więc rzuciłem rękawice - dzisiaj było tylko ważenie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlik Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tak było w czwartek (wybaczcie tę grobową minę, późno było ) natomiast dziś taki zestaw. Jakość również wybaczcie, pod ręką był tylko telefon. 10 Cytuj
Kewin Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Bardzo ładny kołnierz koszuli i krawat na dolnym zdjęciu. Cytuj
pawlik Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Bardzo ładny kołnierz koszuli i krawat na dolnym zdjęciu.Dzięki Koszuli nie pamiętam, natomiast krawat z TK, bardzo miękki jedwab. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dzisiaj Harris tweed, knit z zielonej grenadyny i suede full brogues w kolorze snuff brown. Jesień w Central Parku jest wyjątkowo piękna w tym roku. 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Marynarka: SuSu Havana Koszula: Osovski Krawat: grenadyna od Poszetka.com Poszetka: len od EleganckiPan.pl Spodnie: Moschino Buty: Yanko Niger 10 Cytuj
Wodzu Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Podoba mi się ta subtelnie zaakcentowana poszetka. Cytuj
Ernestson Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 A mnie się nie podobają zwisające w okolicach rozporka frędzle szalika. Cytuj
alabuz Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Racja, nie wygląda to dobrze. Na swoje wytłumaczenie napiszę tylko tyle, że na marynarkę założyłem płaszcz i frędzli nie było widać. Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Być może to kwestia zdjęcia, ale jak na krój Havany to marynarka wygląda na dość długą. To wersja "long"? A co do szalika - mi same frędzle nie przeszkadzają, ale mało naturalnym wydaje się założenie go pod marynarkę, gdy ubiera się płaszcz. Z samą marynarką ok. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wełna W.Bill - granatowy herringbone 16 Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Marynarka - Franco Ferrara - Wełna + jedwab krawat - wełna kamizelka - len spodnie flanela poszetka - jedwab 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi