Krzysiek_W Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 ..połączeniu krawatu... Temu misiu 1 Cytuj
mosze Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Dzisiaj tak. Co sądzicie o połączeniu krawatu z tym kolorem koszuli? Sam nie byłem pewien. Wg mnie wygląda to tanio. Taki kolor krawata nie jest łatwy do sensownego zestawienia. Ponadto - ostatnią szarą koszulę wyrzuciłem dawno temu, jeśli jednak miałbym ochotę na takie połączenie, poszedłbym już konsekwentnie w monochrom (szarości/biel). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 18 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Grenadyna 14 Cytuj
tombar Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 DSC_0196.JPG Co to krawat? Dziękuję z gory za odpowiedź Cytuj
waski Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Tie racks czy jakoś podobnie. Odprułem wszywkę i nie pamiętam Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Na pewno nie z tym Windsorem pod szyją 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Z tak wysoko położoną szlufką w pasku zegarka nie przyjmujemy 1 Cytuj
lolo Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 No i ten brak lustra na butach. Bez szans 1 Cytuj
Vince Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Grenadyna Super krawat. Podoba mi marynarka także, szukam takiej tkaniny? Była szyta, jakieś namiary na materiał? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 19 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Marynarka: Lantier Spodnie, kamizelka, koszula: SuitSupply Buty: Herring Kendal Krawat, poszetka: Poszetka.com Skarpety: Calzedonia 20 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Super krawat. Podoba mi marynarka także, szukam takiej tkaniny? Była szyta, jakieś namiary na materiał? tkanina to unikat, przyniesiony przez naszą krawcową najprawdopodobniej Bielsko Biała obecnie szyjemy podobną marynarkę z wełny W.Bill Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 20 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Marynarka: Lantier Koszula: E. Berg Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Spodnie: Benevento Buty: Meermin 16 Cytuj
Breslauer Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 U mnie tweed, wełniak i len w kieszonce. 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 20 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * lotniki Berwick * zegarek Seiko 14 Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * lotniki Berwick * zegarek Seiko Wiesz blekit codziennie czekam, aż dodasz jakieś zdjęcia. Nie wiem ja Ty to robisz, ale Twoje zestawy są zawsze udane. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Idąc za ciosem, nawet żona czeka na kolejne zestawy "Pana błękita" z ciekawości Cytuj
blekit Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Panowie, bo się zarumienię Bardzo miło mi to słyszeć. Poziom motywacji właśnie znacząco wzrósł, postaram się trzymać poziom Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 24 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Marynarka: SuitSupply Koszula: Lantier Spodnie: Vistula Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko Skarpety Vistula 23 Cytuj
alabuz Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Buty i marynarka świetne. Jak dla mnie za dużo zielonego i raczej widziałbym spokojniejszą koszulę, bo bardzo dużo się dzieje na górze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi