waski Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Dziękuję. Tak jest szansa, jeżeli w weekend uda mi się zrobić sensowne zdjęcia w świetle dziennym to założę stosowny wątek w dziale beespoke. . Co do butów zgadzam się, smutne czarne ażurowane derby a i kopyto niezbyt ładne. Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Dziękuję za uwagi. apropos smokingu, to dopiero poniewczasie przypomniałem sobie, że mam koszulę z krytą plisą, która nadaje się do smokingu. Szara koszula, może niezbyt się sprawdza wizualnie, ale w bibliotece działa dobrze, zwłaszcza jak jest robota przy starych książkach. Dzień był bardzo roboczy. @Szpila, dziękuję, węzeł rzeczywiście wiąże się jak four - in hand co do zasady, ale oplata się dwukrotnie szerszy koniec. Taki węzeł nazywa się Księcia Alberta. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 22 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba Tweed z fioletem. 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 23 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Marynarka: Lantier Koszula: E. Berg MTM Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: poszetka.com Przepraszam za kiepską jakość zdjęcia, mój telefon nie robi zbyt pięknych zdjęć w sztucznym świetle. A na dworze trochę za zimno na samą marynarkę 20 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 Dziś: grenadyna + wełna madder + kaszmir 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 26 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 Nadszedł czas na pierwsze tweedowe uderzenie w tym sezonie, którego owocem jest sesja do nowego wpisu na blogu 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gregx Opublikowano 26 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 . 25 Cytuj
Ernestson Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 Ładnie. IMO dobrze poradziłeś sobie z połączeniem wzorów 1 Cytuj
Styleman Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 gregx- jest super,mistrzowskie połączenie. Wielu może się z tego nauczyć,nie przegiąć to tez sztuka. Pozdrawiam Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Opublikowano 27 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Garnitur: SuSu Koszula: CT Poszetka: poszetka.com Krawat: SuSu 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 27 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Garnitur: Roy Robson Koszula: E. Berg MTM Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Herring Shoes 10 Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 @Waski fajny zestaw, ale te skarpety nie pasują, są zbyt jasne. Cytuj
eye_lip Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Jakby nie pasowały, to Waski by ich nie założył... 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 28 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Garnitur: SuitSupply Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Charles Tyrwhitt Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 272 23 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 28 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Dzisiaj. * garnitur Madison SS * koszula CT * krawat Poszetka * buty Cheaney * zegarek Seiko 18 Cytuj
Marcin_L Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Dzisiaj. * garnitur Madison SS * koszula CT * krawat Poszetka * buty Cheaney * zegarek Seiko Najs Cytuj
musa19 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Very nice... i nie piszę tego tylko dlatego, że mam na sobie dzisiaj identyczny garnitur. Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Ten zegarek jest piękny! Cytuj
TomiW01 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 No to i moja stylizacja Lantier, Lambert, Allea 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 28 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Jesienne klimaty z nową kamizelką z czterema pasplowanymi kieszeniami, OCBD MLS i drukowanym trifoldem bez podszewki do nowego wpisu na blogu 14 Cytuj
mrJacob Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Blekit co to za model zegarka? Cytuj
pawlik Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Blekit co to za model zegarka?Wygląda na Seiko SARB065. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi