Koval Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Nie wiem czy to kwestia światła, ale jakiś blady jesteś... ...A tak poważnie - jeśli nie chcesz pokazywać twarzy, to inaczej kadruj zdjęcia; teraz odbiór zakłóca wielki, biały kwadrat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 3 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Marynarka: Lantier Koszula: Próchnik Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Spodnie: SuitSupply Buty: Yanko 664 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 3 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Nowa sesja 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 A u mnie dzisiaj flanela i knit. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Nie za długie rękawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaann6 Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 @Jaann6: marynarka klasa, ale dużo by jeszcze zyskała z ładną białą koszulą - ta jest szaro-bura i mało ciekawa. Koszula jest biała w niebieskie i czerwone paski, kwestia światła. Marynarka z allegro. @Koval: Rzeczywiście kompozycja zdjęcia poległa, gdy obrabiałem zdjęcie proporcje wyglądały lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 @Jaann6: to zawsze ustaw balans bieli, zanim wrzucisz zdjęcie - jednak ja nadal jestem przeciw koszuli, tym razem za prążki w tej samej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Wesołych Świąt dla BwB z University Club przedwcześnie życzy Beny23 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Wesołych Możesz Beny zdradzić, co to za model oprawek? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Warby Parker Henning które powstały dzięki współpracy WP z Ghastly. Niestety rozeszły się w ciagu kilku dni bo to limitowana edycja. Jak chciałem dokupić drugą parę to mi powiedzieli że zniknęły z magazynu w ciagu tygodnia a nie miałem pojęcia że kupiłem je pierwszego dnia kiedy dopiero wyszły. Najlżejsze okulary jakie posiadam. Front z czarnego acetatu a nauszniki są tytanowe. Niesamowity komfort noszenia i żałuje że odrazu nie kupiłem dwóch par korekcyjnych naraz tylko korekcyjne i przeciwsłoneczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Dziękuję za odpowiedź. One się jakoś znacząco różnią od modelu Percey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Percey są całe z acetatu więc są dużo cięższe. Sa także Medium w porównaniu do Wide Henning. Moja głowa jest dość duża i nie mieści się w żadne oprawki medium. Zostają mi tylko najszersze które także optyk nagina i dostosowuje do kształtu mojej głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Beny, bardzo ładnie wkomponowałeś marynarkę w wystrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Marynarka: Oscar Jacobson Koszula: TM Lewin Krawat: second hand Bezrękawnik: Fred Perry Poszetka: ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Fotka Z Diablo Całość 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Jeszcze do tego zielony, albo granatowy krawat, np. z grenadyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Krzysiek, ten łysy obok Diablo to kto? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Krzysiek, ten łysy obok Diablo to kto? Minionek, jeden z wielu na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Krzysiek zakontraktowaleś sobie walkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Diablo miał lecieć do US na grudniową walkę, ale rywal został kontuzjowany więc rzuciłem rękawice - dzisiaj było tylko ważenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlik Napisano 5 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Tak było w czwartek (wybaczcie tę grobową minę, późno było ) natomiast dziś taki zestaw. Jakość również wybaczcie, pod ręką był tylko telefon. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Bardzo ładny kołnierz koszuli i krawat na dolnym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Bardzo ładny kołnierz koszuli i krawat na dolnym zdjęciu.Dzięki Koszuli nie pamiętam, natomiast krawat z TK, bardzo miękki jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 6 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Dzisiaj Harris tweed, knit z zielonej grenadyny i suede full brogues w kolorze snuff brown. Jesień w Central Parku jest wyjątkowo piękna w tym roku. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 7 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Marynarka: SuSu Havana Koszula: Osovski Krawat: grenadyna od Poszetka.com Poszetka: len od EleganckiPan.pl Spodnie: Moschino Buty: Yanko Niger 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi