Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 18 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Powrót do przeszłości. Pokazywana już marynarka SS navy plain (wełna/bawełna) sparowana z odkopanymi w szafie pozostałościami po garniturze... z H&M Zostały z niego wyłącznie spodnie i kamizelka (wełna), gdyż marynarka w swoim kroju nie wytrzymała próby czasu (zakup sprzed 4 lat). Do tego poszetka H&M po tuningu - własnoręcznie zrobiony rulonik i krawat "NN" wełna z jedwabiem (50/50). Na ręku własnej roboty bransoletka z onyksów. *jakość zdjęcia słaba, bo pochmurno dziś. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Powrót do przeszłości. Pokazywana już marynarka SS navy plain (wełna/bawełna) sparowana z odkopanymi w szafie pozostałościami po garniturze... z H&M Zostały z niego wyłącznie spodnie i kamizelka (wełna), gdyż marynarka w swoim kroju nie wytrzymała próby czasu (zakup sprzed 4 lat). Do tego poszetka H&M po tuningu - własnoręcznie zrobiony rulonik i krawat "NN" wełna z jedwabiem (50/50). Na ręku własnej roboty bransoletka z onyksów. *jakość zdjęcia słaba, bo pochmurno dziś. Taką bransoletkę czarną to bym polubiał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrula Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 super ta branzoletka (czarna) Gdzie można taką kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Na ręku własnej roboty bransoletka z onyksów. Gdzie można taką kupić? mogę wykonać jeśli jesteś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Pierwsza przymiarka. Nie byłem w 100% przekonany co do materiału kiedy go kupowałem ale po zobaczeniu go dziś 'na sobie' uważam, że jest naprawdę nieźle i cierpliwie czekam na produkt finalny. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Pierwsza przymiarka. Nie byłem w 100% przekonany co do materiału kiedy go kupowałem ale po zobaczeniu go dziś 'na sobie' uważam, że jest naprawdę nieźle i cierpliwie czekam na produkt finalny. Faktycznie ładnie współgra z otoczeniem. Ciekawe jak krawiec poradzi sobie ze spasowaniem wzoru, nie bedzie łatwo ale efekt moze być fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szizapiniel Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Pierwsza przymiarka. Nie byłem w 100% przekonany co do materiału kiedy go kupowałem ale po zobaczeniu go dziś 'na sobie' uważam, że jest naprawdę nieźle i cierpliwie czekam na produkt finalny. 1.jpg Bardzo dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 22 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 - SuitSupply PoW 100% len od Ormezzano. - grenadyna od Poszetka.com - poszetka od Piodaw - 100% len z obszyciem dwukolorową nitką, Tapeta ta sama. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateusz Papiernik Napisano 22 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Drugie podejście do tego wątku Mam nadzieję, że tym razem z węzłem lepiej niż ostatnio 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Jest dużo lepiej, fajny zestaw Ściana dobrana pod krawat i poszetkę, to się nazywa koordynacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Marynarka będzie dodatkowo wytaliowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Marynarka będzie dodatkowo wytaliowana.Nie jest za szeroka w ramionach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Jest za szeroka w ramionach i od oceny krawca będzie zależało czy da się ją tam zmniejszyć- boje się, że nie. W ciągu ostatniego roku znacząco schudłem i dlatego duża część garderoby będzie przerabiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 22 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Pitti skończone czas wracać do pracy Marynarka: garnitur Suitsupply Madison Koszula: Camicissima Milano Krawat: Ancient Madder od Poszetki Poszetka: biala lniana z beżowym brzegiem od Gutteridge 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Pitti skończone czas wracać do pracy Marynarka: garnitur Suitsupply Madison Klapy są konkretne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 AAAAaaale klapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Czyżby nowy trend z Pitti z tym nakładaniem krawata na klapę marynarki dwurzędowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 To pojawiło się już kilka miesięcy temu (TheNordicFit dla przykładu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 AAAAaaale klapy może jestem w nielicznej grupie, ale w ogóle nie przekonują mnie tak szerokie klapy - wg mnie jest to przekombinowanie i zdecydowanie pogarsza wizerunek sylwetki szczupłego mężczyzny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 To pojawiło się już kilka miesięcy temu (TheNordicFit dla przykładu). Ale na forum jeszcze tego nie grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Czyżby nowy trend z Pitti z tym nakładaniem krawata na klapę marynarki dwurzędowej? Nie jest to mój pierwszy raz. Ale faktycznie bardzo nowy trend to nie jest. Pewnie wystrzeli na zimowej edycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Mimo, że całość bardzo ładna, to skłaniam się ku opinii Krzyśka_W, jeszcze moment i znajdziemy się w tym samym punkcie co Oxford bags czy maksymalne wypchanie i usztywnienie ramion z lat przeszłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 To ja również w nurcie "na szeroko" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Mój debiut, zestaw z dzisiaj (marynarka słabo się ułożyła ponieważ zdjęcie wykonywałem na siedząco): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Fajny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi