The-Bigwig Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Następny zestaw z tym garniturem będzie jeszcze bardziej formalny. Ale to za jakiś czas. Dzięki za odzew Panowie, doceniam Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 @HarginWiadomo To było w nawiązaniu do rozmowy w innym wątku, gdzie kolega The-Bigwig był nakłaniany do fascynacji zegarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Ostrzegany raczej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Dzisiaj z kamizelką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Chyba dość rzadki garnitur Vistula DB navy w delikatny prążek. Krawat Aninima 100% kaszmir upolowany w Mediolanie w ogromnym koszu z totalnie badziewnymi żakardami. Wysłane z mojego telefonu przez Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Ten garnitur z Vistuli to chyba jakaś starsza kolekcja? Ostatni raz widziałem dwurzędowy szary garnitur w Vistuli około 2 lata temu w zimowej kolekcji, a szkoda, że nie mają takich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Tak, to dość stara kolekcja, chyba AW 2011, wełna 100s Marlane (z prowincji Biella)Edit: marynarka mogłaby mieć szersze klapy, ale wówczas jeszcze nie zwracałem na to uwagiWysłane z mojego telefonu przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Panie @Hargin, dwa ostatnie ubrania (szczególnie ten SuSu) świetne. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Bardzo dziękuję Wysłane z mojego telefonu przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 21 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Szara dwurzedowka w wersji 'na codzien' lub 'do biura'. To moj slubny garnitur, a chcialem pokazac jak mozna go uzywac nie tylko podczas uroczystych ceremonii. Na blogu pojawily sie tez w ostatnich dniach 3 posty pokazujace jak wlasnie taki z pozoru formalny garnitur nosic na inne okazje. Oprocz slubu to wspomniana praca i luzniejsze wyjscie wieczorne. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 W pracy..."na polityka" Krawat trochę jak antycypacja forumowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkadyjczyk Napisano 21 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Rzym, 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 @arkadyjczyk - jest luz tylko te białe spodnie do skrócenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 @Arkadyjczyk Italiano vero! Zwłaszcza foto nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Mi osobiście bardziej podchodzi pierwszy kadr - jest fajny klimat i delikatne rozmycie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Też jestem tego zdania, ale fular i koraliki na zdjęciu drugim czynią "włoską robotę" " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Dziękuję, staram się bardzo nie wyglądać jak Polak na wycieczce/pielgrzymce (z całym szacunkiem dla idei pielgrzymowania). Co do długości moich spodni, to jest to problem. Niestety w wyniku przebytej choroby moja lewa kostka, zwłaszcza w upał, puchnie. Nie wygląda to zbyt estetycznie. Dlatego też świadomie, kosztem pewnego zaburzenia estetyki, noszę spodnie dłuższe. W Italii, w czasie moich wędrówek po miastach bardzo sprawdzają się fulary. Wczesną wiosną jak było jeszcze chłodnawo, ale już za ciepło na płaszcz i szalik) grzały szyję, w upalnym niemożebnie Rzymie teraz przyjemnie chłodziły. Po wizycie w Rzymie zrozumiałem La Grande Bellezza. Byłem w zasadzie w wszystkich miejscach związanych z tym filmem a nawet wiem w którym domu (i na którym tarasie) mieszka główny bohater . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 @Arkadyjczyk - mimo wszystko skróciłbym "odrobinę" nogawki - nie muszą kończyć się na wysokości kostki, ale jedno załamanie byłoby lepsze niż ...6 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Rzeczywiście trzeba by nad tym pomysleć. Inna sprawa, że zdjęcie było robione po w trakcie przerwy po 4 godzinach zwiedzania muzeów watykańskich a przede mną były jeszcze trzy dalsze godziny - mogły lekko opaść od nadmiaru wrażeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 @Arkadyjczyk można się oczywiście czepiać zbyt długich nogawek (zwłaszcza we Włoszech) czy plecaczka ale jak dla mnie robisz dobry marketing dla Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Z plecaczkiem był problem niestety, wiem, że nie pasuje, jednak jestem w Italii na stypendium jako historyk sztuki a więc poniekąd zawodowo. Aparat, teleobiektyw do detali, stałka z jasnym światłem do zdjęć w muzeach, butelka z wodą, notatnik + szkicownik (na szczęście nie muszę taszczyć przewodnika - lata studiów mi go zastępują) ale jednak tego wszystkiego po kieszeniach upchać się nie da 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Zestaw Bawełniany:widać problem na wysokości kolan, ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Może spodnie trzeba skrócić (zamiast harmonijek na butach, załamują się właśnie na kolanach)?Spróbuj podwinąć nogawki i zobacz czy efekt zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Może te spodnie najnormalniej w świecie są zużyte i mają wypchane od użytkowania kolana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi