blueloafers Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Delikatnie blizej lata w knicie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Czekoladę Świetne zestawienie, podoba mi się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Koszula: TML Marynarka: BytomKrawat: Allegro Poszetka: Van Thorn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 25 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 a tak z bliska (lepsze kolory) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Absolutnie, bezapelacyjnie i kapitalnie rewelacyjna gra marynarki i poszetki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Absolutnie, bezapelacyjnie i kapitalnie rewelacyjna gra marynarki i poszetki. A dziękuję - bardzo miło było mi to przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 26.03.15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ładny krawat (cóż to za cudo?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ładny krawat (cóż to za cudo?). Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ostatnio kolega paparazzo napisał, że zestaw był "grzeczny" . Dzisiaj coś innego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 dzisiaj już z odrobiną "szaleństwa" przy zachowaniu dobrego smaku. Bardzo mi się podoba. Pochwal się proszę skąd masz spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ostatnio kolega paparazzo napisał, że zestaw był "grzeczny" . Dzisiaj coś innego. Zaszalałbym jeszcze z poszetką. Wygląda jakby została w brustaszy po jakimś innym zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 dzisiaj już z odrobiną "szaleństwa" przy zachowaniu dobrego smaku. Bardzo mi się podoba. Pochwal się proszę skąd masz spodnie Też 'em ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 dzisiaj już z odrobiną "szaleństwa" przy zachowaniu dobrego smaku. Bardzo mi się podoba. Pochwal się proszę skąd masz spodnie Też 'em ciekaw. Spodnie to Vistula, kolekcja letnia chyba z 2011 roku. W bieżącej kolekcji SuitSupply jest garnitur Lazio w kratę księcia Walii. Zaszalałbym jeszcze z poszetką. Wygląda jakby została w brustaszy po jakimś innym zestawie Podobno biała zawsze pasuje Do tego krawata planuję też lnianą poszetkę w kolorze oliwkowym, ale jeszcze nie dotarła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pafcio0 Napisano 26 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Od dawien dawna nie wchodziłem do ciucholandów, ale ostatnio coś mnie tknęło. I dobrze, bo trafiony został poniższy garnitur O. Jacobson, jak nowy, 50zł - dla mnie git Poprawiłem tylko nogawki. (o, węzeł cosik przygrubaśny, my bad ) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 No to miał Kolega farta,bardzo ładny garnitur.Miło mi się patrzy na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Podobno biała zawsze pasuje Do tego krawata planuję też lnianą poszetkę w kolorze oliwkowym, ale jeszcze nie dotarła. Zaszaleć można nie tylko kolorem, ale i ułożeniem i do tego gorąco namawiam. Choć osobiście uważam, ze biała jest zbyt grzeczna w tym zestawie. Zestaw zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Garnitur faktycznie wygląda dobrze, ale dla mnie głównym bohaterem zdjęcia są buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Garnitur faktycznie wygląda dobrze, ale dla mnie głównym bohaterem zdjęcia są buty. Ot, Tyrwhitty w fajnym odcieniu chestnut. Z daleka wyglądają fajnie, noszą się dobrze, tylko skóra - zresztą do miękkich nienależąca - ma tendencje do drobnych przebarwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Piąteczek Oby jedna z ostatnich okazji na taki płaszcz w tym sezonie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Ostatnio kolega paparazzo napisał, że zestaw był "grzeczny" . Dzisiaj coś innego. Co to za butki? Ładne kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Przed niektórych krytykowane przez innych chwalone Otisopse/Partenope.pl. Moje pierwsze lepsze buty Ten model, tylko w innym kolorze: http://partenope.pl/buty-meskie/81-oxfordy-skora-licowa-czarne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Wiosna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi