niegoslav Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 @Whitesnake Dzięki za ciepłe słowa @Ingvar - właśnie to rozważam, aczkolwiek musiałbym usunąć szlufki i doszyć guziki. O ile z guzikami nie powinno być problemu, to nie jestem do końca pewien czy szlufki nie sprawią kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 @niegoslav a skąd spodnie? W mojej szafie brakuje szarych spodni i chętnie bym się dowiedział gdzie takowe można nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 , aczkolwiek musiałbym usunąć szlufki i doszyć guziki. Możesz spokojnie pozostawić szlufki po doszyciu guzików. Nie będą przeszkadzać, a wizualnie jest to bez znaczenia przy marynarce dwurzędowej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Ja jestem z Harginem, jeżeli chodzi o szlufki i szelki, szczególnie gdy idzie o spodnie codzienne. Ostatnio wszyłem guziki do 2 par chino i dalej nie mogę wyjść z podziwu jaki to wygodny wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 @niegoslav a skąd spodnie? W mojej szafie brakuje szarych spodni i chętnie bym się dowiedział gdzie takowe można nabyć. Nie są to szare spodnie, są to spodnie w delikatny wzorek, wpadający w drobniutką kratkę. Z daleka sprawiają wrażenie szarości wpadającej w beż, dopiero z bliska widać wzór. Natomiast posiadam również szare wełniane spodnie w kant, z H&M (linia premium), o dziwo całkiem dobrze się sprawujące, trzymające kant, nie rozciągające się. Jakościowo w tej cenie (200 zł) nie widziałem nic lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Świetna apaszka (szalik?), gdzie kupiłeś? fotki piątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Szalik z Dignito, kiedyś był na forum preorder ze względnie dobrymi cenami. Choć ja bym w tym szaliku skorygował to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 DzisiajTez zapomniałeś poszetki? Ładna jodełka. Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Ostatnio jakoś nie noszę... Jutro wezmę marynarka z tk maxx. Moja pierwsza dwurzędowa. Kupiłem mimo kiepskiego składu głównie, żeby zobaczyć czy mi się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Wtorek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 @Belkit - garnitur od SS? który model? wyjątkowo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 @Hargin Stawiam na ten http://eu.suitsupply.com/en/suits/havana-burgundy-plain/P3936.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 @Orphan - bingo, ustawiłem filtr na swój rozmiar i nie wyświetlało mi go Lepiej wygląda zapięty na koledze Belkit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Mi się najbardziej w nim podoba kamizelka, więc może być i rozpięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Dokładnie, Havana Burgundy Plain. Jestem z niego bardzo zadowolony. Piękny, głęboki kolor, bardzo fajny materiał a Havana wymaga tylko niewielkich przeróbek, żeby leżeć naprawdę dobrze PS. Blekit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Witam wszystkich. Pierwszy wpis na forum. Krytyka mile widziana:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Wg. mnie rękawy marynarki do skrócenia mniej więcej 1,5 cm-2 cm, zrobić coś z odstającym kołnierzem marynarki (chyba, że to wina postawy) + spodnie skrócić, abyś nie musiał ich podwijać - wg mnie dobrze to wygląda tylko z trzewikami (choć i tutaj są różne opinie wśród ludzi) - generalnie podwinięte nogawki optycznie skracają nogi. Aczkolwiek samo zgranie kolorów, dopasowanie spodni i marynarki (poza drobnymi mankamentami), wiązanie krawata i buty na bardzo duży plus gdzie kupiłeś krawat i marynarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Dzięki. Krawat to fioletowa grenadyna od Poszetki (poszetka też z Poszetki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Witam wszystkich. Pierwszy wpis na forum. Krytyka mile widziana:) Góra mi się podoba, choć kolorystycznie to dość trudne zestawienie. Wymieniłbym spodnie, a przynajmniej skrócił i wyprasował w kant. W takiej wersji, są z całkowicie innej bajki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Zgoda - zestaw ok, ale spodnie do wyprasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Edwin, mi się podoba. Zwłaszcza połączenie kolorystyczne. Spodnie w kant, podwinięte nogawki to już sprawa indywidualna. Twój styl, twoje ubrania i Ty je nosisz Rękawy marynarki faktycznie mogły by być trochę krótsze. Osobiście wyjąłbym tylko rzeczy z przednich kieszeni spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 (edytowane) Granatowy szalik wełna oraz granatowe jeansy. Na dole zamszowe Full-brogues w ciemnym brązie. Czy ta jodełka nie jest za bardzo "Old-school"? Edytowane 26 Luty 2015 przez Bartek 00 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Gdzież tam, naczelny "polski Włoch" (macaroni) wręcz zaczął od jodełki . Fajny płaszcz, skąd go masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Wlasnie jest 'old-school' - najwieksza klasyka plaszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi