Styleman Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Teraz wszystko jasne, bo przcież powszechnie wiadomo, że żółty kolor to lep na muchy. Małżonka działa jak magnes. To nie małżonka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Co powiesz o prawym? Spotkaj się ze mną to sam zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Co powiesz o prawym? Nic nie powiem. Jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Kolego Wąski. Jakby Clovis wkleił fotkę na tle fotela od 125p, do tego nie z fajką, a najtańszym kiepem, też byś się zbulwersował, czy raczej puścił bokiem? Wystarczyło powiedzieć, że autor wkleił zdjęcie paru rzeczy na tle fotela samochodowego, ale nie, lepiej wypisać litanię o markach. Tak, to formalnie bardzo interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Jakby w tle był fotel Fiata 125p, to poprosilibyśmy Moda o przeniesienie do wątku o klasycznych samochodach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Jakby w tle był fotel Fiata 125p, to poprosilibyśmy Moda o przeniesienie do wątku o klasycznych samochodach. Dyskusja jest już obecnie bezprzedmiotowa. Jak wczoraj napisałem (ale się nie zachowało) pierwotnie sądziłem, że mój komentarz został usunięty z własnej inicjatywy moderacji, skoro jednak okazało się, że uraził jednego z forumowiczów, zgadzam się, że moderator powinien był zareagować. I mam nadzieję, że ten mój uprzejmy komentarz jednak pozostanie na swoim miejscu i nie wywoła dalszej dyskusji. I na koniec uwaga ogólna: trochę więcej sprezzatury, panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Marynarka jest granatowa, krawat to welniany knit. Proporcje troche nie pasuja, zdjecie bylo robione lekko z dolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Spodnie wyglądają jak dresowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Spodnie moze lepiej widac tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-60#entry106512 Chinosy w kolorze khaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Trochę mi nie pasuje marynarka do tego zestawu, za ciemna. Chyba, że to granat, a jedynie zdjęcie przekłamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Marynarka jest za ciemna do tego zestawu. Dobrze byłoby zawiązać odpowiedni węzeł krawata, poszetka w takim zestawieniu zdecydowanie do wymiany na coś bardziej fantazyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Tak oto ubrany poszedłem na piknik. Granatowa marynarka McNeal, Knit z Bytomia, dżinsy i buty podobne do brogsów(niestety tylko podobne), koszula RTW. Zastanawiałem się też nad poszetką, bo białej nie chciałem, ale jestem zielony w poszetkach. Jaką tutaj dać? Swoją drogą mój pierwszy knit, dobrze zawiązany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Marynarka jest granatowa, krawat to welniany knit. Proporcje troche nie pasuja, zdjecie bylo robione lekko z dolu. Proszę Pana, szczerze radzę nie podciągać tak wysoko spodni - tworzy to bardzo negatywny efekt w okolicach kroku, pojawia się tzw. "kopytko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Swoją drogą mój pierwszy knit, dobrze zawiązany? Tak jak w pytaniach Ci odpowiedziano - jest dobrze tylko zaciągnij węzeł, zacisnij go mocniej i uformuj go przy tym Co do poszetki, to wybor jest duzy, pamietaj zeby nie byla idealne w takim kolorze jak krawat, czyli to co tanie, polskie firmy lansują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Repp Tie na rozpoczęcie roku szkolnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Marynarka jest za ciemna do tego zestawu. Dobrze byłoby zawiązać odpowiedni węzeł krawata, poszetka w takim zestawieniu zdecydowanie do wymiany na coś bardziej fantazyjnego. Odpowiedni wezel? Zawsze wiaze (D)FIH. Zalaczylem zdjecie ktore lepiej przedstawia kolor marynarki, na zdjeciu wyszla czarna, a w swietle dziennym jest to granat do niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 MonsieurMouchoir Fajny zestaw, Chyba tylko krawat za nisko wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Krawat wiaze zawsze tylko raz, czasem wyjdzie to nizej, czasem wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Tak robilem to na poczatku ubierania sie w marynarki etc., teraz "zobejetnialem" w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Rozpatrując zakup kolekcji marynarek z Harris Tweedu zaczalem je testowac i przyznam, że polubiłem temat tak bardzo, że ostatnio nie mogę przestać ich nosić. Zielona ma około 400 g, a jodła ma niewiarygodnie ciężkie 480g !!! i w temperaturach do 10 C w zasadzie moze zastepowac kurtke na trasach samochod-pomieszczenie Takie marynarki są oczywiście dla koneserów tweedu i nie nadają się do wielu miejsc pracy. Co o nich myślicie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Jak można powiedzieć cokolwiek o marynarce, a nie o Twoim uśmiechu?? No cóż, jak to mówią Amerykanie "Smile like you own this place!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Panie, ja tu handlebar'a widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Rozpatrując zakup kolekcji marynarek z Harris Tweedu zaczalem je testowac i przyznam, że polubiłem temat tak bardzo, że ostatnio nie mogę przestać ich nosić. Zielona ma około 400 g, a jodła ma niewiarygodnie ciężkie 480g !!! "Niewiarygodne"? Mam marynarkę z harris tweedu, który wg sprzedawcy ważył około 600 g / mb (około 20-21 uncji) - zresztą jedna z moich ulubionych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Szarą jodełkę chętnie bym przygarną. Zanoszę się na taką, albo na donegal tweed szary od poprzedniej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 @4inHand świetne, obie na liście moich celów do realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi