4inHand Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Zgadzam się, mniejszy węzeł mógłby wygladać lepiej, natomiast niekoniecznie asymetryczny. Koledzy trochę przesadzają ostatnio z gloryfikacją węzła four in hand. Ja mam usprawiedliwienie ---> kryptobranding A tak poważnie, to węzły symetryczne po prostu mi się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Zaplątał mi się jeszcze suplemencik do poprzedniego zdjęcia Uszyłem sobie białą koszulę button-down z kieszenią na piersi i bez mankietów na spinki. Dochodzę do wniosku, że jednak coś w tym jest, że biała koszula jest najbardziej uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Czy koszula w tym zestawie ma kołnierzyk typu tab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Czy koszula w tym zestawie ma kołnierzyk typu tab? Nie, ale tab też uszyłem więc pewnie niedługo pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Ech, Bartek, zrzędzisz zupełnie nie w swoim stylu, podczas gdy mu tu sobie wymieniamy półżartem uwagi przed długim weekendem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Jestem zachwycony. Nie ma jak cytaty z klasyków. Nawiasem mówiąc, to jest typowy dawny Bond, bo grany przez Craiga miałby to w dupie. Przemija postać świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Witam, Czas na debiut w CMDNS. Przepraszam za kiepską jakość zdjęć. Komentarze mile widziane Spodnie trochę wygniecione w czasie jazdy samochodem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Podoba mi się jako całość. Może zapięcie dolnego guzika zmniejszyłoby efekt rozchodzenia się połów na biodrach (to nie błąd przy dwurzędówkach). Ale nie wiem na ile to efekt faktycznego stanu płaszcza, czy też nienaturalnej pozycji. Niemniej, fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Można poznać jakieś szczegóły na temat tego płaszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 ja jestem "za"! zdjęcie pewnie tylko przekłamuje długość rękawów, które wydają się jakby zbyt krótkie. generalnie bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 W lesie znalazłem się przez przypadek . Ale łaty podjechały do góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Dodaj jeszcze, że nie jest to to, co masz dzisiaj na sobie, tylko co miałeś na sobie co najmniej miesiąc temu. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Można poznać jakieś szczegóły na temat tego płaszcza?Owszem. Płaszcz kupiłem na allegro, moim zdaniem za okazyjną cenę. Firma to "Centaur" made in Britain (nie znałem wcześniej tej marki) Mieszanka wełny i kaszmiru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Dodaj jeszcze, że nie jest to to, co masz dzisiaj na sobie, tylko co miałeś na sobie co najmniej miesiąc temu. ; ) Aura jak dzisiaj, ale zielone liście faktycznie świadczą że coś jest nie tak, chyba ze to jakaś inna szerokość geograficzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Constantin - po raz kolejny mistrzostwo *,* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Kaszmirowa marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 jak wykończone są kieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Zdjęcia wykończenia kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Dziękuję z dali myślałem, że skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszoneusz Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Styleman, piękna marynarka! Co to za kolor i wzór na poszetce? Jakiś niebiesko-fioletowy paisley? Bo nie widzę dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Styleman wszystko gra! Prócz (chyba) paska do zegarka... Jakie buty miałeś do tej kreacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Styleman - fajne jesienne klimaty Możesz pokazać bliżej fular (jeśli to fular)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Poszetka schowała się do zdjęcia,wzór to paisley ,kolory bordo,filet ,niebieski i szary. Zegarek to Chopard Mille Miglia z oryginalnym paskiem z kauczuku,czarny, wzór z opony Dunlopa z lat 50-tych,buty miałem brązowe sztyblety, Zmiana paska zabiła by cały charakter tego zegarka a mnie to nie dopasowanie nie przeszkadza.To nie kreacja to mój ubiór do pracy. To nie jest fular ,to jedna z moich apaszek wywiazana na fular. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi