lodzermensch Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 dla mnie super. zazdroszczę odwagi w stylu poszetki. ja bym pewnie założył tv-fold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Uff wreszcie jakiś zestaw klasyczny, który nie jest zestawem koordynowanym. Bardzo duży plus. Podoba mi się wszystko nawet stopień wypolerowania butów. Przypomina mi pierwszy garnitur Macaroniego od Gest Mody- klasyczny i bardzo elegancki jeszcze bez włoskiego stylu na granicy przesady. Oczywiście pewnie koledzy zarzucą Ci zaraz przymały kołnierzyk czy zawiązanie krawata na uwielbiany na tym forum węzełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 poszetka wybujała, ale cały zestaw bardzo dobrze zgrany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Zestaw bardzo ładny , klasyczny , moim zdaniem poszetka jest za "lekka" do tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Mi się bardzo podoba. Jestem na tak także dla poszetki:) kolorystycznie dopasowana, rozumiem, że kolegom chodzi o ułożenie? Mnie on nie przeszkadza a dodaj "smaczku";) I tak jak TYTUS zauważył 'wreszcie jakiś zestaw klasyczny'! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 I tak jak TYTUS zauważył 'wreszcie jakiś zestaw klasyczny'!Abstrahując od tego że koledze Tytusowi chodziło o niekoordynowanie to zestaw Damiana sprzed dwóch tygodni klasyczny nie był? http://www.forum.butwbutonierce.pl/view ... start=6129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 I tak jak TYTUS zauważył 'wreszcie jakiś zestaw klasyczny'!Abstrahując od tego że koledze Tytusowi chodziło o niekoordynowanie to zestaw Damiana sprzed dwóch tygodni klasyczny nie był? http://www.forum.butwbutonierce.pl/view ... start=6129 Też mi się podoba. Może dlatego, że sam tak się nie ubieram Smart casual rządzi w moim biurze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Bym tylko inaczej ułożył poszetkę, ale to kwestia gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 to dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizzer Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Jedyne co mi się nie podoba w tym zestawieniu to krawat - wydaje sie być zbyt "ciężki". Świetny "but w butonierce!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Jedyne co mi się nie podoba w tym zestawieniu to krawat - wydaje sie być zbyt "ciężki". Świetny "but w butonierce!" Marynarka jest z mięsistej wełny, także krawat nie jest za ciężki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Zestaw fajny i krawat też fajny. Na wiązanie spuszczę zasłonę milczenia. Ładnie ściśnięty 4 in hand, z łezką u dołu zrobiły robotę. Ogólnie reszta na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Zestaw fajny i krawat też fajny. Na wiązanie spuszczę zasłonę milczenia. Ładnie ściśnięty 4 in hand, z łezką u dołu zrobiły robotę. Ogólnie reszta na plus.ups.. to miał być 4 in hand.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Nie mówię, że nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Na dzisiejszej imprezie Verva Street Racing. Na zaproszeniu była informacja o dress code - smart casual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Bartek, pokaż zegarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Już kiedyś był, w wątku o zegarkach Sali Klubowej. http://forum.butwbutonierce.pl/viewtopic.php?f=7&t=38&p=64009#p64009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Jaki to materiał marynarki? PS Jak byli ubrani inni zaproszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 to dziś ja wystawiam się..Szanownej Loży.. fajny zestaw i fajnie dobrane elementy, ale oprócz wiązania krawata to mi sie nie podoba krawat do koszuli button down. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Jaki to materiał marynarki? PS Jak byli ubrani inni zaproszeni? Materiał to dość gruba, mięsista wełna (nie jestem pewien, czy to tweed). Inni ubrani byli jakkolwiek. Było trochę marynarek, ale zwykle z dżinsami i snikersami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Zestaw fajny i krawat też fajny. Na wiązanie spuszczę zasłonę milczenia. Ładnie ściśnięty 4 in hand, z łezką u dołu zrobiły robotę. Ogólnie reszta na plus.ups.. to miał być 4 in hand.. Chyba faktycznie jedynym problemem w Twoich zestawach jest węzeł Ćwiczyłeś już tego 4in handa przed lustrem? Nie bój się 'zaciskać' węzeł i w końcowej fazie 'przeciągania' spróbuj zostawić palec formując łezkę (pewnie brzmi trochę enigmatycznie, ale może dasz radę się w tym odnaleźć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Jaki to materiał marynarki? PS Jak byli ubrani inni zaproszeni? Materiał to dość gruba, mięsista wełna (nie jestem pewien, czy to tweed). Inni ubrani byli jakkolwiek. Było trochę marynarek, ale zwykle z dżinsami i snikersami. snikersami?? znaczy się konsumowali czy w brustaszy mieli żelazne porcje? przepraszam jeśli wyszło złośliwie, ale nie wiem co to są snikresy w kontekście tekstylnym Mam natomiast kolegę, który zawsze nosi ze sobą żelazną porcję (nie raz mnie takim "żelazno-porcjowym"snikersem poratował w biedzie, za co mu do grobowej deski będę wdzięczny). Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Za moich czasów to na snikersy się mówiło: "adidasy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 U mnie snikersami nazywają czarne (często skórzane) sportowe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2012 U mnie snikersami nazywają czarne (często skórzane) sportowe buty. A mi pod tą nazwą przychodzą na myśl głównie białe Lacoste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi