Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Wczoraj 5 7 Cytuj
laleczka Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 @poszetka.com Stylówka tak dobra, że aż trzeba ją wrzucić dwa razy 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Prawie sam len Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 8 Cytuj
Dubbing Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Godzinę temu, Arturlep napisał: co to za buty?? @Arturlep To jest dokładnie ten model: https://patine.pl/split-toe-77039c-cambridge-brown.html Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 W dniu 10.06.2020 o 14:52, laleczka napisał: @poszetka.com Stylówka tak dobra, że aż trzeba ją wrzucić dwa razy ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 Marling 13 5 Cytuj
Beny23 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 @poszetka.com ten krawat jest genialny! Czy jest jeszcze dostępny? Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 @Beny23 jeśli Poszetka nie ma opcji bespoke to te krawaty nie są dla Ciebie. Za krótkie i za wąskie przy Twojej posturze. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2020 W obiektywie żony, dlatego ubiór gra rolę drugoplanową w stosunku do pokroju jaśminu oraz warszawskiej starówki 8 3 Cytuj
25kamil25 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 On 6/10/2020 at 5:32 PM, Dubbing said: Prawie sam len Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka To spodnie z Poszetki? Cytuj
Dubbing Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 To spodnie z Poszetki?TakWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj
25kamil25 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Świetnie wyglądają, a jak wrażenia użytkowe? Cytuj
Dubbing Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Świetnie wyglądają, a jak wrażenia użytkowe?Bardzo przyjemne, cieńkie i świetne na wyższe temp. Gniotą się strasznie jak to len jednak nie wygląda to źle w mojej opini. Bardzo ładnie leżą, mają więcej miejsca w biodrach i są dzięki temu wygodne i nadaje im to sartorialnego sznytu, jednocześnie jednak nie czuję żeby były "dziadkowate". Bardzo chętnie je zakładam bez marynarki do popovera albo koszulki polo z espadrylami a bez marynarki. Gdyby nie brak regulatorów to nie widziałbym żadnych wad. Nawet długość spodni jest bardzo fajna, ja mam 190cm i rozmiar 46 pasuje mi a la "pitti uomo do kostki" przy czym mnie się to podoba.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Opublikowano 17 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 20 4 Cytuj
Koval Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 Miśku, fajnie, fajnie - ale co to za sroga mina? Jakbym Cię nie znał to pomyślałbym, że właśnie idziesz haracz od pobliskich sklepikarzy zbierać... 1 Cytuj
mosze Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 Raczej bolesno-zatroskana. Cytuj
Koval Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 @mosze - sugerujesz niestrawność? Nieee! Cytuj
Meander Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 godziny temu, Koval napisał: Miśku, fajnie, fajnie - ale co to za sroga mina? Jakbym Cię nie znał to pomyślałbym, że właśnie idziesz haracz od pobliskich sklepikarzy zbierać... A daj spokój, trzecia godzina sesji, ile można tych zdjęć robić, który facet by to zniósł? ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 18 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2020 Czas szantungu. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Vass 3 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 18 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2020 Teodor 2 8 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jeden z krawatów "kandydatów" na fotel Prezydenta 1 5 Cytuj
Awopiotr Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Meander lubię brązy i ten garnitur jest świetny. Ale zwróciłem uwagę na poziome marszczenia koszuli na wysokości obojczyków. U mnie pojawiają się one gdy noszę szelki i dla mnie jest to jeden z powodów rzadkiego ich używania. A może błędnie obwiniam za to szelki a problem tkwi w źle dopasowanej koszuli. Jak jest u Ciebie? Cytuj
Meander Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 6 godzin temu, Awopiotr napisał: @Meander lubię brązy i ten garnitur jest świetny. Ale zwróciłem uwagę na poziome marszczenia koszuli na wysokości obojczyków. U mnie pojawiają się one gdy noszę szelki i dla mnie jest to jeden z powodów rzadkiego ich używania. A może błędnie obwiniam za to szelki a problem tkwi w źle dopasowanej koszuli. Jak jest u Ciebie? Wiesz co, to nie jest idealnie dopasowana koszula, faktycznie widać nadmiar w klatce. Dodatkowo chwilę wcześniej było jakieś ujęcie gdzie podnosiłem ręce w górę i lekko się zblokowała pod szelkami, także to jest częściowo ich "wina". Natomiast głównie to kwestia tego, że ja nie zauważyłem, że się zmarszczyła, fotograf nie dał znać i została nie poprawiona ? Po dwóch i pół godzinie cykania fot, mogło się zdarzyć 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi