Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Świetnie wyglądają, a jak wrażenia użytkowe?
Bardzo przyjemne, cieńkie i świetne na wyższe temp. Gniotą się strasznie jak to len jednak nie wygląda to źle w mojej opini. Bardzo ładnie leżą, mają więcej miejsca w biodrach i są dzięki temu wygodne i nadaje im to sartorialnego sznytu, jednocześnie jednak nie czuję żeby były "dziadkowate". Bardzo chętnie je zakładam bez marynarki do popovera albo koszulki polo z espadrylami a bez marynarki. Gdyby nie brak regulatorów to nie widziałbym żadnych wad. Nawet długość spodni jest bardzo fajna, ja mam 190cm i rozmiar 46 pasuje mi a la "pitti uomo do kostki" przy czym mnie się to podoba.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
3 godziny temu, Koval napisał:

Miśku,

fajnie, fajnie - ale co to za sroga mina?

Jakbym Cię nie znał to pomyślałbym, że właśnie idziesz haracz od pobliskich sklepikarzy zbierać... :twisted:

A daj spokój, trzecia godzina sesji, ile można tych zdjęć robić, który facet by to zniósł? ?

Opublikowano

@Meander lubię brązy i ten garnitur jest świetny.

Ale zwróciłem uwagę na poziome marszczenia koszuli na wysokości obojczyków. U mnie pojawiają się one gdy noszę szelki i dla mnie jest to jeden z powodów rzadkiego ich używania. 

A może błędnie obwiniam za to szelki a problem tkwi w źle dopasowanej koszuli. Jak jest u Ciebie? 

Opublikowano
6 godzin temu, Awopiotr napisał:

@Meander lubię brązy i ten garnitur jest świetny.

Ale zwróciłem uwagę na poziome marszczenia koszuli na wysokości obojczyków. U mnie pojawiają się one gdy noszę szelki i dla mnie jest to jeden z powodów rzadkiego ich używania. 

A może błędnie obwiniam za to szelki a problem tkwi w źle dopasowanej koszuli. Jak jest u Ciebie? 

Wiesz co, to nie jest idealnie dopasowana koszula, faktycznie widać nadmiar w klatce. Dodatkowo chwilę wcześniej było jakieś ujęcie gdzie podnosiłem ręce w górę i lekko się zblokowała pod szelkami, także to jest częściowo ich "wina". Natomiast głównie to kwestia tego, że ja nie zauważyłem, że się zmarszczyła, fotograf nie dał znać i została nie poprawiona ? Po dwóch i pół godzinie cykania fot, mogło się zdarzyć ;)

• Oceniam pozytywnie 2