Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Bartek 00 pokrowiec zostawiam w samochodzie, a teltelefon mimo, że niemały to spokojnie mieści się w wewnętrznej kieszeni (Sony Z Ultra).

@Midlife-Crisis Dziękuję bardzo! Pozdrowienia przekażę żonie i córce,  bo właściwie są 3 osoby na 1 zdjęciu :-)

Uzupełniając:

Marynarka - SS Jort

Spodnie - Mazurczak&Trzaska 

Koszula, mucha - SuSu 

Buty - Massimo Dutti 

• Like 3
Opublikowano

@Tanatos70 - widzę, że teraz czyścisz yooxa z Brooks Brothers, dobrze, że rozmiar mamy inne, bo by mi nic nie zostało ;-) Aczkolwiek dla mnie są to klasyczne bez-krawatowe koszule, a już zwłaszcza te bardziej wzorzyste...

Opublikowano
1 minutę temu, dziko napisał:

@Tanatos70 - widzę, że teraz czyścisz yooxa z Brooks Brothers, dobrze, że rozmiar mamy inne, bo by mi nic nie zostało ;-) Aczkolwiek dla mnie są to klasyczne bez-krawatowe koszule, a już zwłaszcza te bardziej wzorzyste...

To akurat osovski, ale fakt- eksperyment z krawatem mocno kontrowersyjny :).

Opublikowano

Panowie! Flanele, zimowe krawaty i balmorale to armaty wyciągnięte zdecydowanie zbyt wcześnie! To jeszcze nie zima! Faktycznie, można rozważyć założenie skarpet w najbardziej mokre dni, ale reszta rynsztunku zimowego jeszcze spokojnie może poczekać w szafie! Zimy nie trzeba wywoływać - sama przyjdzie?

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Awopiotr napisał:

Panowie! Flanele, zimowe krawaty i balmorale to armaty wyciągnięte zdecydowanie zbyt wcześnie! To jeszcze nie zima! Faktycznie, można rozważyć założenie skarpet w najbardziej mokre dni, ale reszta rynsztunku zimowego jeszcze spokojnie może poczekać w szafie! Zimy nie trzeba wywoływać - sama przyjdzie?

Czy ja wiem? Jak jest kolo 13-15 st, mam wracać nocą, gdy spadam poniżej 10, do tego jeszcze pada, to flanela nie taka zła. :P

A przy dzisiejszej ulewie już chciałem trzewiki wyciągnąć, szkoda półbutów (chyba że na gumie). ;)