Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Miro napisał:

@Tanatos70 - bardzo mi się podoba, a jeszcze lepiej byłoby ze stonowanymi kolorystycznie skarpetkami.

Bardzo się cieszę :)

Casus skarpetek- w związku z tym, że mam już swoje lata, pracuję na powietrzu i jestem potencjalnie zagrożony pogańskimi klątwami oszpecającymi (za notoryczne ekshumacje pradziejowych pochówków), stosuję zasadę absolutnie niezgodną z zaleceniami modowych blogerów- odciągam uwagę od twarzy... w jak najodleglejsze zakątki. Fikuśne dodatki są w osiągnięciu tego celu bardzo pomocne ;-).

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Tanatos70: Zestaw jest super- ja tez preferuje taki sznyt, choć z mniejszym powodzeniem. Ale marynarka byłaby jeszcze lepsza, gdyby miała kilka cm dodatkowo. Tak myślę.

Opublikowano
28 minut temu, Wuj napisał:

Tanatos70: Zestaw jest super- ja tez preferuje taki sznyt, choć z mniejszym powodzeniem. Ale marynarka byłaby jeszcze lepsza, gdyby miała kilka cm dodatkowo. Tak myślę.

Wiesz ile ja się na tym yooxie z "włoszczyzną" nawalczyłem, zanim taką "długą" upolowałem :D ?

Tutaj z @dziko o tym wspominamy:

https://forum.butwbutonierce.pl/topic/5459-yoox/?do=findComment&comment=247489

Ta jest IMO tak akurat (w grę wchodzi jeszcze perspektywa ujęcia), no ale taka typowo "angielska" byłaby jak najbardziej o.k., ta jest angielsko- włoska :D:

burb5.thumb.jpg.dd4f9ce4feee0e3cb24d5510cf62411a.jpg

58bc0b71763ba_burberry5.thumb.jpg.7453489a19560175f5cc6b5d82837534.jpg

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
11 godzin temu, Tanatos70 napisał:

Wiesz ile ja się na tym yooxie z "włoszczyzną" nawalczyłem, zanim taką "długą" upolowałem :D ?

Ta jest IMO tak akurat (w grę wchodzi jeszcze perspektywa ujęcia), no ale taka typowo "angielska" byłaby jak najbardziej o.k., ta jest angielsko- włoska :D:

burb5.thumb.jpg.dd4f9ce4feee0e3cb24d5510cf62411a.jpg

Skąd ja tę walkę znam... Niestety, mnie też sukcesy w tych zmaganiach spotykają niezmiernie rzadko :(

Ale Twoja marynarka ma długość już bardzo OK. Na moje oko 2 cm więcej już by wyraźnie zaburzyło proporcje

Opublikowano
2 godziny temu, Wuj napisał:

Chodzi mi o klatę. Widać, że wykopywanie popielnic kultury łużyckiej wchodzi w bica i klatunię:). Pewnie bez swetra byłaby idealna.

No to następnym razem będzie bez ocieplacza i zobaczymy :).

Popielnice zawsze nam wychodzą, gdy mnie akurat nie ma na miejscu, więc aby dobrze w marynarkach wyglądać muszę zwykłe pompki wykonywać (dobra zasada nakazuje- tyle powtórzeń, ile masz lat) :).

• Oceniam pozytywnie 1