Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beny i wyjmij komórę z kieszeni, czy tam portfel, bije po oczach :-P

Dzisiejszy outfit, samodzielne zdjęcia to jednak mordęga, przerysowania etc.

Marynarka bawełniana Tommy Hilfiger

koszula: CT

krawat: Eremitage, niestety zdjęcie nie oddaje koloru, jest wyraźnie zielony, czego nie widać

poszetka: poszetka.com

spodnie: nowy nabytek z CT, bawełniana flanela

buty: Joseph Abboud

post-5711-0-44289500-1449819592_thumb.jp

post-5711-0-66574900-1449819593_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Klubowo? Zbliżający się weekend jest moim jedynym usprawiedliwieniem : )

Super marynara. Co to?

A ja wiosennie:) 

Marynarka - Massimo, len

Koszula - TM Lewin

Krawat - Brioni

Poszetka - Allegro

Dżins - Wrangler Ace (polecam - ani za szerokie, ani za wąskie)

Obuw - Kielman

post-7517-0-87737900-1449838909_thumb.jp post-7517-0-67018200-1449839059_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

@musa19

Mi przypomina trochę wyrośniętego Draco Malfoya albo jego ojca Luciusa. Co ciekawe pół roku mieszka w Milanie a pół w Atlancie bo jego żona stamtąd pochodzi.

@blondas

Portfel z przyzwyczajenia zawsze noszę w prawej kieszeni ale masz rację za bardzo wypycha kieszenie.

Powiedziałem Hugo o stowarzyszeniu BwB i polskich rzemieślnikach. Szczególnie był ciekawy Zaremby i Januszkiewicza.

Miał na sobie Buty Corthay z czorcim łbem które pokazywałem w relacji z ich trunk show oraz dwurzędowy garnitur od Cifonelliego z którym przyjaźni się od lat.

Opublikowano

Dobry wieczór.

Marynarka - Finshley&Harding

Koszula - James Button

Kardigan - H&M

Spodnie - Bytom

Buty - Mexx

Muszka - wełniana ZARA

Poszetka - wełna z domieszką jedwabiu z Tommy Hilfiger

Teraz widzę, że poszetkę za bardzo wystawiłem, ale na szczęście trochę się schowała szybko i marynarka wygląda na zbyt dużą, ale to chyba tylko kwestia zdjęcia, bo rękawy też wyglądają na zbyt długie, a są dobre. Choć może małe taliowanie się przyda, bo chyba troszkę zgubiłem na wadze.

post-6637-0-66660000-1450031518_thumb.jp

post-6637-0-27777700-1450031520_thumb.jp

Opublikowano

To moja pierwsza i jedyna mucha, kupiona kiedyś na wyprzedaży za 10 zł. Miałem ją na sobie pierwszy raz, teraz wiem, że chętnie wydam więcej na jakąś z motywem zwierzęcym od poszetki ;)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Sprawdziłem, kto zacz ten Malfoy i faktycznie, coś w tym jest ;) Choć mam nadzieję, że nie przypomina go także z charakteru. :-D

@musa19
Mi przypomina trochę wyrośniętego Draco Malfoya albo jego ojca Luciusa.