Jarek Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Ile kosztuje wysyłka z CT do Polski, nie mogę znaleźć tej informacji na ich stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 http://www.ctshirts.com/uk/contact-us 8,95 gbp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Panowie, proponuję wspólne zamówienie koszul z Camiceria Olga. . Czy jest szansa w najbliższych miesiącach na kolejną taką akcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Szansa jest w każdej chwili, każdy może zorganizować . Ja na razie nic nie zamawiam, może jesienią. A z innej beczki, to jeżeli ktoś jest zainteresowany jakimś krawatem z CT z serii klasycznej (regularna cena ok. 25 funtów), to mogę zaoferować takowy za równowartość 10 funtów. Nie wszystkie wzory są dostępne, dlatego proszę o pytania na PW z linkiem. Oferta ważna dzisiaj do godz. 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Czy znalazłoby się pare osób na wspólne zamówienie na http://www.espadrilles.eu/eneu/men-espadrilles?Przy zakupie samemu wychodzi ok. 80 zł za buty i 60 za przesyłkę, a im więcej osób tym taniej. Przy 11 parze wyszłoby równe 80 złoty za same buty, przesyłka za gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Chyba będziemy musieli mu zaufać To mamy dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Również jestem chętny Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 -xkoziol 2x -Kuba -Szego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Jeśli moja mała ilośc postów to nie przeszkoda - to chętnie zapisałbym się na jedną parę 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Też jestem x2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Ja też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Na pewno mniejsze? Tabela rozmiarów jest tutaj http://www.espadrilles.eu/eneu/contacts/?cotaustab=4 Mój rozmiar zazwyczaj to 41, długość w tabeli określona na 25,5 cm. Moja stopa ma 26 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Chętnie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Ja noszę 10UK, stopę mam 29,3 cm czyli 13UK kierując się tą tabelką... Dziwna sprawa - @Beny23 - jak to jest z tą rozmiarówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Próbowałem wysłać pytanie do obsługi, ale formularz kontaktowy zwraca błąd "Unable to submit your request. Please, try again later". Może ktoś inny spróbuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 również jedną parę wezmę http://www.espadrilles.eu/eneu/men-espadrilles/men-flat-espadrilles/men-french-stripes-espadrilles/nautical-espadrilles-men Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Przy okazji zapytam, co sądzicie o wersji wiązanej (obawiam się, że "normalne" mogą nie utrzymać mi się na stopie)? http://www.espadrilles.eu/eneu/men-espadrilles/men-flat-espadrilles/men-flats-classic-laces/jute-sewn-jute-men-simple-brown-lace Rozumiem, że wiąże się dookoła kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Przy okazji zapytam, co sądzicie o wersji wiązanej (obawiam się, że "normalne" mogą nie utrzymać mi się na stopie)? http://www.espadrilles.eu/eneu/men-espadrilles/men-flat-espadrilles/men-flats-classic-laces/jute-sewn-jute-men-simple-brown-lace Rozumiem, że wiąże się dookoła kostki. Dołączam o ile rozwiąże się kwestia rozmiarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 To mamy -xkoziol 2x -Kuba -Szego -Koval 2x -blekit -maciato -Krzysiek_W -Michal83 Pozostanie kwestia rozmiarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Przy okazji zapytam, co sądzicie o wersji wiązanej (obawiam się, że "normalne" mogą nie utrzymać mi się na stopie)? http://www.espadrilles.eu/eneu/men-espadrilles/men-flat-espadrilles/men-flats-classic-laces/jute-sewn-jute-men-simple-brown-lace Rozumiem, że wiąże się dookoła kostki. Obawiam się, że może to wyglądać zbyt fikuśnie (siła męskich espadryli tkwi w prostocie )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Na stronie wyczytałem, że te wiązania były konieczne przy gonitwach byków, żeby buty lepiej się trzymały na nogach. Natomiast moja żona rozwiązała problem "to będzie tak wyglądać jakbyś damskie buty miał". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Mądra kobieta to wielki skarb! Pozdrów ją ode mnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Nie chciałbym brać odpowiedzialności za całe zamowienie ale ja nosząc rozmiar 13 US zamówiłem takowy u nich i po jednym wyjściu spadały mi ze stóp. Potem zamówiłem 7 par rozmiaru 12 US. Po jednym dniu rozchodzenia pasują jak ulał. Moja najwygodniejsza para ma rozmiar 46 pod spodem. Materiał jest rozciągliwy wiec espadryle powinny być początkowo ciasne bo po kilku wyjściach materiał sie rozciągnie i powinny pasować. Kupujac je we własnym rozmiarze bedą spadały ze stop bo rozciągną sie przynajmniej kilka milimetrów do pol centymetra a materiał nie trzyma tak stopy jak skóra. To jest moja rada ale jak juz napisalem nie chciałbym brać odpowiedzialności w tak indywidualnej sprawie jak rozmiar buta. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Jakbyś jeszcze podał długość stopy, to może byłoby łatwiej. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi