eduardo Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 Tylko dokładnie sprawdźcie rozmiar. Nie wiem jak diegos, ale espadrij l'originale ujednolicało rozmiarówkę. Spowodowało to, że po opiniach w komentarzach, żeby wziąć rozmiar większe niż się normalnie ma - wziąłem 46. Po przymiarce, nauczony doświadczeniem, zamówiłem 45 i 44. A finalnie chodzę w 43 Dobrze, że zalando ma darmowe przesyłki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 No ja spróbuję wejść w rozmiar 13 US, gdy normalnie noszę 13 UK. Większych nie mają niestety. Uzgodniłem z nimi mailowo, że wyjątkowo w takiej sytuacji zwrócą mi pieniądze, bo standardowo nie ma u nich zwrotów, tylko wymiana na inny towar albo voucher na kwotę za jaką były kupione buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 bo standardowo nie ma u nich zwrotów, tylko wymiana na inny towar albo voucher na kwotę za jaką były kupione buty.To Dobrze by było, żeby sobie sprawdzili, czy STANDARDOWO, nie odbiegają od przepisów obowiązujących w w alej UniiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 Na stronie diegos ujeto rozmiarówke w cm, zdaje sie że trzeba wybierać 1 rozmiar w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 ... albo nawet 2 rozmiary https://eu.diegos.com/freu/size-charts. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 @JakubAnderwaldPonieważ ich rozmiarówka jest niepewna, to dopytam tylko czy to co napisałeś o zwrocie dotyczy tylko Twojej pary, czy całego zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 Pytałem o siebie w kontekście największego rozmiaru jaki mają. Całe zamówienie i tak będzie na mnie, ale trudno będzie mi wytłumaczyć że zwracam 38 bo większych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 Koszule wyszły do zamawiających. Tym razem wszyscy zamówili dostawę paczkomatem Życzę wszystkim miłego noszenia. Niestety jeden kolega dla którego przyszły koszule nie podał mi żadnych danych do wysyłki ani odbioru koszul - jest to Kamil Marzynski. Zna ktoś może tego pana? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 W dniu 10.10.2019 o 20:56, JakubAnderwald napisał: Koszule wyszły do zamawiających. .... Dzięki za organizację i poświęcony czas, nie pierwszy raz zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 Ode mnie także podziękowania za organizację. Następna akcja będzie okazją do dopracowania wymiarów. W moim przypadku parę uwag mam, ale i tak wyszło nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Koszule odebrane. Dziękuje Jakub! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Odebrałem koszulę. Dziękuje bardzo koledze@JakubAnderwald za realizację zamówienia. Koszula wyszła naprawdę dobrze, odwzorowanie wymiarów jest perfekcyjne, aż byłem zaskoczony, mając w pamięci nieudane eksperymenty z Luxire. Postaram się wrzucić zdjęcie w temacie o Oldze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 @JakubAnderwald Koszule odebrane, dzięki wielkie za organizację obie koszule super, materiał wyjątkowo lekki, miałem wrażenie, że w paczke jest jedna koszula zamiast dwóch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatLove Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Czy ktoś z Lublina lub okolic byłby chętny na zakupy w Vistuli? Chodzi o promocje „druga rzecz za 1 gr.” Są fajne bosmanki, przy promocji wychodzi 550pln/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatLove Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 W dniu 25.10.2019 o 21:22, PatLove napisał: Nikt? Jak patrze na ich stronę to mi się rzygać chce .Robią z ludzi frajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatLove Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Tzn? Jeżeli chodzi o ich wyjściowe ceny, to fakt bo w życiu nie zapłaciłbym np za tą bosmankę 1100pln 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Szukam dwóch, max. 3 osób chętnych na wspólne zamówienie koszul z CO i podzielenie się kosztami wysyłki (25 EUR). Obecnie CO jest zamknięte do 6 stycznia włącznie, więc jest kilka dni na zastanowienie się i złożenie zamówienia. Z przyczyn czysto logistycznych mile widziane osoby z Warszawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Szukam dwóch, max. 3 osób chętnych na wspólne zamówienie koszul z CO i podzielenie się kosztami wysyłki (25 EUR). Obecnie CO jest zamknięte do 6 stycznia włącznie, więc jest kilka dni na zastanowienie się i złożenie zamówienia. Z przyczyn czysto logistycznych mile widziane osoby z Warszawy. Chętnie dołączę.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Ja chętnie dołączę, ale czemu brać na siebie koszty wysyłki? Nie lepiej dobrać jeszcze kilka osób i mieć wysyłkę za darmo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 @zixart, ja bym chętnie dołączył pod warunkiem, że nie będzie w tym roku zimowego outletu SuitSupply. Ostatnio był chyba 7.01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waszka Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 2 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał: @zixart, ja bym chętnie dołączył pod warunkiem, że nie będzie w tym roku zimowego outletu SuitSupply. Ostatnio był chyba 7.01. Pytałem jakiś miesiąc temu. Odpisali, że nie planują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 Ja również chętni dołączę (Warszawa) - choć może fanatycznie dobrać kilka osób więcej i mieć darmową wysyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 2 godziny temu, JakubAnderwald napisał: Ja chętnie dołączę, ale czemu brać na siebie koszty wysyłki? Nie lepiej dobrać jeszcze kilka osób i mieć wysyłkę za darmo? Kwestia relacji kosztów wysyłki i czasu potrzebnego na 'ogarnięcie' tematu. Nie chciałbym robić z tego wielkiego zamówienia grupowego na kilkanaście osób bo raz, że wtedy naturalnie występują problemy ze zmotywowaniem takiej grupy osób do złożenia zamówienia w odpowiednim terminie, a dwa zwyczajnie nie jestem w stanie czasowo ogarnąć dystrybucji kilkunastu paczek z koszulami. Limit 2-3 nie jest jakiś ścisły i nieprzekraczalny ale raczej wskazówka, że to szybkie zamówienie dla zdecydowanych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 No to lista: 1. zixart 2. Kuba 3. JakubAnderwald 4. laleczka 5. Velahrn 6. Kanter Proszę o informacje jeśli kogoś pochopnie wpisałem na listę. Czas na złożenie zamówienia przewiduję do końca dnia 06.01. Myślę, że zrobimy to klasycznie - zamawiam ja z moim adresem, wszyscy z grupy zamawiają z odbiorem osobistym, a w komentarzu do zamówienie wskazanie, że zamówienie grupowe wraz z moim imieniem i nazwiskiem. EDIT: lista i tak przekroczyła już wstępne szacunki i na tej liczbie chciałbym ją już zamknąć. EDIT 2: edytowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi