Ataman Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 [mention=7177]Ataman[/mention] Ogólnie Nie potrzebuję ich na gwałt, więc myślę, że do tygodnia czasu Dzięki. Na spokojnie jutro zajrzę do szafy, a w poniedziałek do nich na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SceptycznyMiś Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 @Ataman W porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 Spojrzałem na casualowe koszule HC - co tam ładnego przygotowali na nowy sezon? Po tym co zobaczyłem nie mogę się otrząsnąć po jednym drinku! Konieczne następne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SceptycznyMiś Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 6 godzin temu, Awopiotr napisał: Spojrzałem na casualowe koszule HC - co tam ładnego przygotowali na nowy sezon? Po tym co zobaczyłem nie mogę się otrząsnąć po jednym drinku! Konieczne następne! No casualowe faktycznie słabe, ale Ja będę zamawial twillowe klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SceptycznyMiś Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 @Ataman Znalazłem już chętnego na wszystkie pozostałe koszule z 4 paków. Temat zamówienia zatem nie jest już aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 Oki. Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 Zamówienie na koszule summer polo od Simona Jamesa Cathcarta złożone. Dostawa będzie w połowie czerwca, więc chyba zdążymy na okres wakacyjny. SJC mówi, że w przyszłym tygodniu przedstawi spodnie summer chinos według tego samego kroju co summer flannels (czyli wysoki stan, szeroka nogawka), ale dużo tańsze. Dostawa ma być mniej więcej w tym samym terminie (II połowa czerwca), więc może ktoś będzie zainteresowany.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2017 Szukam chętnego z Warszawy do zakupu 2 koszul CT w cenie 4 za 100 funtów. Ślijcież PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2017 10 godzin temu, NieMy napisał: Szukam chętnego z Warszawy do zakupu 2 koszul CT w cenie 4 za 100 funtów. Ślijcież PW. Zapisy skończone, koszule kupione, dziękuję za uwagę. Aha, jak ktoś chce świetne koszule od ręki to polecam poniższe źródło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2017 Szukam chętnego do zakupu koszuli w shopmiler.com. Przy zakupie 3 koszul cena najtańszej może być obniżona o 50%. Propozycja jest taka, że wybieramy koszule, obniżamy cenę kodem rabatowym, kwotę finalną dzielimy na 3 i mamy cenę jednej koszuli. Wybrałem 2 koszule jedna za 319 zł, druga za 359 zł. Przy takiej kwocie przesyłka ze sklepu jest darmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2017 Szukam chętnego/chętnych na zakup koszul od CT, sam wezmę dwie lub trzy. Zamówienie w funtach, 4 za 100. Dysponuję kodem na dodatkowy rabat 15%. Najlepiej odbiór w Warszawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2017 Wchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diego1601 Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Wczoraj na facebookowym live u Tomasza Milera pojawiło się info o nowej kolekcji poszetek (Safari) oraz o kodzie rabatowym na tenże produkt - 10szt. za 899 zamiast 1599. Czy znaleźli by się chętni na wspólny zakup? Podobno kod ten działa również przy wybraniu poszetek ze starszych kolekcji. Uprzedzając pytanie: tak, słyszałem o "aferze poszetkowej" jednakże patrząc na nowe wzory mam wrażenie, że jest trochę więcej miejsca na rollowanie brzegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 37 minut temu, diego1601 napisał: Uprzedzając pytanie: tak, słyszałem o "aferze poszetkowej" jednakże patrząc na nowe wzory mam wrażenie, że jest trochę więcej miejsca na rollowanie brzegów Tomek, jak Ty to robisz?? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Wchodzę. Filip, poproszę szczegóły na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 4 godziny temu, Kyle napisał: Filip, poproszę szczegóły na PW. Jeśli potrzebujecie jeszcze jednego chętnego do zamówienia koszul CT, to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszychu1993 Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 8 minut temu, kappa napisał: Jeśli potrzebujecie jeszcze jednego chętnego do zamówienia koszul CT, to dajcie znać. Ja też chętnie bym kupił 2, więc możemy razem skompletować zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichosza Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 15 godzin temu, Kyle napisał: Szukam chętnego/chętnych na zakup koszul od CT, sam wezmę dwie lub trzy. Zamówienie w funtach, 4 za 100. Dysponuję kodem na dodatkowy rabat 15%. Najlepiej odbiór w Warszawie. Jeśli lista nie została zamknięta to też chętnie dołączę do zamówienia (jedna lub dwie koszule). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Panowie, proszę na PW deklarować konkrety (symbol koszuli, rozmiar, rodzaj mankietu) i miejsce odbioru.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Promocja koszul w Thin Red Line po 19GBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Są chętni na wspólny zakup koszul w Zack Roman? Przy 4 sztukach cena spada o 100 zł na koszuli Szukam chętnych na 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Chętnie podepnę się do kogoś do zamówienia w sklepie Meermin dzieląc koszty przesyłki. Potrzebuje zamówić ichnie prawidła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 A ja z kolei chętnie podepnę się pod zamowienie koszul w CT, szkoda że @Kyle milczy😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Osoby zainteresowany zakupem seconds z fabryki Alfred Sargent, proszę o info na priv jaki rozmiar, jaki model (oxfordy, trzewiki czy monki) i jakie kolory was interesują. Pozwoli mi to na sprawdzenie dostępności. Bordzo duża oferta oxfordów w chwili obecnej AS i dla innych marek produkowanych przez AS, np. Fosters & Son, Herring, Asbjorn Dagestad itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 A ja z kolei chętnie podepnę się pod zamowienie koszul w CT, szkoda że@Kyle milczy Przepraszam, zarobiony jestem, za późno się zgłosiłeś, ale przecież możesz sam zorganizować, chętni na CT zawsze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi