bratdominik Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 Bordo: 1. Santino 2. Beny23 3. Dublekil 4. bart87 5. Pawkill Granat: 1. MateuszT. 2. Friedman 3. Nowoanglik 4. Beny23 5. FONos 6. Pawkill Pasy: 1. swordfishtrombone 2. Santino 3. TourDePrzem 4.bart87 5. bohuslav 6. JDC 7. Blondas 8. dziko 9. Bacio 10.bratdominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Czy któryś z kolegów z Krakowa byłby chętny na zakup spodni z Benevento w opcji Multibuy? Brakuje tylko jednej pary na rabat 20% ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaniDani Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Witam serdecznie, Razem z @jack13th pokusiliśmy się na zakup w opcji multibuy koszul od CT. Ponieważ zamówienie jeszcze nie jest złożone, zbieram dodatkowych chętnych. Rabat na zakup będzie wynosił 20%. Dajmy sobie czas do niedzieli do 20:00. Wtedy złożę zamówienie Proponuję, aby chętni zgłaszali się do mnie na PW, a ja odpowiem na wszelkie pytania. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajsik Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Dzięki uprzejmości użytkownika Profumo miałem okazję nabyć buty Loake w korzystnej cenie - w związku z tym obowiązkowo: Duże podziękowania za możliwość takiego zakupu, wsparcie logistyczne, szybki kontakt i ogólną życzliwość oraz bezproblemowość. Mam nadzieję, że nie zrobiłem więcej kłopotu niż było to konieczne - a wszystkim oczywiście szczerze polecam ewentualne wspólne zakupy z Arkiem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Uprzejmie informuję, że zakończył się zakup grupowy koszul Camiceria Olga tzn. ostatnie koszule zostały dziś odebrane. Jeżeli będzie plan powtórzenia zamówienia to z chęcią podejmę się dystrybucji warszawskiej na warunkach jak przy tym zamówieniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Ja właśnie przymierzyłem swoją koszulę z tego zakupu grupowego i jestem zadowolony ze swojego pierwszego online MTM - leży dużo lepiej niż jakakolwiek z wieszaka jaką do tej pory kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Olga tak odpisała na moją informację o zadowoleniu z koszuli i cen w tej akcji: Cytuj Dear Jakub thank you very much for your feedback Really or prices are already quite low (at least by Italian standard) and we struggle to make discounts…. But if in the future you place a MASSIVE order we can think about it… Thank you and best regards Ciro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Że my nie złożymy MASSIVE order? Ze szwagrem i na forum?? Challenge accepted! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzmo Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 5 godzin temu, JakubAnderwald napisał: Olga tak odpisała na moją informację o zadowoleniu z koszuli i cen w tej akcji: Tak naprawdę, to moim zdaniem największa wartość grupowego zamówienia to nawet nie rabaty, a zdecydowane zbicie kosztów przesyłki, które w kwocie wyjściowej wynoszą od 45% do 25-30% ceny koszuli. Sądzę więc, że zamówienie nawet nie musi być MASSIVE, żeby znaleźć na niego chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Kolejna informacja dla następnych uczestniczących w zakupach grupowych. Męczyłem strasznie (aż mi głupio!) każdego odbierającego koszule o pozostawienie do siebie numeru telefonu "na wszelki wypadek". Zostawili wszyscy prócz jednej osoby (nasze przeoczenie). I właśnie przyszła paczka (zapewne po reklamacji) do tej osoby na mój adres firmowy. Nauka: spisywać numery telefonów od wszystkich odbierających. P.S. Na szczęście Olga podał numer telefonu na liście przewozowym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 To kiedy II edycja zamówienia u Olgi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Ktoś chętny na krawat od Millera? Chętnie kupie 1 lub 2 i potrzebuje kogoś do 3..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 22 minuty temu, robin napisał: Ktoś chętny na krawat od Millera? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Koledzy, chcę wypróbować koszulę z lnem z oferty CT- na próbę będę zamawiał jedną. Może ktoś się dołączy? Płatność będę robił przez paypall. Czekam na chętnych, najlepiej z Warszawy, do niedzieli. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Jestem chętny i do tego z wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Jeśli CT poza Warszawę dojechałoby, to ja też jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 23 godziny temu, Grafa napisał: Jeśli CT poza Warszawę dojechałoby, to ja też jestem chętny. Mogę wysłać zamówienie poza Warszawę, ale po ostatnich podwyżkach PP to nie jest już taka tania zabawa. Napiszcie proszę co Was interesuje i w jakich ilościach, bo jeśli się okaże, że zbierzemy w zamówieniu 4 koszule, to już jest max. rabat (20%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Rabat? To nie korzystamy z 4 za 100? Ja jestem zainteresowany trzema koszulami - szczegóły dziś na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Już od jakiegoś czasu nie ma multibuy (a przynajmniej nie widzę żeby coś takiego promowali na stronie). Teraz jest rabat do 20% w zależności od ilości koszul, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 10 minut temu, michal. napisał: Już od jakiegoś czasu nie ma multibuy (a przynajmniej nie widzę żeby coś takiego promowali na stronie). Teraz jest rabat do 20% w zależności od ilości koszul, niestety. Zerknąłem na stronę i nadal widzę: 4 for 100£ - £25 each or less when you buy any 4 shirts. Czy to jest ograniczone tylko dla UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Dziwne- ja tego nie widzę, niezależnie czy mam ustawiony kraj wysyłki PL czy GB. Czy możesz zrobić prt sct? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Screen sprzed 5 minut poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 2 minuty temu, michal. napisał: Dziwne- ja tego nie widzę, niezależnie czy mam ustawiony kraj wysyłki PL czy GB. Czy możesz zrobić prt sct? Jeżeli przy wejściu na stronę wybrałeś Polskę i złotówki, to pozostaniesz na tej stronie z tymi samymi promocjami i zmiana krajów/walut nic nie da. Jeżeli chcesz przejść na stronę angielską z angielskimi promocjami musisz wyczyścić cookies albo odpalić przeglądarkę w trybie incognito, wejść jeszcze raz na stronę CT i wybrać jako walutę GBP - wtedy będziesz mógł robić zakupy na stronie angielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 (edytowane) 5 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Jeżeli przy wejściu na stronę wybrałeś Polskę i złotówki, to pozostaniesz na tej stronie z tymi samymi promocjami i zmiana krajów/walut nic nie da. Jeżeli chcesz przejść na stronę angielską z angielskimi promocjami musisz wyczyścić cookies albo odpalić przeglądarkę w trybie incognito, wejść jeszcze raz na stronę CT i wybrać jako walutę GBP - wtedy będziesz mógł robić zakupy na stronie angielskiej. Ok- dzięki za radę. A jeśli przesyłka będzie do polski to promocja wciąż będzie obowiązywała? Edytowane 27 Kwiecień 2017 przez michal. zjadło wyraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Zawsze kupowałem przez stronę UK i korzystałem ze wszystkich zniżek i promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi