n0claf Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 1 godzinę temu, h8r3d napisał: Dokładnie tak, tylko "in stock" Sprawdź dostępność w sklepie stacjonarnym, w niektórych widzę, że jeszcze są. Poza tym czekałbym na zwroty. Swoją drogą nieźle je wymiotło, myślałem, że będą wisieć długo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 15 godzin temu, n0claf napisał: Sprawdź dostępność w sklepie stacjonarnym, w niektórych widzę, że jeszcze są. Poza tym czekałbym na zwroty. Swoją drogą nieźle je wymiotło, myślałem, że będą wisieć długo. Niestety jestem z Lublina, a tutaj próżno szukać P&C. Zobaczymy czy ktoś zwróci Skę ale nie ma ciśnienia bo i tak preferuję z niebieskimi/granatowymi akcentami Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Poszukuję skórzanej kopertówki w budżetowej cenie do 200 zł koloru jaśniejszego brązu. Poniżej przykłady o co mi konkretnie chodzi. Nie znalazłem niestety w sieci nic dostępnego poza kopertówki z pakamera. http://casualism.pl/pokrowiec-na-laptopa-aktowka-na-laptopa/ https://www.pakamera.pl/pokrowce-i-etui-na-laptop-etui-na-tablet-skorzana-kopertowka-nr1939558.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2019 Szukam swetrów do noszenia z krawatem , bezrękawników. Cena najlepiej do 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Koledzy, szukam swetra, który zastąpi mój znoszony golf zapinany na guziki, charakterystyczne elementy to: gruba wełna wysoki kołnierz zapinany na kilka guzików (4-5) opcjonalne łaty na rękawach / skórzane elementy Gdzie szukać czegoś takiego? Timberland nie posiada już takiego modelu w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 44 minuty temu, Servetch napisał: Koledzy, szukam swetra, który zastąpi mój znoszony golf zapinany na guziki, charakterystyczne elementy to: gruba wełna wysoki kołnierz zapinany na kilka guzików (4-5) opcjonalne łaty na rękawach / skórzane elementy Inis Meain ma coś takiego, z tym że zapinany na 3 guziki: https://inismeain.ie/shop/mairtin-beag-work-wear-sweater/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 3 godziny temu, Servetch napisał: Koledzy, szukam swetra, który zastąpi mój znoszony golf zapinany na guziki, charakterystyczne elementy to: gruba wełna wysoki kołnierz zapinany na kilka guzików (4-5) opcjonalne łaty na rękawach / skórzane elementy Gdzie szukać czegoś takiego? Timberland nie posiada już takiego modelu w swojej ofercie. Proponuje Aran Sweater Market Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Dziękuję za wskazówki, ale szukam dalej, pierwszy ma zbyt cienki golf, w drugim nie ma modeli z odpowiednio wysoką stójką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veman Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 Panowie, Wiecie może, gdzie aktualnie można kupić golf (najlepiej 100% merino) w kolorze butelkowej zieleni? Nie wiedząc czemu, ale nagle niemalże w tym samym momencie tego typu golfy zniknęły z ofert większości sklepów (SuSu, Miler Menswear, Poszetka.com, Zack Roman). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 W dniu 7.12.2018 o 01:56, Bacio napisał: Benedict Cumberbath w roli Sherlocka Holmesa (serial BBC) nosił buty Yves Saint Laurenta, z którymi wiąże się pewna historia, że w czasie kręcenia ponoć trzecią parę kupowali w TK MAXX-ie. Mnie zaciekawiło ażurowanie tych butów. Idąc od czubka buta w górę mamy najpierw medalion na nosku, a następnie trzy linijki dziurek. No i właśnie te trzy linijki mnie interesują. Co patrzę na innych producentów to "wszyscy" mają dwie linijki, a nie trzy. Czy zna ktoś linię butów z podobnym ażurowaniem "potrójną linią" innego producenta? Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodziło ale zobacz Loake Heston https://www.loake.co.uk/heston.html. Są trzy linie choć nosek nie jest nakładany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarojek Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 Cześć, poszukuję marynarki a najlepiej całego zestawu garniturowego + kamizelka. Jest dużo podobnych ale żaden nie jest tak doskonały jak ten.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 2 godziny temu, FONos napisał: Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodziło ale zobacz Loake Heston https://www.loake.co.uk/heston.html. Są trzy linie choć nosek nie jest nakładany Niestety, ale w osi wiązania mają tylko dwie linie, a szukam trzech Boczne się nie liczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezsensu Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 Poszukuję butów typu oxford bez ażurowań w kolorze ciemnego bordo w rozmiarze 42 do 500 zł. Chciałbym, by były to buty nowe. Najlepiej wysyłka z Polski. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2019 Znalazłem takie, które mają cztery https://simonjamescathcart.com/collections/footwear/products/balmoral-boots 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2019 Powoli zaczynamy zahaczać o kategorię potworków 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2019 Kosmetyczka jak ta poniżej, widział ktoś podobną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abecadlo Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 Panowie szukam białej slimowanej koszuli w tzw. strukturalny wzór lub two-ply z kołnierzem włoskim lub półwłoskim. Widziałem ich sporo w różnych sklepach lecz w żadnym nie spotkałem sie z rozmiarem 36 176/182. Budżet jaki chciałbym na nią przeznaczyć to 200 zł. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 Szary gładki krawat jedwabny. Wbrew pozorom trudno znaleźć. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 Gdzie warto szukać garnitur nieformalny/sportowy , bez podszewki, dobrze taliowany? Mam Turin od Milera, który jest lekko za dobrze dopasowany (mam w pasie 92, ale jestem szeroki w barach). Byłem o krawca (Dziekoński w Gdańsku) i stwierdzili, że da się popuścić na szwach na plecach, bocznych, itp. Ogólnie pacjent będzie żył po operacji. Koszty określili na 250 PLN. Dałem sobie czas na zastanowienie i sobie sprawdzam jakie są inne opcje. Odrazu dodam, że SuSu ma za wąskie nogawki w udach, z tego co strona pokazuje to 10 cm mniej niż Miler....ja nie baletmistrz. Meritum - gdzie szukać takiego garnituru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngelStm Napisano 26 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2019 Mam ten sam problem, dużo ćwiczę na siłowni przez co w udzie 65 cm , klatka 110, talia 80. Najlepszym rozwiązaniem jakie znalazłem pomijając wszelkie szycie miarowe , czy tam mtm to zakup ciuchów które w tych danych punktach (udach , barkach ) będą dobrze leżeć i udać się na poprawki do krawca. Przykładem niech będzie to że w pasie powinienem nosić spodnie w rozmiarze 48, a zakupuje rozmiary 50-52 i dopasowuje je u krawca. Tak samo uważam że nie opłaca się popuszczać po szwach marynarkę za małą w klatce, lepiej kupić dobrze dopasowaną w tym obszarze i ewentualnie wykonać taliowanie i skrócenie rękawów. Wydaje mi się że popuszczanie po szwach może zepsuć trochę konstrukcje marynarki ( poprawcie mnie jeżeli się mylę) i może nie przynieść zamierzonego efektu (przynajmniej tak było w moim wypadku). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xif Napisano 26 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2019 Poszukuję czarną, gładką wełnę dobrej jakości - z przeznaczeniem na togę prawniczą. Których sprzedawców (ebay, sklepy internetowe - także zagraniczne) polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bedwae Napisano 29 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2019 W dniu 26.01.2019 o 12:02, AngelStm napisał: Mam ten sam problem, dużo ćwiczę na siłowni przez co w udzie 65 cm , klatka 110, talia 80. Najlepszym rozwiązaniem jakie znalazłem pomijając wszelkie szycie miarowe , czy tam mtm to zakup ciuchów które w tych danych punktach (udach , barkach ) będą dobrze leżeć i udać się na poprawki do krawca. Mam podobnie tylko trochę więcej 😕 bo udo gdzieś powyżej 73 i klatka ok. 116cm. Bez poprawek krawieckich cholernie ciężko coś dopasować. Koszule wszelkiego rodzaju 'slim' to zazwyczaj nie pasują tj. np. w klacie ok, w barkach luz itp. Zazwyczaj kupuję regulary (często w promo bo to dosyć 'spore rozmiary' jak na polskie standardy ) i do krawca. Poszukuję spodni na szelki nie za milion dolców ktoś coś?. Nigdy takich nie miałem a chciałbym sprawdzić czy mi się spodobają. Macie jakieś sensowne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 29 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2019 10 minut temu, bedwae napisał: Poszukuję spodni na szelki nie za milion dolców ktoś coś?. Nigdy takich nie miałem a chciałbym sprawdzić czy mi się spodobają. Macie jakieś sensowne propozycje? Luxire i ich MTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falkon Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 Poszukuję spinek do mankietów koszuli "casualowej". Pomyślałem o czymś w rodzaju imitacji guzika, np. takie byłyby idealne, ale cena troszkę zaporowa i wygląda, że Tunbull&Asser nie zamierza ich przeceniać. Gdyby ktoś widział podobne wzory, byłbym wdzięczny za informację: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 Nie myślałeś o jedwabnych węzełkach do takich koszul? Coś takiego np. z Poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi