Szego Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Poszukuję od dłuższego czasu polówek/popoverów z kołnierzem typu one piece collar albo ogólnie popoverów w cenie do 200 zł. Wszystko co znalazłem czyli Zack Roman, Poszetka etc. są w cenach 400 zł. Najtaniej znalazłem w Luxire, ale wciąż 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Nie one piece collar, nie bawełna tylko wełna merynosów. Posiadam, bardzo przyjemny za tą cenę. https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0378124009.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 W sumie takie to widziałem, wolałbym pike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 @mayor, w każdym swoim poście zdajesz się zapominać, że 99% forumowiczów mieszka po innej niż Ty stronie wielkiego stawu. Przywołany J. C. Penney, na przykład, informuje zaraz na stronie głównej: We Are Currently Unable to Provide a Shopping Experience for This Country. Ktoś musiałby być nieźle zdeterminowany, żeby kupić bilet lotniczy do "the city so nice they named it twice" po to, żeby zaopatrzyć się w kilka koszul. Levi's ma też linię Big&Tall, dostępną jak proponuje @ciasteczkowy na Zalando i to już jest o wiele łatwiej. Dostępne są rozmiary do 8XL, co powinno załatwić sprawę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 1 godzinę temu, lubo69 napisał: @mayor, w każdym swoim poście zdajesz się zapominać, że 99% forumowiczów mieszka po innej niż Ty stronie wielkiego stawu. Przywołany J. C. Penney, na przykład, informuje zaraz na stronie głównej: We Are Currently Unable to Provide a Shopping Experience for This Country. Ktoś musiałby być nieźle zdeterminowany, żeby kupić bilet lotniczy do "the city so nice they named it twice" po to, żeby zaopatrzyć się w kilka koszul. Levi's ma też linię Big&Tall, dostępną jak proponuje @ciasteczkowy na Zalando i to już jest o wiele łatwiej. Dostępne są rozmiary do 8XL, co powinno załatwić sprawę. Zgoda w 100%.Jestem za tym żeby kupować lokalnie i wspierać rodzimych producentów,.Jeżeli bym mieszkał w zagłębiu przemysłu tekstylnego raczej szukałbym lokalnego krawca/krawcowej żeby uszyć koszule na miarę, a nie kupował od zagranicznego koncernu,. Nigdy by mi to do głowy nie przyszło namawiać kogokolwiek na zakupy po innej stronie wielkiego ani małego stawu,.Mimo wszystko w dzisiejszych czasach nie ma już takich barier żeby ktoś musiał kupować bilet lotniczy po to by zrobić zakupy, gdyż wszystko jest na odległość kliknięcia myszką.,Nawet jeżeli dany sprzedawca nie obsługuje klientów spoza swojej strefy to są firmy świadczące usługi typu shopping/mail forwarding.,Nawet eBay uruchomił własny doskonały Global Shipping Program ,który gorąco polecam., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Białe, jasne szare, błękitne t-shirty pod koszulę, raczej dopasowane. Uniqlo na www wyglądają jak worki - ma ktoś inne propozycje budżetowe? Nie mam ciśnienia zakładania pod koszulę thsirta od susu w niezdrowej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 10 minut temu, Krzysiek_W napisał: Białe, jasne szare, błękitne t-shirty pod koszulę, raczej dopasowane. Uniqlo na www wyglądają jak worki - ma ktoś inne propozycje budżetowe? Nie mam ciśnienia zakładania pod koszulę thsirta od susu w niezdrowej cenie. Dołączę się do pytania. Mogą być cieliste z głębokim dekoltem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Sprawdźcie H&M Premium: https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0544779001.html Bawełna pima plus 5% elastanu. Dobre dopasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 13 minut temu, Krzysiek_W napisał: Białe, jasne szare, błękitne t-shirty pod koszulę, raczej dopasowane. Uniqlo na www wyglądają jak worki Mam 2 białe bawełniane t-shirty v-neck od uniqlo. Są dopasowane. Swetry merino i kaszmir od nich mam w rozmiarze S, t-shirty w tym rozmiarze są trochę za krótkie i ciasnawe pod pachami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 9 minut temu, Grafa napisał: Mam 2 białe bawełniane t-shirty v-neck od uniqlo. Są dopasowane. Swetry merino i kaszmir od nich mam w rozmiarze S, t-shirty w tym rozmiarze są trochę za krótkie i ciasnawe pod pachami. Planuje kupić jakiś sweter i polo z Uniqlo i myślę nad rozmiarem, zazwyczaj moszę S/M. Mógłbyś powiedzieć ile masz wzrostu i jaki obwód klatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 @Szego, mam 176 cm wzrostu, ok. 100 w klatce. Swetry eski są na mnie idealnie dopasowane, emki za długie i zbyt obszerne. Przymierzałem polo z krótkim rękawem w rozmiarze S. Było zbyt ciasne i przykrótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 @Grafa czyli swetry na pewno S, to zaledwie nieduża różnica, bo mam 175 cm wzrostu i okolo 94/95 cm w klatce, wiec nie powinny być zbyt workowate? A polo mogłyby się okazać na styk. @edit Jak oceniłbyś jakość tych produktów? O swetrach czytałem dobre opinie a jak polówki? Masz jakieś odniesienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Szukam płaszcza jesiennego, prochowca przed kolana czyli dłuższy niż kurtki o długości +/- 95 cm. Foto poglądowe z firmy Mackintosh za 5k, a szukam zdecydowanie czegoś tańszego do 1k. Jest sporo ww kurtek, a płaszczy zdecydowanie mniej. Ktoś coś oglądał, przymierzał, kupił, może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Mam raincoat od Tyrwhitta, dokładnie ten model . Noszę swój normalny rozmiar, jak marynarki (52) i jest wg mnie w sam raz. Długość taka, jak piszesz. Mają tez ten model wełniany w Twoim budzecie. Ja swój płaszcz noszę w temperaturach tak do +3 - +5. Zdecydowanie jednak nie jest to płaszcz na mocny wiatr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 @Szego, sweter nie będzie workowaty. Polówka też powinna być dobra. Czytałem jednak opinie, że polówki trochę kurczą się po praniu. Mnie zniechęciło 28% polyestru, chociaż były bardzo przyjemne w dotyku. Swetry merino to bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Mam też jeden sweter kaszmirowy, jest ok., ale za wyjściową cenę bym go nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Dołączę się do pytania. Mogą być cieliste z głębokim dekoltem. Cielistych nigdzie nie widziałem.Kilka białych kupiłem w sklepie internetowym Tchibo. Dekolt w serek i okrągły. Oba głębokie.Nie zawsze są w ofercie ale warto przeglądać, bo pojawiają obok takich ze standardowym dekoltem.Ceny standardowe ok 80 zł za dwupak. W promocji lub na wyprzedaży za 40-60 zł Przykład:https://www.tchibo.pl/m/dzersejowe-podkoszulki-2-sztuki-p400120906.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Białe, jasne szare, błękitne t-shirty pod koszulę, raczej dopasowane. Uniqlo na www wyglądają jak worki - ma ktoś inne propozycje budżetowe? Nie mam ciśnienia zakładania pod koszulę thsirta od susu w niezdrowej cenie.Ja takie koszulki kupowałem w outlecie calzedonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 10 godzin temu, Nawrot napisał: Mam raincoat od Tyrwhitta, dokładnie ten model . Noszę swój normalny rozmiar, jak marynarki (52) i jest wg mnie w sam raz. Długość taka, jak piszesz. Mają tez ten model wełniany w Twoim budzecie. Ja swój płaszcz noszę w temperaturach tak do +3 - +5. Zdecydowanie jednak nie jest to płaszcz na mocny wiatr. Dziekuje Nawrot za link, właśnie o takie coś chodzi, tyle, ze dłuższe. 52 to rowniez moj rozmiar, a ile calowy wybrałeś? Fajnie, że regular czyli standard, a nie slimy. Wełna z kaszmirem, ktore również są na stronie moim zdaniem na zimową aurę, deszcz ze śniegiem nie nadają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Ach, no tak, brytyjska rozmiarówka. 52 to ichnie 42’. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 22 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2018 Panowie, szukam jakiegoś klasycznego płaszcza do 500-600 PLN. Gdzie takiego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 22 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2018 MD na wyprzedaży, Bytom ale tu warto dokładnie sprawdzić skład, ew. TK Maxx i tym podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2018 Chciałbym uzupełnić granatowy garnitur o szary, w tym tonie https://shopmiler.com/pl/garnitury/sportowy-szary-garnitur-turin Niestety stan obsługi u Miler'a zniechęca mnie to działań. Gdzie jeszcze warto zerknąć, szczególnie w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatLove Napisano 29 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2018 Panowie chce kupić brązowe/ciemnobrązowe chukka, jakieś ciekawe oferty, wyprzedaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2018 Heringshoes, afpos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2018 11 godzin temu, PatLove napisał: Panowie chce kupić brązowe/ciemnobrązowe chukka, jakieś ciekawe oferty, wyprzedaże? Zerknij też na ebay,można zawsze coś ładnego upolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi