gajdowskip Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 @MarianoItaliano Jeśli jesteś w stanie zapłacić 70zł/szt. to https://eu.suitsupply.com/pl/tshirts/biały-t-shirt-dwupak/TS001.html?cgid=TShirts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Miałem te T-shirty z SS. Jakość przeciętna (choć nie słaba), a V-neck wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Tkmaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 W dniu 13.09.2018 o 11:04, Kyle napisał: Jeszcze taniej (po zdjęciach też wygląda taniej): http://www.contioftuscany.com/en/men-leather-briefcases-made-in-italy/1026058-leather-briefcase-honey-large-made-in-italy.html Ktoś zamawiał z tej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 @Nawrot Lee 101z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 @Nawrot na Zalando masz 501 i minus 20% https://www.zalando.pl/levisr-501-levis-original-fit-jeansy-straight-leg-le222g058-k13.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabonis87 Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2018 Panowie, Szukam dokładnie takiej albo bardzo podobnej kurtki: https://www.amazon.co.uk/Paoloni-Mens-Coat-blue-XX-Large/dp/B01MQ5TV7P Przymierzałem ją w TK Maxx na Marszałkowskiej, jednak rozmiar 50 okazał się zbyt mały. Szukam więc możliwości zakupu: 1. Rozmiaru 52 dokładnie tej kurtki - może ktoś widział w innych TK albo w internecie; albo 2. Jakiejś alternatywy, tj. podobnej kurtki wysokiej jakości. Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2018 Gdzie można kupić: 1. Porządną bawełnę na nieocieplany płaszcz na wiosnę/jesień. Liczyłbym na coś o cięższej gramaturze i stosunkowo małej gniotliwości, w jakiejś ciemnej zieleni, może burgundzie albo od bidy granacie. Najfajniej jakby opinia była z doświadczenia bo bawełny na rynku jest mnóstwo, ale pewnie nie do końca takiej jak szukam. 2. Podszewkę do płaszcza, pewnie jakaś wiskoza/cupro w ciemniejszym kolorze. Fajne wzory to ekstra bonus, ale sklepów z wiskozami też jest tyle że zależałoby mi na sklepie/materiale sprawdzonym/używanym osobiście. Z góry dzięki Forum próbowałem i cały czas próbuję przeszukać, ale z takim se skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abecadlo Napisano 24 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2018 Gdzie znajdę dobry jakościowo sweter z wełny merynosów z okrągłym dekoltem do około 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2018 @abecadlo przykładowy: https://eu.suitsupply.com/pl/knitwear/jasnoniebieski-bluza/SW903.html?cgid=Knitwear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Poszukuję czarnej, wiązanej aksamitnej muchy na ślub. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Wesołowski Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 W dniu 24.09.2018 o 23:31, abecadlo napisał: Gdzie znajdę dobry jakościowo sweter z wełny merynosów z okrągłym dekoltem do około 300 zł. https://www.wooloverslondon.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 Marzy mi się płaszcz zimowy na stójce, czarny, jednorzędowy, na 190 cm wzrostu, taliowany....i nie mogę znaleźć. Susu ma coś w ten deseń, ale granatowy. Jakieś propozycje gdzie jeszcze się rozejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 Panowie, gdzie znajdę całe metalowe klamerki do gurtow w spodniach? Niestety krawiec dysponuje tylko średnio estetycznymi w plastikowej osłonce. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy176 Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 Gdzie powinienem się udać żeby doszyć "futerko" do kaptura kurtki? (optymalnie Warszawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Chciałbym uszyć dwa krawaty klubowe w całkowicie wymyślonym przeze mnie wzorze. Orientuje się ktoś, czy jest jakakolwiek nadzieja? Dzwoniłem do Milanówka, tam powiedzieli, że oczywiście - tylko musiałbym zamówić 100 metrów tkaniny. A to "trochę" przekracza moje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enygma Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Koledzy, gdzie szukać dobrej jakości wełnianego płaszcza na zimę (ale nie takiego "samochodowego", ale takiego co wytrzyma jakieś minusowe temperatury), tak do 1500 zl, wełna, granat lub ciemnoszary, jedno lub dwurzędowy z naciskiem na ten drugi, najlepiej dyplomatka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 Wie ktoś, gdzie można kupić takie guziki jak na zdjęciu poniżej o średnicy około 3 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Panowie, wie ktoś gdzie można kupić kamizelkę w kratę Księcia Walii, wykonaną w całości z wełny (jednorzędową, bez klap)? Poszukuję szarej w rozmiarze 48, miałem kupić w poszetce, ale ktoś sprzątnął ostatnią sztukę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Zack Roman https://zackroman.com/kamizelka-w-krate-ksiecia-walii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tol Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 @DamianB. Dzięki, ale widziałem już ją, taką samą ma Macaroni Tomato. Jednak obie mają plecy z podszewki... co nie bardzo do mnie trafia. To już ostateczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 @tol również szukam takiej z plecami z materiału. Dawno temu na którejś stronie była opcja wyboru rodzaju pleców. W tej chwili nie pamiętam gdzie. Zapytaj może w Benevento, na stronie mają taką informacje . "Każda para szyta jest pod zamówienie. Czas realizacja nie przekracza 7 dni roboczych. Zamówienia MTM i spersonalizowane realizujemy do 21 dni roboczych. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Poszukiwane spodnie z wysokim stanem i regulatorami i możliwością guzików na szelki. Aktualnie jedne zamówione u krawca, ale przyszłościowo chciałbym mieć kilka par i nie muszą być szyte przez krawca, wystarczy MTM lub RTW, również jest to tańszy koszt. Benevento ostatnio skacze z cenami i dużo jest negatywnych komentarzy. @poszetka.com ostatnio wstawiacie zdjęcia w spodniach MTM - czy coś planujecie w tym temacie? Przy luxire trochę się obawiam, że jakieś wymiary źle podam i później trzeba odsyłać i poprawiać. Najlepiej w trójmieście albo online. Sklepy różne przeszukałem i nic nie znalazłem. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Dawno temu na którejś stronie była opcja wyboru rodzaju pleców. W tej chwili nie pamiętam gdzieMoże EM akcesoria męskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Godzinę temu, pmichal napisał: Poszukiwane spodnie z wysokim stanem i regulatorami i możliwością guzików na szelki. Aktualnie jedne zamówione u krawca, ale przyszłościowo chciałbym mieć kilka par i nie muszą być szyte przez krawca, wystarczy MTM lub RTW, również jest to tańszy koszt. Benevento ostatnio skacze z cenami i dużo jest negatywnych komentarzy. @poszetka.com ostatnio wstawiacie zdjęcia w spodniach MTM - czy coś planujecie w tym temacie? Przy luxire trochę się obawiam, że jakieś wymiary źle podam i później trzeba odsyłać i poprawiać. Najlepiej w trójmieście albo online. Sklepy różne przeszukałem i nic nie znalazłem. Dzięki za pomoc MTM / bespoke tylko stacjonarnie w naszym sklepie przy Morcinka 23 / koszt: 900 - 1300 zł/. Spodnie RTW (w tym na szelki) będą w tym roku ale do zakupy tylko z marynarką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi