Hargin Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Szczerze mówiąc, wolałbym coś z opcją przesyłki za pobraniem lub kupna stacjonarnego. Czekaj więc do wyprzedaży w Wólczance/Vistuli. Z budżetem poniżej 150zł za szt. nie znajdziesz nic w lokalnej ofercie. BTW. jaką różnicę Ci zrobi przesyłka opłacona przy zamówieniu, a pobranie? Przymierzysz wszystkie przy kurierze/listonoszu i zdecydujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Nie jestem za bardzo "za pan brat" z systemem bankowym i posługuję się gotówką. Takie dziwactwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Pozostaje Ci Wolczanka.com.pl i koszule Wólczanka do 7.06 promocja 2 za 1- co można traktować jako normalna cene ponieważ tam są promocje non-stop. Nie wiem jakich dotychczas używałeś koszul, ale jakość koszul tej marki oscyluje od niskiej średniej do szmaty do podłogi po 2 praniach. Raz zdarzyło mi się wyrzucić różową koszulę po jednym praniu z tego względu że sprała swój róż. Kupowanie zatem 8 koszul na raz w tym miejscu jest obarczone dużym ryzykiem ich wyrzuceni krótko po zakupie. Obsługa w tym sklepie zatrzymała się w latach 80 poprzedniego wieku, a rozmiarówka przypomina grę w lotto- w szczególności szerokość pleców i rękawów wraz z mankietami. Szczęście gdy guzik odpadnie w praniu - przynajmniej go znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Brzmi niezbyt zachęcająco. Koszule two-ply również oscylują na poziomie szmaty do podłogi? Może lepiej byłoby poszukać w Marks & Spencer albo w Peek & Cloppenburg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 W M&S musiałbyś poczekać na promocję - ale na pewno jest lepiej niż w Wólczanka, chyba żebyś spróbował dołożyć te 50 zł do Lamberta w Wólczance. Lambert, w mojej opinii zdecydowanie przewyższa markę Wólczanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Dołożenie 50 zł do każdej z ośmiu koszul rozsadzi mój budżet, niestety. A koszule Omega w grę wchodzą, czy również szmaty do podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Nie musisz dokładać, kup mniej koszul. Niekoniecznie 2 super, ale 4/5. No i jeśli stacjonarnie to nie znajdziesz nic lepszego niż Lamberty. To nie są złe koszule, tylko trzeba dobrze wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 generalnie trzeba umieć wybrać - trafiają się fajne koszule z podstawowych linii Vistuli. Oni mają na tyle niewystadaryzowaną ofertę, że nie ma reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Dziękuję panom za odpowiedzi. Pewnie poczekam do początku lipca i związanych z nim wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka5z Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 @luka5z: zobacz w MD, wprowadzili ostatnio ciemnoniebieską z bawełny Dzięki. Niestety w MD nie ma już rozmiaru M a takiego bym potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Odnośnie koszul - od 10.06.2016 w Lambercie/Wólczance/Vistuli mają być ostre przeceny - informacja dzisiaj od ekspedientki w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Multirenowacja.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Trochę obok tematu ale rwą się cholery jak się tylko mocniej pociągnie. Myślałem raz o zamienieniu rzemyków żeglarską linką żeby zostać w klimacie ale zanim zrealizowałem pomysł skończyły się same boat shoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Dam ..., że jakiś czas temu były. Mój błąd, nie sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 https://www.pielegnacjaobuwia.pl/pl/p/Sznurowki-Skorzane-Rzemyk-120cm-Biale/2113 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Czy ma ktoś może pojęcie, gdzie można w Polsce znaleźć teraz męski kanotier? Bo szukam już od ładnych paru miesięcy, ale bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Nie wiem czy o to chodzi, ale łap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Też to widziałem i rozważałem zakup, ale wydaje mi się, że główka nie jest tak płaska, jak w tradycyjnych męskich kanotierach, no i rondko jest mało sztywne, opada. Rozważam ostatecznie zakupienie i najwyżej zwrócenie kapelusza, ale liczę, że jeszcze uda mi się znaleźć jakiś lepszy przed połową lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 W większych miastach powinny istnieć sklepy z nakryciami głowy lub posiadające je w swojej ofercie. Można po prostu pochodzić i poszukać. Innych pomysłów za bardzo nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 No właśnie, powinny. Ale niestety, cywilizacja upadła - ludzie chodzą bez kapeluszy. Byłem we wszystkich chyba sklepach z męskimi nakryciami głowy w stolicy i wciąż bezskutecznie. Jak już się trafiają, to takie, jak z tej strony - albo z większymi jeszcze tymi ,,wadami" - cudzysłów z uwagi na to, że jest to po prostu trochę inny fason, z założenia bardziej damski, albo co najmniej unisex, a nie męski. Tym niemniej dziękuję za wsparcie i dobre chęci, ale cóż- mówi się trudno i szuka dalej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Gdzie szukać boat shoes, Sebago, Sperry, timberland w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 https://www.zalando.pl/ http://www.spartoo.pl/ https://www.eobuwie.com.pl/ http://sklep.sizeer.com/ https://www.mivo.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Ja w tamtym roku kupiłem sperry w tk maxx za bodajże 200 zł. Warto zajrzeć bo timberlandy często się pojawiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Chciałbym kupić spodnie jeans'owe, ale w kroju chino, głównie mam na myśli skośne kieszenie. Czy ktoś wie gdzie i czy w ogóle można coś takiego kupić? http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0362911002.html Może tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Gdzie szukać boat shoes, Sebago, Sperry, timberland w dobrej cenie?Dziś widziałem SEBAGO w TK MAXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi