Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozostaje Ci Wolczanka.com.pl i koszule Wólczanka do 7.06 promocja 2 za 1- co można traktować jako normalna cene ponieważ tam są promocje non-stop.

Nie wiem jakich dotychczas używałeś koszul, ale jakość koszul tej marki oscyluje od niskiej średniej do szmaty do podłogi po 2 praniach. Raz zdarzyło mi się wyrzucić różową koszulę po jednym praniu z tego względu że sprała swój róż.

Kupowanie zatem 8 koszul na raz w tym miejscu jest obarczone dużym ryzykiem ich wyrzuceni krótko po zakupie.

Obsługa w tym sklepie zatrzymała się w latach 80 poprzedniego wieku, a rozmiarówka przypomina grę w lotto- w szczególności szerokość pleców i rękawów wraz z mankietami. Szczęście gdy guzik odpadnie w praniu - przynajmniej go znajdziesz

Opublikowano

W M&S musiałbyś poczekać na promocję - ale na pewno jest lepiej niż w Wólczanka, chyba żebyś spróbował dołożyć te 50 zł do Lamberta w Wólczance.

Lambert, w mojej opinii zdecydowanie przewyższa markę Wólczanka

Opublikowano

Nie musisz dokładać, kup mniej koszul. Niekoniecznie 2 super, ale 4/5. No i jeśli stacjonarnie to nie znajdziesz nic lepszego niż Lamberty. To nie są złe koszule, tylko trzeba dobrze wybierać. 

Opublikowano

Też to widziałem i rozważałem zakup, ale wydaje mi się, że główka nie jest tak płaska, jak w tradycyjnych męskich kanotierach, no i rondko jest mało sztywne, opada. Rozważam ostatecznie zakupienie i najwyżej zwrócenie kapelusza, ale liczę, że jeszcze uda mi się znaleźć jakiś lepszy przed połową lipca.

Opublikowano

No właśnie, powinny. Ale niestety, cywilizacja upadła - ludzie chodzą bez kapeluszy. Byłem we wszystkich chyba sklepach z męskimi nakryciami głowy w stolicy i wciąż bezskutecznie. Jak już się trafiają, to takie, jak z tej strony - albo z większymi jeszcze tymi ,,wadami" - cudzysłów z uwagi na to, że jest to po prostu trochę inny fason, z założenia bardziej damski, albo co najmniej unisex, a nie męski. Tym niemniej dziękuję za wsparcie i dobre chęci, ale cóż- mówi się trudno i szuka dalej,