mayor Napisano 23 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2022 Kołnierz pin collar może mieć różny kształt wysokość stójki i długość wyłogów., Przy wyborze kształtu i wielkości trzeba brać pod uwagę takie cechy fizjonomii jak obrys twarzy, długość szyi i ogólną posturę danego osobnika., Przejrzyj sobie fotki z serialu "Bordwalk Empire" tam znajdziesz mnóstwo przykładów kołnierzyków pin collar w wielu konfiguracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 potrzebna pomoc w zakupie w niemczech, ktoś pomoże? zakup na ebay za 45€ i wysyłka do polski (niestety sprzedawca uparty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 @Krzysiek_W może @Midlife-Crisis pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 @Krzysiek_W albo https://www.mailboxde.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 Gdzie oprócz Miler Menswear dostanę proste paski skórzane z prostymi, srebrnymi klamrami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 22 minuty temu, Friedman napisał: Gdzie oprócz Miler Menswear dostanę proste paski skórzane z prostymi, srebrnymi klamrami? Zastanow sie czy warto u Milera. Zerknij na ofertę Sartolane lub Anderson's (sa na Zalando). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://allegro.pl/uzytkownik/pasek-net&ved=2ahUKEwj4k5qf9qL2AhUEvosKHfWIC18QFnoECAkQAQ&usg=AOvVaw1LSo6Wo5eDDvrt_JH7qdg2 Posiadam od nich kilka pasków (policzyłem i 5 sztuk), najstarsze od 5 lat i zachowują się bardzo dobrze, od Milera też mam i nie widzę różnicy. Moje paski to te w cenie 42 zł, chyba inflacja ich nie dotknęła, bo jak dobrze pamiętam też dałem koło 4 dych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2022 Dzięki za odpowiedzi! A co sądzicie o paskach Meermina? Za 50$ wydają się być interesującą opcją. Sartolane czy Meermin - czy ktoś ma porównanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 2 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 Polecam paski od tego producenta. https://www.ludwigschroeder.de/shop/herrenguertel/?gclid=CjwKCAiAyPyQBhB6EiwAFUuakvMuhc0CrE-3vS-h9jXrV5I_PW6EWHS2MNauo8nggzGiNlqbQe8ncBoCX2wQAvD_BwE W fabrycznym outlecie mozna kupic paski z malymi bledami za ulamek ceny. Poza tym maja ogromna ilosc skor i klamer (wiekszosc to wloskie z mosiadzu lub brazu) i wykonuja tez paski na indywidualne zamowienie klienta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 2 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 W dniu 28.02.2022 o 13:30, Krzysiek_W napisał: potrzebna pomoc w zakupie w niemczech, ktoś pomoże? zakup na ebay za 45€ i wysyłka do polski (niestety sprzedawca uparty) Jesli aktualne to moge pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2022 W dniu 2.03.2022 o 18:21, kichanadeta napisał: Jesli aktualne to moge pomoc. Bardzo Ci dziękuję, ale już się udało załatwić z pomocą jednego kolegi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 4 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2022 Hej, czy takie białe załamanie na lnie to coś normalnego? Kupiłem używana koszule od Poszetki. Mam lniane koszule ale z czymś takim się nie spotkałem. Ogólnie jest w dobrym stanie, zero zużycia ale martwią te białe linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2022 To efekt nieprawidłowego prania/zaszlamionej pralki (IMO); w tym wątku - był opisany podobny problem i sposoby jego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 6 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2022 Ashby czy Bedale - która jest luźniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 dobry pasek, z jednego kawałka skóry, kolor koniakowy/kamelowy, szerokość ~3cm - gdzie taki znajdę? sklepy które znam mają szyte, a chciałbym w jednym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 Poszukujesz paska z kruponu, musisz wpisać w google - pasek do spodni z kruponu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 i trafisz do Milera 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 ja mam nienoszony, w kolorze koniakowym od Milera i mogę go oddać za darmo spełnia 2 z 4przesłanek podanych przez @Krzysiek_W jest koniakowy/kamelowy i ma 3 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 21 minut temu, eye_lip napisał: Poszukujesz paska z kruponu, musisz wpisać w google - pasek do spodni z kruponu;) wpisałem i @Szydlowskiwykrakał - a Millerowego nie chcę 14 minut temu, Szydlowsky napisał: i trafisz do Milera 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 7 minut temu, dunlop napisał: ja mam nienoszony, w kolorze koniakowym od Milera i mogę go oddać za darmo spełnia 2 z 4przesłanek podanych przez @Krzysiek_W jest koniakowy/kamelowy i ma 3 cm może jeszcze pozostałe 2 kryteria będzie miał Vistuli i złożę sobie dwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgns Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 Cześć, mieliście do czynienia z taką cienką gumową podeszwą? Są one wytrzymalsze od skóry? Szukam trzewików na deszczowe dni i trafiłem na takie. Mam tendencję do ścierania czubków podeszwy i zastanawiam się, ile takie coś wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 5 godzin temu, Krzysiek_W napisał: dobry pasek, z jednego kawałka skóry, kolor koniakowy/kamelowy, szerokość ~3cm - gdzie taki znajdę? sklepy które znam mają szyte, a chciałbym w jednym kawałku https://www.kreis-ledermanufaktur.de/belts https://www.ludwigschroeder.de/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 9 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2022 Hej, wełna Merino w kolorze białym na letnio-wiosenne spodnie również na wysokie temperatury, gramatura 290, tak czy nie? Ktoś ma jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2022 Nie zaryzykowałbym. Kiedyś upaprałem takie spodnie podczas mierzenia. Bawełniane pozostają świeże przez 3 dni (do 4-5, jeśli ma się szczęście). Wiem, że wełna nie przyjmuje tak łatwo zabrudzeń, ale z kolei bawełniane można łatwo wyprać. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 9 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2022 Godzinę temu, mosze napisał: Nie zaryzykowałbym. Kiedyś upaprałem takie spodnie podczas mierzenia. Bawełniane pozostają świeże przez 3 dni (do 4-5, jeśli ma się szczęście). Wiem, że wełna nie przyjmuje tak łatwo zabrudzeń, ale z kolei bawełniane można łatwo wyprać. W życiu bym o tym nie pomyślał, zapomniałem ze białe spodnie lubią się brudzić a z wełnianymi może być problem, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi