DeanM Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 @john220 jeżeli to nie pojedyncza sztuka, to podziel się gdzie można kupić Loake za 2 stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 Trochę ponad 3 stówki. Uwzględniam, że w Deichmannie trochę wszystko zdrożało. Jedna sztuka, znajomy mi proponuje. Wezmę, jakby nie przypadły mi do gustu to wylądują na odpowiedni dziale, po wcześniejszym poinformowaniu bezpośrednio zainteresowanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2020 @Krzysiek_W jeśli nie podjąłeś jeszcze decyzji o kupnie to polecam zestaw maszynka ręczna + maszynka tzw. jednorazowa. Raz w tygodniu golę się ręczną - faktycznie jest to czasochłonne i wymaga precyzji żeby się nie zaciąć. Codziennie zaś tzw. jednorazową. Gdybym miał więcej czasu to tylko ręczna. Niesamowity efekt gładkości skóry, tak samo jak brzytwą. Cała reszta produktów od G* czy W* może się schować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonio92 Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 hej, nie wiem, czy to odpowiednie miejsce na to pytanie. Jeśli nie to przepraszam i na swoje usprawiedliwienie powiem, że to mój pierwszy post ;) Pytanie jest proste. W internetach znalazłem marynarkę, która bardzo mi się spodobała, jednak to Ralph. a z jego oryginalnością w internecie ... no sami wiecie ;) ad rem. To oryginał czy fake? Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2020 Takie same metki mam przy ubraniach kupionych w 'tikeju'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaann6 Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 Jaką podszewkę polecicie na letni garnitur/marynarkę? Nie jestem przekonany do marynarki bez podszewki, rękawówka i okolice barków mi wystarczą żeby marynarka ładnie pracowała/układała się na ciele. Niby są wiskozy i pochodne ale podejrzewam, że oddychalność nie będzie zadowalająca. Poza podszewką mamy jeszcze wkład piersiowy, który jest chyba nawet stosowany gdy marynarka ma nie mieć konstrukcji. Jakieś uwagi jaki zastosować, by komfort termiczny był akceptowalny? Niby to płótno, zatem oddychalność powinna być duża, co nie zmienia faktu, że jest to dodatkowa bariera wentylacji. Stosujecie kolanówkę w letnich spodniach? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 Podszewka z wiskozy/cupro/jedwabiu. Jeśli w marynarce są wkłady piersiowe, to (dla mnie) nie jest to już marynarka bez konstrukcji. Marynarka bez konstrukcji takich wkładów wg mnie powinna nie mieć, aczkolwiek układanie się jej mocno zależy od dopasowania (no ale jak ma być szyta, to to nie powinien być problem). Sam mam jedną taką od Tombolini z linii Zero Gravity, i czymś tam ten materiał jest podklejony (tak przynajmniej to wygląda), ale sama marynarka w odczuciu jest lekka jak koszula. Samo płótno, zwłaszcza w marynarce z lekką konstrukcją nie powinno mieć wpływu na oddychalność. U mnie jedyne miejsce wiosną/latem, w którym się pocę w marynarce, to... kieszeń, jeśli mam w niej portfel Gdybym szył spodnie na lato, nie dawałbym kolanówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 Cześć, Czy jest na Forum ktoś, kto mógłby podzielić się swoimi uwagami na temat butów c-qp? Swoje wrażenia co do jakości wykonania, materiałów oraz procesu zamawiania przez stronę producenta c-qp.com, również na PW, mile widziane 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Taka nietypowa sytuacja: Sprzedaję swoje nowo kupione monki Vassa na olx, bo są na mnie lekko ciasne. Na tyle że mi to przeszkadza, więc jako że przeszedłem w nich kilkadziesiąt metrów na linii dom-garaz, nie mogę ich sprzedać na forum. Niemniej jednak, chodzi o inną sprawę. Na rzeczonym olx, wczoraj zagadał do mnie jeden człowiek zainteresowany. Pytał o różne rzeczy, a dzisiaj poprosił mnie o zdjęcia tych butów na stopach, w różnych ujęciach. M.in. na "kucaka" Zrobiłem te zdjęcia i na ich podstawie gość stwierdził że będą na niego za wąskie. A po chwili dodał za ile je sprzedam O ile zabieg że są niedobre i w drodze wyjątku je weźmie, jest mi dobrze znany, to ciągle się zastanawiam po co było zdjęcie na kucaka, gdzie widać było tylko moje nogi? Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Dzięki temu może ocenić czy cholewka odstaje, czy są dobrze zaprojektowane, czy kopyto jest szkaradne, to stara tradycja, jeszcze sprzed wojny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Chciał sprawdzić na ile jesteś zdeterminowany żeby je sprzedać... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 4 minuty temu, eye_lip napisał: Dzięki temu może ocenić czy cholewka odstaje, czy są dobrze zaprojektowane, czy kopyto jest szkaradne, to stara tradycja, jeszcze sprzed wojny. Może i tak, nie znałem tej metody, ale patrząc co gość sprzedaje (buty) nie pomyslalbym o tym 3 minuty temu, lubo69 napisał: Chciał sprawdzić na ile jesteś zdeterminowany żeby je sprzedać... Pewnie stąd pytanie za ile sprzedam mimo że są na niego niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 27 minut temu, Krzysiek_W napisał: Taka nietypowa sytuacja: Sprzedaję swoje nowo kupione monki Vassa na olx, bo są na mnie lekko ciasne. Na tyle że mi to przeszkadza, więc jako że przeszedłem w nich kilkadziesiąt metrów na linii dom-garaz, nie mogę ich sprzedać na forum. Niemniej jednak, chodzi o inną sprawę. Na rzeczonym olx, wczoraj zagadał do mnie jeden człowiek zainteresowany. Pytał o różne rzeczy, a dzisiaj poprosił mnie o zdjęcia tych butów na stopach, w różnych ujęciach. M.in. na "kucaka" Zrobiłem te zdjęcia i na ich podstawie gość stwierdził że będą na niego za wąskie. A po chwili dodał za ile je sprzedam O ile zabieg że są niedobre i w drodze wyjątku je weźmie, jest mi dobrze znany, to ciągle się zastanawiam po co było zdjęcie na kucaka, gdzie widać było tylko moje nogi? Ktoś ma jakiś pomysł? Znam tego "typka". Pytał mnie o dwie pary w różnym okresie, praktycznie te same pytania. Kolegę sprzedającego rozmiar 10.5UK (ja mam 8.5UK) pytał o to samo. Dla mnie to po prostu typowy "dupozawracacz", przy trzeciej takiej rozmowie napisałem mu, że nie zamierzam przechodzić kolejny raz tej przygody, bo i tak nic z tego nie wynika. Próbował mi wmówić, ze go chyba z kimś pomyliłem - po przesłaniu pozdrowień z poprzedniej rozmowy kontakt na szczęście się urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torgul Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Ja chybą też go kojarzę. O ile to ten sam jegomość, to ode mnie chciał jeszcze przesłania aktualnej kolekcji butów, jakby ta miała coś wspólnego ze sprzedawanym egzemplarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 11 minut temu, torgul napisał: Ja chybą też go kojarzę. O ile to ten sam jegomość, to ode mnie chciał jeszcze przesłania aktualnej kolekcji butów, jakby ta miała coś wspólnego ze sprzedawanym egzemplarzem Gościa od kolekcji przechodziłem, ale ten akurat wziął u mnie 3 pary używek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Tez też lubi się dowiedzieć „co tam jeszcze w szafie siedzi”. Ja już dawno go zablokowałem. Nie warto tracić czasu IMO.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Doszedłem właśnie do etapu że mam dobry gust i co tam jeszcze mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Koledzy, czy ktoś z Poznania wybiera się w najbliższych dniach do galerii Plaza do sklepu nie tylko muzycznego na E i byłby uprzejmy pomóc w zakupie pewnej płyty winylowej dostępnej niestety tylko stacjonarnie w tymże sklepie? Edit. Ew. może ktoś z Bydgoszczy, Koszalina, Olsztyna, Słupska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2020 @Krzysiek_Wczy mógłbyś porównać kopyta AS Moore i tych monków Vass navy? Chodzi mi zwłaszcza o szerokość w przedniej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2020 7 minut temu, kormox napisał: @Krzysiek_Wczy mógłbyś porównać kopyta AS Moore i tych monków Vass navy? Chodzi mi zwłaszcza o szerokość w przedniej części. Ona są podobne, choć Moore lekko szerszy, ale też Moore mam 10.0, vasy 9.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Do kogo mam się zgłosić w temacie baneru na forum, 6 grudnia wysłałem banery do podmiany bez odzewu 😕 Pisze to na ogólnym, bo muszę się wytłumaczyć z banerów Black Friday, które Poszetka reklamuje 28 grudnia na forum ... ps. w tym czasie inne firmy miały zmienione banery, więc jest ktoś kto się tym zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Tylko administracja - @wally @roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Dostałem informacje że jest nim Kacper, jemu oraz Damianowi wysyłam zawsze banery, nie mam żadnych informacji o zmianie itd. Jakiś mail ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Spróbuję jutro ich ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel1433 Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Witam Panowie, frapujące mnie ostatnio pytanie to powód dla którego polówki mają dłuższe plecy? Wiecie czemu ma to służyć? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi