Krzysiek_W Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 W dniu 5.05.2019 o 11:38, Krzysiek_W napisał: Które masz na myśli? Bo są w wersji super slim i nie slim. Zastanawiam się nad brązową i tą drugą. Sprawia wrażenie solidniejszej niż Bytom p&c itd? I czy w rzeczywistości też się tak świecą jak folia? W dniu 5.05.2019 o 12:00, torgul napisał: Ja zamówiłem dokładnie ten model: https://eu.suitsupply.com/pl/polos/jasnoniebieski-koszulka-polo/SW872.html?cgid=polos&pdp=true Materiał jest mięsisty, przyjemny w dotyku i przynajmniej w tej wersji kolorystycznej nie jest świecący Nie wiem jednak jak sprawdziłby się przy dużych upałach, z racji stosunkowo gęstego splotu.Początkowo nie miałem przekonania do wydawania ponad 300 zł na koszulkę (jednak trudno mi było znaleźć alternatywę,bez krzykliwego logo), ale na żywo prezentuje się lepiej niż na ich zdjęciach. Nie mam w swojej szafie zbyt wiele koszulek polo, więc być może moja opinia nie jest szczególnie miarodajna, ale oglądałem koszulki w P&C i moim zdaniem oferta SuSu jest zdecydowanie ciekawsza. W każdym razie, o ile nie przekonuje mnie cały asortyment SuSu, to koszulki polo wydają mi się naprawdę solidne i porządnie wykonane. P.S. Też zamierzam zamówić w tym miesiącu brązową Wczoraj przyszła - bardzo fajnie się prezentuje. jest raczej slim niż normal, ale jestem bardzo zadowolony. materiał się nie błyszczy jak na zdjęciu, to bardziej taka dzianinowa polówka. Na pewno zamówię kolejną. Cytuj
eye_lip Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Drogo dość.I co teraz będzie ? Cytuj
mosze Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 No właśnie nie będzie niczego, bo za drogo. Cytuj
mosze Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Pytania o dopasowanie marynarek itp. proszę zadawać w "Forumowej poradni stylistycznej" - tam zostały przeniesione. 1 Cytuj
50groszy Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 Gdzie można kupić godne polecenia jakościowo i cenowo koszuli T-shirt ? Cytuj
blekit Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 Ja koszulki basic kupuję w H&M i jestem zadowolony. Cytuj
tsz Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2019 2 godziny temu, 50groszy napisał: Gdzie można kupić godne polecenia jakościowo i cenowo koszuli T-shirt ? Intimissimi - polecam z bawełny Supima albo merceryzowanej (Filo di Scozia), ale mają spory wybór. 1 Cytuj
Lansky Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Pierwsze wyjście i taka szrama na bucie po kontakcie z damskim obcasem. Szewc będzie w stanie jakoś to spolerowac czy w inny sposób doprowadzić do lepszego stanu? Pewnie po nałożeniu pasty nie będzie się to rzucało w oczy ale mnie osobiście to bardzo przeszkadza :/Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj
style Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Dzień dobry, czym różnią się buty loake oznaczone jako 3625/7 od oznaczenia 3625/G, przy tym samym rozmiarze ? pozdrawiam Cytuj
dublekil Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 23 minuty temu, style napisał: Dzień dobry, czym różnią się buty loake oznaczone jako 3625/7 od oznaczenia 3625/G, przy tym samym rozmiarze ? pozdrawiam Kopyto 3625 ma 2 szerokości F i G. Z F-ką nie miałem do czynienia, ale mam G i na moich butach jest oznaczenie LAST 3625/G SIZE 9. Także zgaduje, że 3625/7 to szerokość standardowa czyli F, rozmiar 7 UK. Cytuj
Łukasz N. Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Panowie czy marynarki można zwężać w rękawie? Mam na myśli w zasadzie ten obszar przy guzikach. Marynarki od SuitSupply są dla mnie zwykle przy nadgarstku sporo za duże i wyglądają jak koszula z mankietem na spinke. A pozatym leżą idealnie. Cytuj
mosze Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Można zwężać praktycznie na całej długości, o ile rączka chuda 1 Cytuj
Łukasz N. Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Okej, bo ostatnio krawiec mi marudził, że czegoś takiego się nie robi. Cytuj
Blondas Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 1. Zobacz Classic fit Dockers, chyba w Peek & Cloppenburg są.2. Jest cały wątek o Królewskim Herbie. Opinie raczej słabe. Cytuj
Markin Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 W KH inwestować nie warto. Nie dasz rady dozbierać 100 zł do Berwicków? Cytuj
Kowal04 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 18 godzin temu, style napisał: Dzień dobry, czym różnią się buty loake oznaczone jako 3625/7 od oznaczenia 3625/G, przy tym samym rozmiarze ? pozdrawiam Według strony Loake wychodzi na to, że niczym: English made Men’s shoes (and boots) are generally made in fittings E, F, G and H and these can be classified simplistically as follows: E= Narrow F= Medium G= Wide H = Extra Wide (sometimes known as 5 fitting) (sometimes known as 6 fitting) (sometimes known as 7 fitting) (sometimes known as 8 Fitting) Za tym by szło, że 7 = G. Cytuj
zmarzlo Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 Szukam szarych spodni do granatowej marynarki Havana od SuitSupply coby stworzyć „zestaw koordynowany“. Myślicie, że te będą odpowiednie czy trochę jak „sieroty od garnituru“ będą wyglądały? Spodnie Garniturowe Wełna 110's Popiel Pick & Pick (Sharkskin) Cytuj
Koval Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 @zmarzlo, Jeśli to jest marynarka z wełny to powinno zagrać. 1 Cytuj
michau Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 Jeszcze zależy jaki jest splot materiału. To, że wełna to jeszcze nie wystarczy. Cytuj
baltazar Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Rękawy w marynarce przy "zwyczajnie opuszczonych rękach" marszczą się. Rękawy są odpowiedniej długości. Materiał to wełna 130s. Z czego może wynikać marszczenie? Cytuj
Nawrot Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Rękaw może być wszyty pod złym kątem. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Pytanie pozornie głupie ale może ktoś ma jakieś przemyślenia w tym temacie. Jak odsyłać koszule do zwrotu. Przychodzą zwykle ładnie zapakowane i misternie poskładane, przy użyciu różnych kartoników, szpilek, spinaczy i innych. Pakując do zwrotu starać się to przywrócić do pierwotnej postaci (z miernym zazwyczaj skutkiem) czy upchnąć byle jak wiedząc że ktoś później i tak będzie musiał to porządnie/profesjonalnie złożyć? Cytuj
pi_senny Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Chciałbym mieć tyle czasu w życiu, aby głowić się nad takimi pierdołami. Nie ma sensu pocić się nad doprowadzaniem do stanu sklepowego, bo i tak zostaną przepakowane i uzupełnione o brakujące elementy. Jednak też nie wypada odesłać jakbyś wrzucał do kontenera na odzież używaną. Wybierz rozwiązanie pośrednie. Złóż jak składasz t-shirty na półce, włóż do folii, odeślij. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi