lubo69 Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Godzinę temu, alabuz napisał: W Outlecie w Piasecznie można kupić koszulki polo Ralph Lauren po 195 zł. Ogólnie to mają całkiem fajny asortyment. Mam pierwszą z lewej, zapłaciłem w TK 169 zł. Bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 W dniu 5.05.2019 o 10:59, zimmermann napisał: Polówki z Bytomia są okej, ale tylko po 39 zł mam dwie i po kilku praniach kołnierz jest zdeformowany, źle się układa i ciezko go wyprasować. Ja jeszcze ich lubię za ich powtarzalność - czy dzisiaj, czy za 5 lat można kupić te same polówki w tej samej jakości w tej samej cenie, więc nie trzeba szukać, sprawdzać rozmiarów czy przymierzać co 2-3 lata jak się chce dokupić / zmienić koszulki. Można w ciemno brać kilka sztuk i po prostu dołożyć na półkę Faktycznie więcej niż 50 zł nie chciałbym dać za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Czym zafarbować przetartą krawędź podeszwy w butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Farbą do krawędzi , są takie preparaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Jakieś konkretne i niedrogie? Widzę w sklepie sporo farb do skór i coś takiego jak barwnik do obcasów i krawędzi Angelus w kilku rodzajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 https://multirenowacja.pl/angelus-sole-heel-polish-3oz-do-krawedzi-obcasow.html lub https://multirenowacja.pl/tarrago-heel-sole-restorer-35ml.html Mam ten drugi, uźyłem go na razie na jednej parze butów. Barwi dobrze, ma konsystencję wody, wiec warstwa nakładana nie jest gruba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 O, to będzie to. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Znacie miejsce gdzie oprócz Zalando można kupić chinosy Dockers online aby nie płacić za przesyłki międzynarodowe i VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 aboutyou.pl? Nie wiem jednak jak wypadać będzie cenowo przy zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrypa Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 47 minut temu, Cineos napisał: Znacie miejsce gdzie oprócz Zalando można kupić chinosy Dockers online aby nie płacić za przesyłki międzynarodowe i VAT? Peek & Cloppenburg https://www.peek-cloppenburg.pl/mezczyzni/spodnie/chinosy/brand-dockers-27/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Mógłby się ktoś wypowiedzieć o jakości oraz fasonie spodni Dockers. Może i ja bym skorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Jakość OK, w cenie TK Maxx (150 zł) zdecydowanie warto, powyżej 250 zł zastanawiałbym się. Fason Alpha jest slim, D1 też slim, ale nie chudy, bardziej formalny. D2 to krój regular, a D3 i D4 osobom o standardowej budowie nie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 W dniu 5.05.2019 o 11:38, Krzysiek_W napisał: Które masz na myśli? Bo są w wersji super slim i nie slim. Zastanawiam się nad brązową i tą drugą. Sprawia wrażenie solidniejszej niż Bytom p&c itd? I czy w rzeczywistości też się tak świecą jak folia? W dniu 5.05.2019 o 12:00, torgul napisał: Ja zamówiłem dokładnie ten model: https://eu.suitsupply.com/pl/polos/jasnoniebieski-koszulka-polo/SW872.html?cgid=polos&pdp=true Materiał jest mięsisty, przyjemny w dotyku i przynajmniej w tej wersji kolorystycznej nie jest świecący Nie wiem jednak jak sprawdziłby się przy dużych upałach, z racji stosunkowo gęstego splotu.Początkowo nie miałem przekonania do wydawania ponad 300 zł na koszulkę (jednak trudno mi było znaleźć alternatywę,bez krzykliwego logo), ale na żywo prezentuje się lepiej niż na ich zdjęciach. Nie mam w swojej szafie zbyt wiele koszulek polo, więc być może moja opinia nie jest szczególnie miarodajna, ale oglądałem koszulki w P&C i moim zdaniem oferta SuSu jest zdecydowanie ciekawsza. W każdym razie, o ile nie przekonuje mnie cały asortyment SuSu, to koszulki polo wydają mi się naprawdę solidne i porządnie wykonane. P.S. Też zamierzam zamówić w tym miesiącu brązową Wczoraj przyszła - bardzo fajnie się prezentuje. jest raczej slim niż normal, ale jestem bardzo zadowolony. materiał się nie błyszczy jak na zdjęciu, to bardziej taka dzianinowa polówka. Na pewno zamówię kolejną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Drogo dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Drogo dość.I co teraz będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 No właśnie nie będzie niczego, bo za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Pytania o dopasowanie marynarek itp. proszę zadawać w "Forumowej poradni stylistycznej" - tam zostały przeniesione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 Gdzie można kupić godne polecenia jakościowo i cenowo koszuli T-shirt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 Ja koszulki basic kupuję w H&M i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 2 godziny temu, 50groszy napisał: Gdzie można kupić godne polecenia jakościowo i cenowo koszuli T-shirt ? Intimissimi - polecam z bawełny Supima albo merceryzowanej (Filo di Scozia), ale mają spory wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lansky Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Pierwsze wyjście i taka szrama na bucie po kontakcie z damskim obcasem. Szewc będzie w stanie jakoś to spolerowac czy w inny sposób doprowadzić do lepszego stanu? Pewnie po nałożeniu pasty nie będzie się to rzucało w oczy ale mnie osobiście to bardzo przeszkadza :/Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Zrób lustro i szrama zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Dzień dobry, czym różnią się buty loake oznaczone jako 3625/7 od oznaczenia 3625/G, przy tym samym rozmiarze ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 23 minuty temu, style napisał: Dzień dobry, czym różnią się buty loake oznaczone jako 3625/7 od oznaczenia 3625/G, przy tym samym rozmiarze ? pozdrawiam Kopyto 3625 ma 2 szerokości F i G. Z F-ką nie miałem do czynienia, ale mam G i na moich butach jest oznaczenie LAST 3625/G SIZE 9. Także zgaduje, że 3625/7 to szerokość standardowa czyli F, rozmiar 7 UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Panowie czy marynarki można zwężać w rękawie? Mam na myśli w zasadzie ten obszar przy guzikach. Marynarki od SuitSupply są dla mnie zwykle przy nadgarstku sporo za duże i wyglądają jak koszula z mankietem na spinke. A pozatym leżą idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi