Lafayette Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Jaki jest krój? Krój wyszczuplony z Wólczanki, niestety ich slim okazał się i tak zbyt szeroki. Coraz częściej dochodzę do wniosku że chyba zostają mi zary i inne haemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszyn Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Krótka prośba - lupa nie pomogła, a spędziłem na szukaniu prawie godzinę.Potrzebuję jakieś namiary na sklepy internetowe, które sprzedają wełny garniturowe, najlepiej jasne, w kraty, pepity itp. Cena raczej z tych tańszych-standardowych.Może być Europa z wysyłką do Polski. Nie mam za bardzo możliwości pojechać do Warszawy. Zostają mi Kraków i Katowice jeśli mówimy o czymś stacjonarnym. Wszystko co znalazłem do tej pory z tkaninami, to albo nie ma takowych na stanie, albo wygląda "biednie".Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Może ten wątek Cię zainteresuje, jeżeli mowa o tańszych materiałach: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3404-ta%C5%84sze-materia%C5%82y-do-biednego-bespoke/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Royaltex10 na ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 To chyba nie jest pytanie z gatunku krótkich, ale tu je zadam. Czy macie jakiś sposób na nie kupowanie kolejnej pary butów? znowu coś zamówiłem, mimo że wczoraj wieczorem postanowiłem przestać mam pilniejsze wydatki, ale nie mogłem się powstrzymać "bo chcę" - notabene kolejne monki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Rzuć pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Amputuj sobie nogę, a najlepiej obie Edit: tu miała być fotografia Tadeusza Fijewskiego, jak w "Chłopach" odcina sobie "kulasa". Takowej fotografii nie znalazłem, tylko głupawy filmik, choć w sumie... : https://youtu.be/9WZmWuYyb8Q 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Silną wolę się ma albo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 To chyba nie jest pytanie z gatunku krótkich, ale tu je zadam. Czy macie jakiś sposób na nie kupowanie kolejnej pary butów? znowu coś zamówiłem, mimo że wczoraj wieczorem postanowiłem przestać mam pilniejsze wydatki, ale nie mogłem się powstrzymać "bo chcę" - notabene kolejne monki odkładaj więcej kasy na lokatę/na konto żony. Ja mając do dyspozycji 400zł na swoim koncie na jakieś tam wydatki na cały miesiąc nawet nie zerkam w stronę sklepów z butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Ciężka sprawa, mam tak z zegarkami. Już przestałem liczyć ile było tych ostatnich razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Ja policzyłem sobie (nie wiem na jakiej podstawie) że 15 par "załatwia" mi każdą okazję i da się dopasować do każdego stroju na każdą pogodę. Zrobiłem sobie listę i co roku usuwam dwie najstarsze/najgorzej dopasowane/najmniej wartościowe/najmniej ulubione pary i kupuję dwie inne tego samego/bardzo zbliżonego typu - zawsze dwie i tylko dwie. Jeśli poza tym muszę w danym roku mieć coś z butów, oddaję jakąś parę do spa do Rafała ew. Andrzeja lub w ostateczności kupuję trochę tłustego dobra w słoiczku, jakieś prawidełka, sznurówki wymieniam... Tak sobie radzę jako butoholik skutecznie od 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Co rozumiesz przez usuwanie? Oddajesz gdzieś, wyrzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Do tej pory buty skreślane z listy nadawały się do wyrzucenia (w sensie kontenera); zobaczymy co będzie, kiedy na listę do skreślenia trafią egzemplarze w lepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 @waski, to nie jest pocieszenie - Krzysiek ma ten problem i z butami i z zegarkami!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Ale to nie miało być pocieszenie, trzeba nauczyć się z tym żyć i tyle. A co do zegarków to chyba już nie, przynajmniej tak mi mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shackleton Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Z jaką częstotliwością oddajecie wasze ubrania do pralni chemicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Z jaką częstotliwością oddajecie wasze ubrania do pralni chemicznej? uwzględniając ilości posiadanej garderoby, większość chyba wymienia odzież na nową niż daje do prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Na oko gdzieś 1/15 550 000 Hz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Na oko gdzieś 1/15 550 000 Hz Raz na pół roku jakby ktoś nie radził sobie z przeliczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Do tej pory buty skreślane z listy nadawały się do wyrzucenia (w sensie kontenera); zobaczymy co będzie, kiedy na listę do skreślenia trafią egzemplarze w lepszym stanie. Używając argumentacji forumowiczów z dłuższym stażem, wywalasz wszystko co nie jest gyw, pewnie jeszcze z dwa lata to potrwa, wtedy pierwsze gyw beda miały 4 lata dopiero.... Wiec następne 6 lat bez kupowania butów bo gyw starczają na 10 lat w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Już dwie pary GYW wyrzuciłem. Moje pierwsze GYW które jeszcze mam mają teraz 5 lat. Nie-GYW mam tylko sneakersy w liczbie 1 para. GYW mogą starczyć na 5 lat, mogą na 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shackleton Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Kupiłem w outlecie marynarkę dwurzędową. Zauważyłem że z prawej strony - naprzeciw górnego guzika ma pojedynczą dziurkę na guzik. Czy to jakiś element mody czy wada fabryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Kupiłem w outlecie marynarkę dwurzędową. Zauważyłem że z prawej strony - naprzeciw górnego guzika ma pojedynczą dziurkę na guzik. Czy to jakiś element mody czy wada fabryczna? Może wstaw zdjęcie rzeczonego "problemu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Moje pierwsze GYW które jeszcze mam mają teraz 5 lat. Mogłbyś sie poglądowo podzielić zdjęciami tych butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi