The Blue Boy Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Przy niemal identycznych jak Twoje wymiarach zamówiłem wczoraj L. Jak tylko dojdzie podzielę się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 W temacie kurtek Barbour na Zalando. Są 2 modele o nazwie Liddesdale, w różnych cenach. Wiecie czym się różnią? https://www.zalando.pl/barbour-liddesdale-kurtka-wiosenna-niebieski-ba222d00l-k11.html https://www.zalando.pl/barbour-liddesdale-kurtka-przejsciowa-niebieski-ba222g005-k11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Tak na pierwszy rzut oka, to długością całkowitą (jedna długości rękawów, druga ciut dłuższa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Koleżanki i Koledzy - za pomocą czego/lub w jaki sposób/ wymieniacie rzemienie w boat shoes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 W temacie kurtek Barbour na Zalando. Są 2 modele o nazwie Liddesdale, w różnych cenach. Wiecie czym się różnią? https://www.zalando.pl/barbour-liddesdale-kurtka-wiosenna-niebieski-ba222d00l-k11.html https://www.zalando.pl/barbour-liddesdale-kurtka-przejsciowa-niebieski-ba222g005-k11.html krój, szycie, długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Barbour robi dość kuse rękawy, dlatego gdybym był na pograniczu, to wziąłbym rozmiar większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Weż 48. Ja też mam kurtkę B i kupiłem M, mimo że zazwyczaj mam 50. Jedyne niebezpieczeństwo, to szansa na przykrótkie rękawy.Jeśli chodzi o talię, L może być jak worek, bo nawet M nie jest szczególnie dopasowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pooshek Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Dzięki za radę, akurat rękawy w M i L są takiej samej długości, więc zaryzykuję z M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Też bym sugerował rozmiar M. Barbour ma co prawda kolekcje heritage, gdzie ubrania są znacznie bardziej dopasowane. Jednakże, klasyczne kurtki mają fason, no właśnie, "klasyczny", albo jak kto woli workowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Dzięki Co ciekawe mam pikowaną kurtkę Ch. Berg (rozmiar S) i marynarkę pod nią zakładam (choć jest na granicy, jeżeli chodzi od długość), ale jestem bardzo szczupły, więc to może dlatego . Nie pamiętam dokładnie ale Ch. Berg ma krótsze rękawy niż sama kurtka, natomiast Barbour Heritage wydaje się że rękawy mają taką samą długość jak kurtka. Wstępnie myślałem od tej dłuższej, ale teraz obawiam się, że będzie za duża. Chyba nie obędzie się bez zwracania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Ja to robię za pomocą rąk. koźle problem polega na tym, że bez tego ustrojstwa nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Muszę mieć zręczniejsze łapki (Panie słyszą?? ) - w Timberlandach sobie poradziłem. kozioł - you made my day! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Czy ktoś posiada spodnie Dockers w kroju slim tapered i mógłby sprawdzić wymiary nogawek? Zastanawia mnie, czy mając ~39-40cm w łydce zmieszczę się w tym fasonie, krój standardowy wygląda dość... luźno, o skinny już nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Dzięki za radę, akurat rękawy w M i L są takiej samej długości, więc zaryzykuję z M. Właśnie! Koledzy powyżej zwrócili uwagę na ważną rzecz. Dopasowana M może skutkować ryzykowną długością samej kurtki. Moja jest dość krótka, nie nadaje się na każdą marynarkę. Zdarza się, że poły wystają na dole, no i oczywiście rękawy. Trzeba to wziąć pod uwagę mierząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Krótkie pytanie, czy lniane spodnie się delikatnie rozciągają po czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 @tangoup - len ma tendencje do rozciągania, stąd w bardziej każualowych modelach masz wszywane troczki w pasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Dzień Dobry, muszę wymienić guziki w marynarce. Gdzie w Warszawie znajdę przybytek z ciekawym wyborem guzików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Duzy wybór guzików chyba jeszcze jest w Galerii Mokotów na 1 pietrze obok Euro AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Duzy wybór guzików chyba jeszcze jest w Galerii Mokotów na 1 pietrze obok Euro AGD Dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Dzień Dobry, muszę wymienić guziki w marynarce. Gdzie w Warszawie znajdę przybytek z ciekawym wyborem guzików? ul. Śniadeckich (pomiędzy pl.Konstytucji, a pl.Politechniki) - też spory wybór jeśli szukasz czegoś premium to zajrzyj do Szarmanta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Jeśli szukasz czegoś z wyższej półki - Szarmant, premium - S. Żukowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek.ka Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 na Świętokrzyskiej między Emilii Plater a Marszałkowską jest mała pasmanteria - dobralem tam guziki do mojej marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Gdzie do fryzjera w okolicach Bytom, Ruda Śląska, Chorzów, Katowice, Świętochłowice? Do tej pory chodziłem do Trendy Chorzów, 50-60 zł za cięcie, chciałbym jednak teraz czegoś do 20-30 zł max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szizapiniel Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Krótkie pytanie, czy lniane spodnie się delikatnie rozciągają po czasie? Tak, delikatnie się rozciągają, ale też po praniu się zbiegają. Już taki urok lnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykarni Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Cześć. Szukam szarej mocno wytaliowanej marynarki do 500zł Możecie coś polecić? Czy może kupić zwykłą i taliować? Mam szerokie barki i zwykłe marynarki są bardzo luźne w pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi