Robert M Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nie jest to nowoczesność a la Zara Dziadkowość też nie. Powiedziałbym, że są w miarę spójne z klasyką, ale że trendy to trendy, to np. klapy nie są bardzo szerokie (ale też nie skandalicznie wąskie), a marynarka całej tylnej części ciała nie zakrywa (do czego akurat ja i tak jestem przyzwyczajony, bo z wieszaka nic o naprawdę przepisowej długości nie kupię, a na bespoke mnie nie stać). A, no i te lniane mają stębnowanie w innym kolorze (np. błękitna ma granatowe), a to już kwestia gustu i przeznaczenia takiej marynarki. Cytuj
giacco Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Warto jednak nadmienić, że rozmiarówki w przypadku 70% rabatu są bardzo mocno "zdziesiątkowane". Trzeba trafić. Ja kupiłem w RC na takiej zasadzie dwie rzeczy, obie były ostatnimi sztukami.powodzenia! Cytuj
pol606 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 http://www.lazar.com.pl/#!/kolekcja/moda-meska tam? O_o Tak, dokładnie tam. Dzisiaj odebrałem garnitur bespoke od nich i jestem bardzo zadowolony. Zaki: http://www.szarmant.pl/garnitur-petrol-blue-odbior-lazar Cytuj
niegoslav Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pytanie: Czy ów garnitur http://eu.suitsupply.com/en/suits/washington-blue-stripe/P3871.html?start=3&cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Contemporary-Washingtonbędzie pasował jako codzienny do pracy/na praktyki (używany zamiennie z dwoma innymi - ciemnogranatowym i ciemnoniebieskim) oraz do założenia na egzamin na uczelni/rozmowę kwalifikacyjną? Z tego co mi się wydaje, jest to dosyć dyskretny prążek, wiec bardziej oficjalny, a mniej biznesowy,aczkolwiek mogę się mylić Cytuj
Robert M Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Warto jednak nadmienić, że rozmiarówki w przypadku 70% rabatu są bardzo mocno "zdziesiątkowane". Trzeba trafić. Ja kupiłem w RC na takiej zasadzie dwie rzeczy, obie były ostatnimi sztukami. powodzenia! Dlatego też byłem zaskoczony, że znalazł się rozmiar 98 ...który i tak poszedł do wydłużenia rękawów Cytuj
Hargin Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pytanie: Czy ów garnitur http://eu.suitsupply.com/en/suits/washington-blue-stripe/P3871.html?start=3&cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Contemporary-Washingtonbędzie pasował jako codzienny do pracy/na praktyki (używany zamiennie z dwoma innymi - ciemnogranatowym i ciemnoniebieskim) oraz do założenia na egzamin na uczelni/rozmowę kwalifikacyjną? Z tego co mi się wydaje, jest to dosyć dyskretny prążek, wiec bardziej oficjalny, a mniej biznesowy,aczkolwiek mogę się mylić Mam takowy. Bardzo sobie go chwalę - używam regularnie w biznesowych sytuacjach, na co dzień. Bardzo uniwersalny, a przez deseń (prążek) nie jest zbyt formalny w polskich realiach. 1 Cytuj
JD! Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 pierwszy wynik w Google: WARSZAWA RC [/size]OUTLET. 00-648 W-wa ul. Marszałkowska 45/49[/size] Pomyliły mi się sklepy, czytając post kolegi Roberta byłem przekonany, że chodzi o P&C - stąd zaskoczenie i pytanie Cytuj
giacco Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 RC kiedyś było w Tarasach, ale coś poszło nie tak i się wymeldowało parę lat temu Cytuj
Szpila Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 U mnie z kolei pani pomyliła poliakryl z poliamidem, przekonując, że marynarka z akrylem w składzie... nie będzie się mechacić Tez wybrałem sie do prochnika jak zobaczyłem ta marynarkę gdzieś w internecie, no ale niestety skład tragiczny :/ Cytuj
Robert M Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 RC kiedyś było w Tarasach, ale coś poszło nie tak i się wymeldowało parę lat temu Chodzi Ci o sam outlet? Bo zwykły salon jak najbardziej w Tarasach jest. Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Nie ma RC w Złotych Tarasach, z multibrandow jest Van Graaf Wysłane z mojego telefonu przez Tapatalk Cytuj
Robert M Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dałbym głowę, że jeszcze z miesiąc temu buszowałem po RC w Złotych... Demencja w takim wieku? Cytuj
giacco Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 http://www.sklep.klasycznebuty.pl/491,berwick-2561-burgundy.html Panowie, są do wyboru dwie opcje loafer/boot. Czym się wizualnie różnią? Cytuj
IKK Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dałbym głowę, że jeszcze z miesiąc temu buszowałem po RC w Złotych... Demencja w takim wieku? Rzeczywiście na początku w Złotych Tarasach było RC bezpośrednio nad VG, ale około dwóch lat temu VB przeprowadził ekspansję i rozrósł się o drugi poziom, przejmując powierzchnię po RC. Cytuj
RadekM Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Panowie, czy ktoś wie którego dokładnie dnia rozpoczynają się promocję w Suitsupply? Google niestety nie było pomocne. Cytuj
mosze Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Chyba nie ma (na pewno nie było) czegoś takiego - taki mają model biznesowy. Jest outlet z niesprzedanymi kolekcjami, ale o mocno ograniczonym dostępie (nie zawsze czynny i do tego nie wysyła do naszej Ojczyzny). Cytuj
Robert M Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Rzeczywiście na początku w Złotych Tarasach było RC bezpośrednio nad VG, ale około dwóch lat temu VB przeprowadził ekspansję i rozrósł się o drugi poziom, przejmując powierzchnię po RC. Pewnie pomyliło mi się z Arkadią. Czyli jednak demencja Cytuj
RadekM Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Mosze, właśnie o ten outlet online mi chodzi Do 23 czerwca mieszkam w Holandii i zastanawiam się czy załapię się na wyprzedaże przed powrotem do Polski. Cytuj
mosze Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jest outlet online i są outlety stacjonarne, na pewno w Holandii. Zawsze lepiej się pofatygować i pomierzyć, ponadto firma ma spore wahania jakościowe. Cytuj
Denior Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Szukajac formalnej koszuli pod muche, do garnituru, w paru sklepach w ofercie jest takowa, ale.. ma sklad 80%bawełna 20%plastik. Oczywiscie panie zachwalają, ze ten dodatek plastiku nawet lepszy od 100% bawełny - bo "koszula bedzie lepiej wygladała na całonocna impreze" - pewnie chodzilo o gniecenie.Czy ktos nosił taki skład w koszuli? Czy już 20% poliestru/poliakryu mocno pogorsza "przewiewność"? Czy może jak przy płaszczach, dodatek poliestru, wydłuża żywotność, jesli nosimy go intensywnie?Koszule mam upatrzoną 100% cotton, 2ply, to bardziej moje refleksje. Cytuj
musa19 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Stanowczo odradzam koszule z jakimkolwiek dodatkiem poliestru - nie mówiąc już o jego 20 % udziale w składzie. Pozdrawiam. Cytuj
lubo69 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Popieram - koszula może i będzie lepiej wyglądała po całonocnej imprezie, ale Ty gorzej. 1 Cytuj
Ernestson Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Szukajac formalnej koszuli pod muche, do garnituru, w paru sklepach w ofercie jest takowa, ale.. ma sklad 80%bawełna 20%plastik. Oczywiscie panie zachwalają, ze ten dodatek plastiku nawet lepszy od 100% bawełny - bo "koszula bedzie lepiej wygladała na całonocna impreze" - pewnie chodzilo o gniecenie. Czy ktos nosił taki skład w koszuli? Czy już 20% poliestru/poliakryu mocno pogorsza "przewiewność"? Czy może jak przy płaszczach, dodatek poliestru, wydłuża żywotność, jesli nosimy go intensywnie? Koszule mam upatrzoną 100% cotton, 2ply, to bardziej moje refleksje. Kupiłem kiedyś taką przez nieuwagę. Koszmar. Niby to tylko 20% ale nie nadawała się do noszenia. Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Apetyt rośnie w miarę jedzenia A tyle milionów nieświadomych użytkowników plastikowych koszul żyje w błogiej szczęśliwości Cytuj
Vince Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czasem nie czuć różnicy jeśli ta ze 100% ma słabą jakość albo jest easy iron. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi