hinderyt Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Chcę być szczęśliwy mając rację. Czyli co mi pozostaje lantier, bytom (ale nie na mnie jeśli chodzi o rozmiar, bo jestem szczupły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistake Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Pawo - absolutnie odradzam. Garnitury są fatalne i bardzo słabo uszyte. Kupiłem dwie sztuki w zeszłym roku i oba zaczęły się pruć w wielu miejscach - szew przy rozporku, stębnowanie, szwy przy szlicach. Po prostu nici zaczęły się rozwiązywać. W ogóle mam wrażenie, jakby nie były zasuplone na końcu szwu.Do tego materiał niby wełna z jedwabiem, a bardzo szybko się mechaci. Ogólnie dramat. Od tej firmy jak najdalej, jeśli nie chcesz wyrzucić pieniądzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hinderyt Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Panowie, macie wiedzę czy/gdzie kupię skórzane elementy szelek na guziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 No ale w Pawo nie podają składu materiałów. Jak nie podają? Pierwszy z brzegu: http://sklep.pawo.pl/garnitury/1400-garniturvermelo.html 60% wełna, 40% poliester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Panowie, Od jakiegos czasu rozgladam sie za letnia marynarka w odcieniu najbardziej zblizonym do tego: http://bytom.com.pl/marynarki,marynarka-be1-02-34a-222-k-3347-16877-p. Antycypujac ewentualne uwagi o "mocnym kolorze", jestem bladym blondynem o jasnych wlosach, wiec zeby nie wygladac jak chodzace zombie musze sie ubierac w wyraziste, pastelowe kolory. Szukalem czegos w SuitSupply, ale niestety nie moge znalezc tam koloru zblizonego do widocznego na powyzszym zdjeciu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 A widziałeś tą marynarkę na żywo? Bo z moich ostatnich doświadczeń z Bytomiem wynika, że fotograf ma ułańską fantazję i kolory na WWW są okrutnie przejaskrawione. Jeżeli nie - to zobacz Jeżeli tak - to szukasz koloru jak na zdjęciu, czy koloru takiego jak ta marynarka w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 W rzeczywistosci jest o jeden ton ciemniejsza i wlasnie takiej szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Swoją drogą za te przekłamane kolory zdjęć powinni wywiesić fotografa na najbliższej latarni. Mam ten komfort, że mogę zwracać ciuchy bezpośrednio za pośrednictwem salonu, ale nie każdy ma taką możliwość. Sami sobie robią antyreklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Też tak uważam. Ani to ładne (wiem, kwestia gustu, ale nienawidzę fotografii gdzie sztucznie przegięto dynamikę, cienie i kontrasty, wygląda sztucznie i plastikowo), ani nie ułatwia zakupu. Z ciekawości ostatnio brałem parę marynarek w różnych rozmiarach, żeby rozpracować rozmiarówkę - i poza tym, że nie trafiłem z rozmiarami, to kolory wprawiły mnie w niemały szok. Na szczęście też miałem Bytom 10 minut od domu i zaniosłem karton. Bokiem nawiasem, we wszystkich przypadkach wersja "na żywo" podobała mi się bardziej niż ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Swoją drogą za te przekłamane kolory zdjęć powinni wywiesić fotografa na najbliższej latarni. Mam ten komfort, że mogę zwracać ciuchy bezpośrednio za pośrednictwem salonu, ale nie każdy ma taką możliwość. Sami sobie robią antyreklamę. Uczą się od Suitsupply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 SS też jest nieco przerysowane, ale nie AŻ tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 SS też jest nieco przerysowane, ale nie AŻ tak. Można się zdziwić Kolor tkaniny w SS najlepiej oddają zdjęcia w największym powiększeniu (to ujęcie rejonu talii) lub wycinek materiału widoczny przy wszyciu kieszonki wewnętrznej (w nowych modelach ujęcie metki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 SS też jest nieco przerysowane, ale nie AŻ tak. Oj jest, jest:) Fotografie mają nałożony jakiś filtr, który nadaje im jakby "narysowany", wręcz czasem animowany charakter. Przy jasnych kolorach można się mocno zdziwić Już nie mówię o fakturach, które widać dopiero na zoomie Prawa reklamy. Grunt, że działają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Prośba do posiadaczy koszuli GANT rozmiar M (lub L) o podanie pełnej rozmiarówki ciucha. Strona producenta milczy na ten temat i dodatkowo sugeruje tylko jeden krój dla linii GANT - regular. Zupełnie jakby fity i slimy były zarezerwowane dla linii Rugger... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 no proszę Kozioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Każdy w końcu upada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omertà Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Gdzie kupować koszule, jeśli jestem bardzo szczupły (w klatce około 84, wzrost-184cm)? Pozostaje również kwestia zasobów pieniężnych - za koszulę jestem w stanie dać około 150 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Abstrahując od celu to skąd zdziwienie? a tak z tym Lambertem mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Gdzie kupować koszule, jeśli jestem bardzo szczupły (w klatce około 84, wzrost-184cm)? Pozostaje również kwestia zasobów pieniężnych - za koszulę jestem w stanie dać około 150 złotych. Jeżeli nie omijasz Zary szerokim łukiem to tam znajdziesz, mało klasycznie, ale znajdziesz. Kupuj dobre w ramionach, kołnierzyku i na długość i wyszczuplaj u krawcowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Wyprzedaże marek ze średniej półki, na wysoki wzrost i mały rozmiar jest niewielu chętnych. Zobacz Royal Collection, Osovski, ew. Massimo Dutti na Allegro (takie sobie koszule, bez rewelacji, ale można trafić za ok. 70-80 zł). tkMaxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Rozmiar M od CT (extra slim) jest na mnie prawie idealny - z wyjątkiem nieco krótkich rękawów (potrzebuję 89-90cm). Jest sens kupować L-ki i przesuwać guzik w kołnierzyku, czy pozostaje szukać innych marek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Czy kombinacja lniana marynarka + lniana poszetka da radę czy za dużo lnu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Dadzą radę jeśli nie będą w tym samym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Bytom sprzedaje krawaty Lambert? Oooops, to rzeczywiście się nie popisałem. Na usprawiedliwienie mam tylko, że nie o krawaty chodziło. Bosz...chodziło generalnie o segment, nie o konkretną markę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi