Federalles Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Pozwalam sobie ponowić pytanie zadane w shoutboxie. Ktoś pomoże z rozmiarówką Mango ? Noszę 48 ale u nich marynarki są w rozmiarach jak koszulki s,m,l itp , ich tabela rozmiarów też się do niczego nie nadaje więc może ktoś ma jakąś marynarkę od mango i coś zdradzi jak to przełożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Pewnie zostanę obsmarowany, że nic nie widać, ale nie miałem chwilowo nic lepszego do zrobienia zdjęcia. Czy ten sweter leży dobrze, nie jest za mały? Zawsze z MD kupowałem M-ki, ale "osoby trzecie" lubią mi mieszać w głowie. Mam 186cm, modele często gęsto ~190cm i noszą M-ki. No i ziarenko niepewności zostało zasiane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Moim zdaniem jest w porządku, chociaż jest trochę krótki. Jeżeli Tobie to nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Pozwalam sobie ponowić pytanie zadane w shoutboxie. Ktoś pomoże z rozmiarówką Mango ? Noszę 48 ale u nich marynarki są w rozmiarach jak koszulki s,m,l itp , ich tabela rozmiarów też się do niczego nie nadaje więc może ktoś ma jakąś marynarkę od mango i coś zdradzi jak to przełożyć. Noszę 48 normalnie. Skusiłem się kiedyś na ich pikowaną kurtko-marynarkę i rozmiar M był trochę za duży. Oddałem i wyciągnąłem z tego kolejną naukę - nigdy więcej odzieży z mango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlainChandler Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Ktoś pomoże z rozmiarówką Mango? Ja zamawiałem raz lnianą marynarkę bez podszewki. Nie pamiętam jaka była rozmiarówka, ale zamówiwszy noszony zazwyczaj przeze mnie rozmiar otrzymałem marynarkę o jakiś rozmiar czy dwa za dużą. Skończyło się jej odesłaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Ja również zamówiłem z mango i podobnie odesłałem marynarki w rozmiarze 54 i xxl, ponieważ były za małe oraz jakość była słaba. Czy koledzy, którzy zwracali towary długo czekali na zwrot pieniędzy? Ja czekam ok 12 dni mimo wysłania emaila i nie wiem czy to normalny czas oczekiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Wodzu - sweter jest OK, nie jest za mały w ramionach, rękawy są optymalne, ale upewnij się, że nie wychodzi spod niego koszula jak trochę się poruszasz (w szczególnosci na plecach przy siedzeniu). Federalles - nie warto kupować w Mango, szczególnie w ciemno (ich modele mają jakieś dziwne i zmienne proporcje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Kupiłem sporo marynarek i koszul w Mango i ogólnie za tę cenę jestem bardzo zadowolony. Co do rozmiarówki nie miałem ani razu problemu, ubrania leżą bardzo dobrze ale może dlatego, że biorę tylko XS, niżej już nic nie ma i nie da się źle wybrać. Jakościowo nie jest wcale tak źle. Materiały i wykonanie moim zdaniem o niebo lepsze od Zary, która jest sporo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 hm - ja jestem w okolicach od dużego M do małego XL i w Mango, o ile pomnę, nic nie mogłem nigdy znaleźć. Może po drugiej stronie spektrum jest inaczej, w tamtą stronę nie spoglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Dzięki Panowie za odpowiedzi, tylko mnie utwierdziły że nie warto zacząć się tam ubierać, nie dość że większość ciuchów jest sztuczna to okazuje się że rozmiary są z d...y, za przeproszeniem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Panowie, co sądzicie o poniższym rozwiązaniu: http://zarembastore.com/?menu=product&id=273 Ujdzie czy raczej kiepsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Ja osobiście nie lubię imitacji... Ale gdyby te "akcesoria" nie udawały guzików, uznałbym to za bardzo praktyczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Hmmm, poprawcie mnie, jesli się mylę, ale to nie jest imitacja. To po prostu przypinane do spodni guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Mi chodzi właśnie o to, że guziki się przyszywa - po to mają te charakterystyczne dziurki a tutaj te dziurki są tylko po to, aby wyglądały jak tradycyjne guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Mam ten "gadżet" i bardzo fajnie się sprawdza. Nie są one przyszyte tylko przypinane, ale tylko ja o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 To przypina się w ten sam sposób, co szelki z „żabkami”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Klipsy mocujesz do spodni, szelki przystosowane do guzików do klipsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Ciekawe - a jak z "mocą trzymania" żabek i różną grubością materiału spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Dziwisz się? Zobacz co się dzieje za oknem, prawie połowa stycznia, a pogoda jak pod koniec października lub marca. Takim anomaliom mogą towarzyszyć inne dziwne i nieznane wcześniej zjawiska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Co to za poruszenie na forum związane z niejakim Mango?? Wirus, epidemia? E tam od razu wirus Wlazłem przez przypadek na ich stronę, zobaczyłem letnią niebieską bawełniano-lnianą marynarkę bez poliestrowych podszewek za jakieś 100zł więc pomyślałem czy by nie zaryzykować takiej kwoty i ją zanabyć ale koledzy grzecznie acz stanowczo mną potrząsnęli i przejrzałem na oczy. Taka sytuacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Dobry to jest owoc o nazwie mango. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Pytanie. Czy któryś z kolegów (spoza Wrocławia) przeglądających wyprzedaże w H&M natknął się może na spodnie z tego wpisu:http://www.outdersen.com/2015/01/tym-razem-bosmanka-kobaltowa.html(rozmiar 44 lub 46)? Będę bardzo wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Na zaproszeniu: "business attire, NB jacket And tie". czyli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Garnitur. W wolnym tłumaczeniu: klasyczny strój biznesowy, a jeżeli do biura chodzisz w kardiganie, to tu przyjdź przynajmniej w marynarce i krawacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Co robicie ze starymi krawatami, np. tymi szerszymi, sprzed kilku lat? Mnie szkoda ich wyrzucać, jakoś się z nimi zżyłem, trochę liczę na to, że kiedyś jeszcze wróci moda na szerokie... No i zawsze można taki włożyć pod kamizelkę czy kardigan. W efekcie mam kilkadziesiąt nieczynnych krawatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi