Misza Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Zrób tak, jak wczesniej napisano. Prostym i szybkim testem tego, czy poszetka zniknie jest energiczne kilkukrotne szarpnięcie wieszakiem z marynarką (góra - dół), w której jest ułożona poszetka. Jak zniknie, to zniknie w ciągu dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Mniej inwazyjna metoda to po prostu usiąść, położyć się i wstać z rozpiętą marynarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 I tak się rodzą konflikty między Modami odnosnie moderacji. Jeden woli na ostro, drugi delikatnie. I weź tu bądź mądry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Dziękuję za wskazówki. Jutro przeprowadzę testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Daj znać, jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Kieszenie na poziomie klatki piersiowej z wycięciem z góry na dół takie, jak w płaszczu u Sebastiana po angielsku nazywają się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Barbour nazywa to handwarmer pockets. Myślę, że możemy spróbować to jakoś fajnie spolszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Łapoocieplacze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidA Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Poniewaz jakis czas temu podniosłem sprawę długości oczekiwania na przesyłkę z CT niniejszym informuje, że po ok. 1 miesiącu oczekiwania wysłałem maila reklamacyjnego. Natychmiast odpisali, że wysyłają ponownie. Wysłali we wtorek i dzisiaj dotarła do Warszawy ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Do mnie wymiana (czyli wysyłka przeze mnie do nich i z powrotem) trwała dokładnie miesiąc. Jak zamawiałem 1 raz były to 2,5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Część rzeczy wysyłają z Brukseli a nie Londynu (miałem tak z butami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekwb Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Ja zamawiałem 2 razy (paczki przychodziły chyba z Brukseli), za każdym czekałem 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Gdzie nabyć w Polsce dobrą, włoską skórę (na aktówkę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikad Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Czy pomysł na zamówienie samochodowych rękawiczek irchowych jest bardzo absurdalny, czy tylko trochę? Jak będzie z użytecznością czegoś takiego? I czy w ogóle da się z irchy wykonać rękawiczki ze wszystkimi tego typu dziurkami, wycięciami itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Chcesz i masz http://kalta.pl/rekawiczki-irchowe-samochodowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Zabrudzenie ich zajmie Ci jakieś 60 sek. od rozpoczęcia użytkowania, chyba, że kierownicę i wnętrze samochodu będziesz regularnie doprowadzał do sterylnej czystości dwa razy w tygodni. Zawsze można stwierdzić, że taki ich urok, ale jednak dla pasażerów będę zwyczajnie brudne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavo Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Mam fajny smoking z zamkniętymi klapami wyłożonymi grossgrain, ale bez butonierki. Pytanie - czy jest sens przerabiać u krawca, żeby była butonierka? Ja mam podobne pytanie, lecz dotyczące marynarek garniturowych. W jednej jest tylko obszycie imitujące butonierki (bez dziurki), w drugiej nawet tego nie ma, klapa nieskazitelnie gładka. Ostatnio pytałem jednego z warszawskich krawców, który przyznał, że można spróbować, ale raz, że "może się będzie pruło", dwa, że "trudno będzie rozciąć nożycami". Nie za bardzo mnie taka argumentacja przekonuje, bo niby jak powstają normalnie butonierki. Chyba właśnie przez rozcięcie i obszycie w środku płachty materiału. A może się mylę? Czy możecie polecić krawca w stolicy, który coś takiego potrafi? S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 warto te Sandersy? ubzdurałem sobie białe buty na wakacje i wpadła mi propozycja: .JPG] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Zamszowe by brał ale z lica chyba nie. Na allegro są prawie nowe Kenzo w jasnym beżu zamszowe - możesz zobaczyć (to nie moja oferta ale sam byłem bliski kupna mimo że są trochę za małe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 w ostateczności spatynujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 z jakiego materialu powinien byc wykonany klasyczny trencz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Bawełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 z jakiego materialu powinien byc wykonany klasyczny trencz? Tradycyjny - z wełnianej gabardyny, choć łatwiej znaleźć z bawełnianej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geronicus Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Witam serdecznie, mam pytanie jak dbać o skórzane rękawiczki? (zdjęcia skóry poniżej), jak je czyścić by służyły dłużej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi