Johnny English Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Cześć wszystkim. Czy bezrękawnik ,cienki ,wełniany typu kardigan można ubierać na koszulę bez marynarki czy jednak trzeba zakrywać ramiona marynarką? Chodzi mi o połączenie koszula+bezrękawnik+ chinosy +monki. Pozdrawiam. JE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 @Johnny English jak najbardziej Kwestia tylko dobrania odpowiednich kolorów. Wpisz w google hasło: Men's Sleeveless Knitwear i w zdjęciach będziesz miał mnóstwo inspiracji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny English Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 @pmichal Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinkucharski Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Co sądzicie o takim kombo? Przepraszam, że nie wyprasowane, ale wzory i kolory widać. Chodzi dopasowanie wzorów i kolorów. Koszula i marynarka mają zbliżone kolory i podobny wzór, ale w innej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny English Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 @marcinkucharski Koszula w mojej ocenie powinna być jaśniejsza. Ja osobiście nie lubię koszul , które na pierwszy rzut oka wydają sie być w odcieniu szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Czy ta marynarka nie ma zbyt mocnej konstrukcji do tak swobodnej reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinkucharski Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Nie mam pewności, dlatego pytam. Mam problem z dopasowaniem czegokoolwiek do tej marynarki chociaż jest piękna Na razie do głowy oprócz tej koszuli przychodzi mi tylko mięsista biała koszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Moim zdaniem spokojnie możesz tutaj zastosować koszule w delikatnym błękitnym lub różowym kolorze, których materiał będzie bardziej mięsisty właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinkucharski Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Delikatny błękitny akurat mam, ale jakoś mi się gryzie - chyba jest zbyt delikatna i biznesowa do tej marynarki. Bo marynarka z kolei bardziej "jesienno-dziadkowo-casualowa". A ten zestaw przedstawiony bardzo zły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny English Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Marynarka odformalizowana dosyć mocno więc koszula musi współgrać . Choć ja sam do marynarki z naszywanymi kieszeniami zakładam czasem koszule o stopien wyzej w formalnosci i wcale to sie nie gryzie .Ze spodniami juz taki zabieg odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinkucharski Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 No ale tutaj są jasne chinosy, nie "garnituraki" Więc chyba formalność jest na = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Według mnie koszula w ogóle nie nadaje się do żadnej marynarki. Spodnie i marynarka wyglądają spójnie i tak bym zostawił, natomiast koszula powinna być jednolita (biała albo niebieska). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinkucharski Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Fajny konkret, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny English Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 16 minut temu, marcinkucharski napisał: No ale tutaj są jasne chinosy, nie "garnituraki" Więc chyba formalność jest na = Oczywiscie , napisałem ogólnie o spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Panowie, poproszę o ocenę długości tej marynarki. Ma służyć do typowego casualu czyli, koszua BD, chinosy, monki. Mam możliwość kupienia rozmiary większej na długość, czyli o jakieś 2,5 cm, jednak czy punkt środkowy nie obniży się zanadto? Oczywiście wtedy trzeba będzie skrócić rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 do casualu IMHO długość jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 @wihajster, Skutecznie zasłoniłeś telefonem 'punkt środkowy niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Wg mnie na granicy. Przymierzylbym tę dłuższą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Czy Waszym zdaniem kamizelka w trzyczęściowym garniturze może być trochę ciemniejsza niż spodnie i marynarka? Kupiłem w Bytomiu na przecenie fajnie leżąca, prostą kamizelkę i zastanawiam się czy mogę ją założyć do mojego garnituru czy widać bardzo, że coś jest nie w porządku. Wysyłam kilka zdjęć w różnym świetle, za niedbały węzeł krawata i ziejącą próżnią brustaszę przepraszam, spieszyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 W mojej opinii jeżeli nie jest od garnituru to kamizelka powinna się znacząco różnić. Tutaj tak nie jest. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 4 godziny temu, me.spoke napisał: Wysyłam kilka zdjęć w różnym świetle Mi się nie podoba. Wygląda jak garnitur, w którym spodnie są "bardzo podobne" do marynarki, ale jednak inne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Dzięki, niestety się zgadzam Sam jeszcze trochę sobie pooglądałem to zestawienie i miałem na tyle mieszane uczucia, że kamizelkę na pewno zwrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 Co myślicie o tych butach, nie mają za bardzo podniesionych czubków? http://www.shoepassion.pl/trzewiki-meskie/no-660.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbir Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2018 Buty nie są formalne, więc sądzę że podniesione czubki są zwyczajnie kwestią gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2018 Panowie,Jak Waszym zdaniem wygląda na mnie ta marynarka?Rękawy podwinąłem do zdjęcia. Ich skrócenie to u mnie standard przy zakupie RTW.A jak reszta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi