123 Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Gratulacje ! Sklep z alkoholami na parterze- sprytnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Wiecie, że dzisiaj jest dzień bez krawata? Z tej okazji mamy dla Was mały rabat! http://shopmiler.com/pl/akcesoria/krawaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Nie mogę doszukać się informacji - w jakim terminie zostanie zrealizowany ostatni preorder koszul lnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Nie mogę doszukać się informacji - w jakim terminie zostanie zrealizowany ostatni preorder koszul lnianych? Koszule pojawią się u nas mniej-więcej w połowie czerwca, wtedy też zostaną wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Forumowiczów wybierających się do Florencji na Pitti Uomo zapraszamy na trunkshow marek MILER i EFV Na miejscu nie zabraknie też dobrego Prosecco i whisky Zainteresowanych odwiedzinami zapraszam do skontaktowania się z Kamilerm Bryckim. Do zobaczenia! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Panowie, czy ktoś z Was kupił chinosy Miler Menswear? Możecie podzielić się wrażeniami? Chętnie dowiedziałbym się również jak jest wysokość spodni w stanie dla rozmiaru 46 i 48. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Panowie, czy ktoś z Was kupił chinosy Miler Menswear? Możecie podzielić się wrażeniami? Chętnie dowiedziałbym się również jak jest wysokość spodni w stanie dla rozmiaru 46 i 48. Z góry dziękuję. A może będziesz jutro w Sosnowcu? My będziemy w składzie trzyosobowym i weźmiemy ze sobą nie tylko letnie chino, ale także prototypy trzech kolorów kolekcji FW2016/17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Nie będzie mnie jutro w Sosnowcu. Może ktoś w sklepie mógłby zmierzyć tą wysokość w stanie, albo podać ten wymiar z jakiegoś projektu? Pierwszy raz (spośród wielu pytań) nie otrzymałem odpowiedzi na maila. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Pytałem jakiś czas temu o wysokość stanu spodni chino dla 48 i 50. W odpowiedzi mailowej podano mi: 48: szew przedni (21,3 cm), szew tylni (35,7 cm) 50: szew przedni (21,8 cm), szew tylni (36,8 cm) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Nie wiesz czy to jest do samej góry, czyli razem z pasem? Jeżeli tak, to raczej płytkie spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Aż tak nie dopytywałem niestety, wydały mi się niskie i szybko zrezygnowałem z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Panowie, czy ktoś z Was kupił chinosy Miler Menswear? Możecie podzielić się wrażeniami? Chętnie dowiedziałbym się również jak jest wysokość spodni w stanie dla rozmiaru 46 i 48. Z góry dziękuję. Kupiłem parę, ale trafiła do krawcowej na poprawki. Spodnie są znacznie luźniejsze w nogawkach i biodrach od X-Press Benevento. Z tego co pamiętam, to pisałeś, że nie masz problemu z szerokością nogawek w X-Press, więc myślę, że Milery mogą być za luźne. Moim zdaniem powinny być trochę bardziej zwężone w nogawkach, szczególnie w okolicach kolan. Dodam, że mam raczej masywne uda i łydki. Jeśli chodzi o samo wykonanie i materiał (nie jest tak sztywny jak w Benevento), to pierwsze wrażenie pozytywne, jednak coś więcej będę mógł napisać za jakiś czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 4 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Krótka recenzja torby/teczki codziennej Miler Menswear (kolor koniakowy) Słowem wstępu Do tej pory używałem trójkomorowej, dużej teczki Ochnik, nieusztywnianej, miękkiej i lekkiej. Taki model był podyktowanym tym, że w pracy używam laptopa 15,6'', więc czasami trzeba go przenieść, wraz zasilaczem, myszką i innymi rzeczami typu książka, śniadanie itp. Nie mogłem jednak znaleźć odpowiedniej teczki. Albo były za małe, albo sztywne i ciężkie - nie potrzebuję dodatkowego ciężaru poza laptopem, który swoje waży. Ostatecznie zdecydowałem się na małą teczkę, z racji tego, że ostatnio zostawiam komputer w biurze i bardzo rzadko go przenoszę. Stwierdziłem, że gdy zajdzie potrzeba, to kupię drugą - większą. Funkcjonalność teczkiAktualnie, na co dzień w teczce noszę książkę, portfel, klucze, śniadanie/obiad w pojemnikach plastikowych, czasami parasol. Te wszystkie rzeczy w teczce mieszczą się bez problemu. Dodatkowa przegroda na laptopa/tablet posłuży tym, którzy korzystają z mniejszych urządzeń. W głównej komorze, poza przegrodą na laptopa znajdują się 2 mniejsze przegrody naszyte na przednią ścianę teczki. Pomieszczą przykładowo telefon, portfel, klucze, jednym słowem drobiazgi. Sama teczka jest lekka, uszy mają odpowiednią długość, generalnie wygodnie się ją nosi. Dla mnie idealnie by było, gdyby we wnętrzu teczki znalazła się jeszcze jedna, taka mała przegroda, a jeszcze lepiej by było gdyby pojawiła się dodatkowa kieszeń zewnętrzna do wysokości np. połowy całej teczki. Mój laptop też się zmieści, ale wraz z zasilaczem i myszką zajmie całą przestrzeń. Wykonanie Teczka wykonana jest z dość grubej i mięsistej skóry, ale miękkiej i elastycznej. Nie będą raczej na niej pojawiały się ślady zadrapań - sprawdziłem. Teczka wykonana jest bardzo starannie. Równe szwy, brak sterczących nitek. Do samej teczki nie mam żadnych uwag. Dołączony jest oczywiście pas, który umożliwia noszenie teczki na ramieniu. Pas jest sztywny i gruby Wydaje się, że jest wykonany z innego rodzaju skóry. Plusem jest to, że wykonany jest ze skóry, a nie z tkaniny. Subiektywna ocena wyglądu i estetyki Na blogu Outdersen http://www.outdersen.com/2016/05/sportowy-garnitur-z-baweny.html pojawiła się sesja zdjęciowa z teczką Miler Menswear. Na forum ( https://forum.butwbutonierce.pl/topic/234-elegancka-i-ergonomiczna-torba/?p=215825 ) było kilka postów (bazujących na wpisie blogowym) dotyczących teczki, głównym zarzutem było to, że jest zbyt wąska. Na podstawie tych zdjęć też mi się tak wydawało, ale zamówienie było już złożone.Po otrzymaniu i rozpakowaniu przesyłki okazało się, że teczka wcale nie wygląda tak delikatnie. Wydaje mi się, że ma na to wpływ dość gruba skóra. Podejrzewam też, że na zdjęciach z bloga teczka jest pusta.Oczywiście nie można powiedzieć, że jest duża, ale myślę, że jeżeli ktoś nie ma 190 cm wzrostu, to połączenie osobnika z teczką będzie dobrze wyglądało. Podszewka wykonana jest z biało-granatowego materiału w paski, bardzo mi się podoba takie wykończenie. Muszę przyznać, że połączenie koniakowej skóry z tą podszewką przekonało mnie do zakupu.Pas do noszenia teczki na ramieniu, według mnie, nie do końca estetycznie pasuje do niej samej. Jak pisałem wcześniej, pas jest sztywny, gruby, wzdłuż całego pasa poprowadzone są 4 szwy. Uważam, że jest optycznie zbyt ciężki w stosunku do teczki. Zdjęcia prezentowane na stronie sklepu, blogu, czy Facebook'u bardzo przekłamują kolor zastosowanej skóry. W rzeczywistości teczka jest jasna, kolor skóry nasycony z delikatnym połyskiem, ale nie jest aż tak jaskrawy jak na zdjęciach. Mógłbym powiedzieć, że skóra jest bardziej pomarańczowa, niż żółta (taka wydaje się na zdjęciach). Kolorystyka i wymiary powodują, że jest to akcesorium świetnie wyglądające w ciepłych porach roku. Obecnie, jak znalazł. Podsumowanie Teczkę kupiłem w przedsprzedaży. Z rabatem forumowym zapłaciłem 469 zł (w tym przesyłka). Dla mnie taka cena jest bardzo atrakcyjna, a stosunek jakości do ceny świetny. Mimo wahania co do koloru (zbyt jasny), czy rozmiaru (za mała) finalnie jestem bardzo zadowolony. Nie pamiętam jaka ma być cena w normalnej sprzedaży, ale jeżeli ktoś szuka niewielkiej teczki, do noszenia rzeczy codziennego użytku, to polecam. Przedsprzedaż zrealizowana była bardzo sprawnie i zgodnie z podanymi terminami. Jedyna negatywna uwaga, to brak wcześniejszej informacji, że przesyłka została wysłana. Przy standardowych zamówieniach otrzymuję takiego maila. Może to drobiazg, ale przy wysyłce do miejsca pracy ułatwia odbiór i nie trzeba zawracać głowy innym ludziom. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Klasa review zdecydowanie przekonuje do zakupu. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 [...] W rzeczywistości teczka jest jasna, kolor skóry nasycony z delikatnym połyskiem, ale nie jest aż tak jaskrawy jak na zdjęciach. Mógłbym powiedzieć, że skóra jest bardziej pomarańczowa, niż żółta (taka wydaje się na zdjęciach). [...] U mnie na monitorze jest zdecydowanie bardziej pomarańczowa, niż żółta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 @Aron --> dzięki za recenzję torby! Tak to już jest z kolorami, że monitory potrfią je przekłamywać. Mogę dodać, że kolor koniakowy jest nie tylko najtrudniejszy do uchwycenia, ale także do wygarbowania w sposób powtarzalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Przedsmak fotorelacji z Awangardy Klasycznej Elegancji - imprezy zorganizowanej przez Stow. BWB, która odbyła się wczoraj w salonie Mercedes-Benz Sosnowiec :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Forumowicze, macie jakieś plany na weekend? Jeżeli nie, to serdecznie zapraszamy na pierwsze urodziny sklepu MILER Spirits & Style w Poznaniu! Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/978117055642561/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Carmina jest już dostępna w ofercie sklepu internetowego MILER! Posiadamy cztery modele obuwia: Czarne oksfordy na kopycie Rain: http://shopmiler.com/pl/obuwie/oksfordy/carmina-oxford-rain Czarne lotniki na kopycie Rain: http://shopmiler.com/pl/obuwie/lotniki/carmina-lotniki-rain Burgundowe monki na kopycie Inca: http://shopmiler.com/pl/obuwie/monki/carmina-monki-inca Brązowe derby na kopycie Forest: http://shopmiler.com/pl/obuwie/derby/carmina-derby-forest Specyfikacja kopyt:Rain: subtelnie zaokrąglony nosek, regularna budowa przy podbiciu i śródstopiuForest: zaokrąglony nosek, regularne podbicie, poszerzone przy śródstopiu Inca: delikatnie wydłużone, podwyższone podbicie, więcej miejsca na palce Które podobają Wam się najbardziej? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Balmorale , widziałem na żywo w Sosnowcu, piękne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Lotniki. Będę się chyba musiał w końcu znowu wybrać do Poznania PS. Te zdjęcia są o niebo lepsze od sklepowych, tamte nie zachęcają do zainteresowania się butami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Carmina jest już dostępna w ofercie sklepu internetowego MILER! Posiadamy cztery modele obuwia: Panie Miler, jak żyć? Fantastyczne buty. Dobrze, że rozmiary zaczynają się od 7,5 i nie ma mniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Wszystkie mi się bardzo podobają, gratuluję rozszerzenia oferty o tak zacną markę. Najbardziej zauroczył mnie kolor ostatnich, czyli derby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Lotniki. Będę się chyba musiał w końcu znowu wybrać do Poznania PS. Te zdjęcia są o niebo lepsze od sklepowych, tamte nie zachęcają do zainteresowania się butami... Zdjęcia produktowe rządzą się swoimi prawami. W opisie produktu za to postaraliśmy się, aby zdjęcia lepiej oddawały charakter butów Panie Miler, jak żyć? Fantastyczne buty. Dobrze, że rozmiary zaczynają się od 7,5 i nie ma mniejszych Kto wie, co wydarzy się w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noSmialy Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Panie Miler, jak żyć? Fantastyczne buty. Dobrze, że rozmiary zaczynają się od 7,5 i nie ma mniejszych Dobrze? Ja mam rozmiar 6. I nie jestem zadowolony z faktu, że rozmiary zaczynają się od 7,5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi