Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Forumowiczów wybierających się do Florencji na Pitti Uomo zapraszamy na trunkshow marek MILER i EFV :) Na miejscu nie zabraknie też dobrego Prosecco i whisky :) Zainteresowanych odwiedzinami zapraszam do skontaktowania się z Kamilerm Bryckim. Do zobaczenia! :D

post-210-0-13040300-1464899544_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Panowie, czy ktoś z Was kupił chinosy Miler Menswear? Możecie podzielić się wrażeniami? Chętnie dowiedziałbym się również jak jest wysokość spodni w stanie dla rozmiaru 46 i 48. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Panowie, czy ktoś z Was kupił chinosy Miler Menswear? Możecie podzielić się wrażeniami? Chętnie dowiedziałbym się również jak jest wysokość spodni w stanie dla rozmiaru 46 i 48. Z góry dziękuję.

A może będziesz jutro w Sosnowcu? My będziemy w składzie trzyosobowym i weźmiemy ze sobą nie tylko letnie chino, ale także prototypy trzech kolorów kolekcji FW2016/17 :D

post-210-0-73463200-1464953153_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Nie będzie mnie jutro w Sosnowcu. Może ktoś w sklepie mógłby zmierzyć tą wysokość w stanie, albo podać ten wymiar z jakiegoś projektu? Pierwszy raz (spośród wielu pytań) nie otrzymałem odpowiedzi na maila. Dzięki.

Opublikowano

Pytałem jakiś czas temu o wysokość stanu spodni chino dla 48 i 50. W odpowiedzi mailowej podano mi:

48: szew przedni (21,3 cm), szew tylni (35,7 cm)
50: szew przedni (21,8 cm), szew tylni (36,8 cm)
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Kupiłem parę, ale trafiła do krawcowej na poprawki.

Spodnie są znacznie luźniejsze w nogawkach i biodrach od X-Press Benevento.

Z tego co pamiętam, to pisałeś, że nie masz problemu z szerokością nogawek w X-Press, więc myślę, że Milery mogą być za luźne.

Moim zdaniem powinny być trochę bardziej zwężone w nogawkach, szczególnie w okolicach kolan.

Dodam, że mam raczej masywne uda i łydki.

Jeśli chodzi o samo wykonanie i materiał (nie jest tak sztywny jak w Benevento), to pierwsze wrażenie pozytywne, jednak coś więcej będę mógł napisać za jakiś czas.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

[...]

W rzeczywistości teczka jest jasna, kolor skóry nasycony z delikatnym połyskiem, ale nie jest aż tak jaskrawy jak na zdjęciach. Mógłbym powiedzieć, że skóra jest bardziej pomarańczowa, niż żółta (taka wydaje się na zdjęciach).

[...]

U mnie na monitorze jest zdecydowanie bardziej pomarańczowa, niż żółta. ;)

Opublikowano

@Aron --> dzięki za recenzję torby! Tak to już jest z kolorami, że monitory potrfią je przekłamywać. Mogę dodać, że kolor koniakowy jest nie tylko najtrudniejszy do uchwycenia, ale także do wygarbowania w sposób powtarzalny...

Opublikowano

Carmina jest już dostępna w ofercie sklepu internetowego MILER! Posiadamy cztery modele obuwia:

Czarne oksfordy na kopycie Rain: http://shopmiler.com/pl/obuwie/oksfordy/carmina-oxford-rain

63d3565438066956.jpg

Czarne lotniki na kopycie Rain: http://shopmiler.com/pl/obuwie/lotniki/carmina-lotniki-rain
4e2d684d6618a42e.jpg

Burgundowe monki na kopycie Inca: http://shopmiler.com/pl/obuwie/monki/carmina-monki-inca

bc90fc1bf29aa9c6.jpg

Brązowe derby na kopycie Forest: http://shopmiler.com/pl/obuwie/derby/carmina-derby-forest

5c4b47640e90d992.jpg

Specyfikacja kopyt:
Rain: subtelnie zaokrąglony nosek, regularna budowa przy podbiciu i śródstopiu
Forest: zaokrąglony nosek, regularne podbicie, poszerzone przy śródstopiu

Inca: delikatnie wydłużone, podwyższone podbicie, więcej miejsca na palce

Które podobają Wam się najbardziej? ;)

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Carmina jest już dostępna w ofercie sklepu internetowego MILER! Posiadamy cztery modele obuwia:

Panie Miler, jak żyć?

Fantastyczne buty. Dobrze, że rozmiary zaczynają się od 7,5 i nie ma mniejszych :)

Opublikowano

Lotniki. Będę się chyba musiał w końcu znowu wybrać do Poznania :)

PS. Te zdjęcia są o niebo lepsze od sklepowych, tamte nie zachęcają do zainteresowania się butami...

Zdjęcia produktowe rządzą się swoimi prawami. W opisie produktu za to postaraliśmy się, aby zdjęcia lepiej oddawały charakter butów ;)

Panie Miler, jak żyć?

Fantastyczne buty. Dobrze, że rozmiary zaczynają się od 7,5 i nie ma mniejszych :)

Kto wie, co wydarzy się w przyszłości ;)

Opublikowano

Panie Miler, jak żyć?

Dobrze? Ja mam rozmiar 6. I nie jestem zadowolony z faktu, że rozmiary zaczynają się od 7,5...